praca
Moderator: moderatorzy
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Re: praca
Justyna, gratulacje, że wytrzymałaś cały dzień w nowej pracy i dałaś sobie ze wszystkim radę!
To na pewno był ogromny stres i wysiłek, ale poradziłaś sobie.
Pisz do nas, jak Ci idzie
Pozdrawiam.m.
To na pewno był ogromny stres i wysiłek, ale poradziłaś sobie.
Pisz do nas, jak Ci idzie

Pozdrawiam.m.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Cieszę się, że nowa praca zmobilizowała Cię do podjęcia tych starań. Jest dużo plusów wynikających z tej nowej sytuacji. Oby tak dalej!Ustinja25 pisze: Zaczęłam pracę i od razu zaczęłam inaczej na siebie patrzeć, zaczęłam patrzeć na siebie pod kontem lepszego zadbania o własne zdrowie, dietę, wygląd zewnętrzny, to ostatnie w ostatnim czasie nazbyt zaniedbywałam...

Pisz do nas, w wolnych chwilach, jak Ci się wiedzie! I nie poddawaj się trudnościom - dasz sobie radę! Jeśłi nie Ty, to kto?

Pozdrawiam.m.
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Dzisiaj byłem na rozmowie o pracę, odbywała się w języku angielskim, no w końcu mieszkam w Anglii. Poszło mi dobrze, teraz czekam na maile kiedy mam się stawić na szkolenie. Praca lekka wymagająca tylko przeszkolenia w celu odpowiedniego jej wykonywania. Cieszę się bardzo bo będę pracował osiem godzin w ciągu dnia i 37,5 godziny w tygodniu. Od poniedziałku do piątku, weekend wolny. Oczywiście nie mówię o swojej chorobie bo to mogło by zrazić pracodawcę a mi zależy na pracy. Będę dojeżdżał własnym autem,
cóż więcej trzeba, remisja utrzymuje się już ponad rok, a choroba cały czas się cofa, już w tej chwili mogę sobie pozwolić na to by funkcjonować jak zdrowy człowiek. Bardzo się cieszę że daję radę wszystko to ogarnąć. Od dzisiaj zacząłem chodzić do college na angielski, ale jak podejmę już pracę będę musiał zrezygnować. Jest dobrze, oby tak dalej
.