Biedo umysłowa opisz jeszcze proces trawieniaCatastrophique pisze: ↑pt sie 25, 2023 12:19 pm Z szynka, serkiem i pomidorkiem, mniam.
Parę gryzow i Kanapka zniknie .
Prosze o radę
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
-
- bywalec
Re: Prosze o radę
- Catastrophique
- bywalec
Wszystko zobaczysz bo weźmiesz w tym udzial jako Kanapka właśnie. Wiele nie zostanie .
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
-
- bywalec
To dobitnie pokazuje jaka ty masz sieczkę w głowieCatastrophique pisze: ↑pt sie 25, 2023 9:16 pm Wszystko zobaczysz bo weźmiesz w tym udzial jako Kanapka właśnie. Wiele nie zostanie .
- Catastrophique
- bywalec
Raczej jaja sobie z Ciebie robie .kanapkaaaaa pisze: ↑sob sie 26, 2023 7:42 amTo dobitnie pokazuje jaka ty masz sieczkę w głowieCatastrophique pisze: ↑pt sie 25, 2023 9:16 pm Wszystko zobaczysz bo weźmiesz w tym udzial jako Kanapka właśnie. Wiele nie zostanie .
-
- bywalec
Pajac pajacuje bo nie umie inaczejCatastrophique pisze: ↑ndz sie 27, 2023 12:04 pmRaczej jaja sobie z Ciebie robie .kanapkaaaaa pisze: ↑sob sie 26, 2023 7:42 amTo dobitnie pokazuje jaka ty masz sieczkę w głowieCatastrophique pisze: ↑pt sie 25, 2023 9:16 pm Wszystko zobaczysz bo weźmiesz w tym udzial jako Kanapka właśnie. Wiele nie zostanie .
- Catastrophique
- bywalec
No trudno przy Tobie czasami utrzymac powage .
A czasami tez czlowiek robi sie smutny, wspolczuje patrzac co sie z Toba dzieje.
A czasami tez czlowiek robi sie smutny, wspolczuje patrzac co sie z Toba dzieje.
-
- bywalec
Ja tobie nie współczuję, życie cię kopie po dupie porządnie i tak ma być z frajeramiCatastrophique pisze: ↑ndz sie 27, 2023 12:17 pm No trudno przy Tobie czasami utrzymac powage .
- Catastrophique
- bywalec
Skąd ten wniosek?
Kiedyś kopało, intensywnie, ale wiele mnie to nauczyło i teraz jest zajebiscie.
Ciebie nadal kopie, ale kompletnie niczego Cie to nie uczy, wiec Twoje zycie ciagle to koszmar.
W takim razie to ja jestem frajerem?
WIelu z Was tutaj tak ma.
Ciebie nadal kopie, ale kompletnie niczego Cie to nie uczy, wiec Twoje zycie ciagle to koszmar.
-
- bywalec
Tylko frajerzy tacy jak ty przesiadują na evocie i piszą o swoim wyimaginowanym życiu,Catastrophique pisze: ↑ndz sie 27, 2023 12:30 pm Skąd ten wniosek?
chcieli by żyć inaczej, ale nie mogą, bo są właśnie frajerami
- Catastrophique
- bywalec
Pokrzycz sobie, pokrzycz, powyzywaj, a potem idz plakac w poduszke nadal niczego nie zmieniajac.
- Catastrophique
- bywalec
Poczytaj sobie:
viewtopic.php?t=40526
viewtopic.php?t=40526
-
- bywalec
Ty cierpisz całe życie, byłeś bity i nieodwracalnie uszkodzono ci płaty mózgowe nie każdy ma lekko w zyciu
- Catastrophique
- bywalec
Naprawdę może Ci się przydać ta lektura. Cytuję:
"przeżywanie każdego dnia bez nieustannej frustracji"
-
- bywalec
Niczego nigdy w życiu nie dotkne, czego ty się czepiles bo widzę co to z tobą robiCatastrophique pisze: ↑ndz sie 27, 2023 1:25 pm Naprawdę może Ci się przydać ta lektura. Cytuję:
- Catastrophique
- bywalec
Nikt Cie nie moze zmusic do zmian i pracy nad swoim zyciem.
Ale ja, gdybym cierpial tak jak Ty - naprawde, probowalbym zrobic cokolwiek konstruktywnego.
Wyladowywanie frustracji na forum daleko Cie nie zaprowadzi.
Ale ja, gdybym cierpial tak jak Ty - naprawde, probowalbym zrobic cokolwiek konstruktywnego.
-
- bywalec
Gość siedzi pół niedzieli na evocie i poucza ludzi żeby robili coś konstruktywnegoCatastrophique pisze: ↑ndz sie 27, 2023 1:30 pm Nikt Cie nie moze zmusic do zmian i pracy nad swoim zyciem.
Śmierdzisz kompleksami
To jest zwykły troll, nie warto się z nim wdawać w dyskusję, pokona cię swoim doświadczeniem po czym ściągnie do parteru. Najpierw prowokuje i wydobywa z człowieka złe emocje, po czym karmi się czyjąś frustracją by na koniec udawać współczucie i z leksza moralizować. Niestety ale ten gość to jest dno totalne, troll w czystej postaci, zakała evotu i pisze to bardzo niechętnie gdyż kiedyś wstawił się za mną u admina w sprawie mojego statusu zaufanego. Nie wiem co się z nim właściwie stało, możliwe że życie go nie pogłaskało.Catastrophique pisze: ↑ndz sie 27, 2023 1:30 pm Nikt Cie nie moze zmusic do zmian i pracy nad swoim zyciem.
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Bardzo różnie toczą się losy osób,które zachorowały na schizofrenię.Sam zachorowałem w bardzo młodym wieku i wiele przeszedłem przez chorobę a obecnie żyje tak,jakbym nie był chory.Mam kolegę,który od przeszło 20 lat mieszka w DPS-ie i jest ubezwłasnowolniony.Już raczej zostanie tam do końca.Inny kolega gdy go poznałem kilka lat temu nie był w stanie podjąć pracy,był bardzo wycofany w kontaktach z innymi ludźmi (zupełnie jak ja kiedyś) a obecnie jest z nim o wiele lepiej.Do tego stopnia,że odważył się wyjechać za pracą do Niemiec i pracuje tam już dwa lata.Kolega z DPS-u niemal co roku ląduje w psychiatryku z urojeniami,ten drugi nigdy nie miał psychozy ale latami męczy go depresja przez którą nie potrafi się cieszyć swoimi życiowymi sukcesami.Ja sam jestem daleki od urojeń czy depresji,ale równie daleko mi do założenia rodziny.Mam już 43 lata i chyba do końca zostanę sam.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Ja też odpukać jakoś się ogarnęłam...chociaż czasem nachodzą mnie czarne myśli, że mogę zaliczyć nawrót, że stracę pracę, nie znajdę nowej, nie pozbieram się po kolejnym razie...nigdy nie wiadomo z tą chorobą. Podstępna z niej cholera