wspomnienia... o Heroes MIght and Magic
Moderator: moderatorzy
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Re: wspomnienia... o Heroes MIght and Magic
Oj tam ojtam, gra to nie zycie tam sie gra dla zabawy, dla dobrej zabawy, a nie poto by wygrywac, by byc lepszym od chu..a sasiada i jego starego dziada szwaba gnoja popielucha smroda wypierdka wmsmierdziela, eee, oo czym to ja...
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Ładna zabawa. Ze dwa razy podchodziłem. Wyglądało to tak, że kilka godzin, nieraz cały dzień produkowałem swoje mutanty, podziwiałem ich siłę, grację, podniecałem się potencjałem bojowym. A później mi to wszystko komputerowy przeciwnik ścierał w pył. Siłą rzeczy, powstawało wtedy pytanie: gdzie do jasnej jest mój stracony dzień!
gówno w proszku na kijoszku
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Ale czekaj, nie kapuje, ta gra polega na ekspoalracji swiata, co ty stales w miejscu bohaterem, czy nie wychodziles z miasta, ktore jedynie rozwijales? Przeciez tam masz zyjacy swiat, przygoda czeka na Ciebie, skrab do odkrycia co rusz, zloto albo artefakty! Rusz do przodu, rusz do boju po niezmierzone skarby i zaszczyty, rozwijanie miasta i produkowanie jednostek to sprawa drugorzedna!
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
No ruszałem, ale jakoś nie ogarniałem tej gry i ani razu (2 razy później dałem spokój) nie przeszedłem jednego całego świata. Najśmieszniejsze, że zawsze mnie rozwalał nie jakiś przeciwnik - przeciwnik z innego królestwa, ale jakiś mutant z jaskini, którą zawsze długo pomijałem, wychodząc z założenia, że co będę tracił armię na jakąś zapyziałą jaskinię z trolami dla jakiegoś złotego pierścionka, skoro mogę zdobywać całe królestwa. A tymczasem, w jaskini, trole się rżnęły jak króliki... z opłakanym dla mnie skutkiem
gówno w proszku na kijoszku
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Ale nalezy zwalczac wszystkich pomniejszych po kolei, gdyz dzieki temu zdobywasz oprocz skarnow najcenniejsze punkty doswiadzcenia ktore zyzytkowywujesz na podbijanie cech swojego herosa, i na tym ta gra polega, jak kazdy rpg, walczysz, zdobywasz doswiadczenie podbijasz parametry postaci. Np zabijesz 24 zombi, masz 300 punktow expa, co sie przeklada na wbicie kolejnego lvla, masz do rozdysponowania 3 punkty, dajesz odpowiednio w sile, zrecznosc i wytrzymalosc, nastepna walka z zobmi to juz pikus, trwa tylko 3 sekundy Weim, to tak w skrocie, trzeba w to wsiaknac, to daje mase mozliwosci, to zywy realny swiat rzadzacy sie woimi prawami i aby wygrywac musisz go poznac, jak z nauka angielskiego, potrosze.
punkty doświadczenia to podstawa.
A pamietacie Age of Empires II ?
To dopiero KLASYK
A pamietacie Age of Empires II ?
To dopiero KLASYK
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
Klasyk? 4D Sports Boxing - to jest dopiero klasyk, i nawet dziś potrafi wciągnąć na kilka godzin!
ok, kazdy lubi cos innego...
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"