zeldox refundacja
Moderator: moderatorzy
- milcząca czarna mery
- zaufany użytkownik
Re: zeldox refundacja
ja dzisiaj realizowałam receptę na zypsilę i faktycznie jeszcze dzisiaj zypsili nie było, ale ma być już w poniedziałek. farmaceutka wystawiła mi już rachunek, uwzględniając zypsilę, a odebrać mam ten lek w poniedziałek.
proszę państwa!
przecież to obrzydliwe.
lekarze dostali próbki zeldoxu, i pacjenci mogli przetestować oryginalny lek, za darmo,
a nagle teraz zypsili się nie produkuje.
ktoś na tym sporo zarobi, i wydaje mi się to po prostu niewiarygodne że w naszym zjebanym kraju dzieją się takie rzeczy ciągle.
chciałbym dopisać się do jakiegoś listu sprzeciwu, jakiegoś aktu protestu, A TU NIC!
wszyscy piszą że czekają i tyle- "masakra"
jeśli jestem jedyna osobą która na to wpadła to proszę kierować do mnie meile, i wymyślę sposób żeby o nas usłyszano,
im więcej tym lepiej.
nie dajmy się okradać.
proszę meile na adres. : domenanahomepl@gmail.com
przecież to obrzydliwe.
lekarze dostali próbki zeldoxu, i pacjenci mogli przetestować oryginalny lek, za darmo,
a nagle teraz zypsili się nie produkuje.
ktoś na tym sporo zarobi, i wydaje mi się to po prostu niewiarygodne że w naszym zjebanym kraju dzieją się takie rzeczy ciągle.
chciałbym dopisać się do jakiegoś listu sprzeciwu, jakiegoś aktu protestu, A TU NIC!
wszyscy piszą że czekają i tyle- "masakra"
jeśli jestem jedyna osobą która na to wpadła to proszę kierować do mnie meile, i wymyślę sposób żeby o nas usłyszano,
im więcej tym lepiej.
nie dajmy się okradać.
proszę meile na adres. : domenanahomepl@gmail.com
- milcząca czarna mery
- zaufany użytkownik
zypsila już jest, odebrałam dzisiaj w aptece opakowanie.
- milcząca czarna mery
- zaufany użytkownik
wzięłam wczoraj zypsilę i mam wrażenie, że ona bardziej zamula niż zeldox. Czy to możliwe? Czy to może tak jednorazowo? Po godzinie ścięło mnie z nóg i nie byłam już w stanie pracować.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Ja nie odczuwam różnicy między zeldoxem a zypsilą. To ta sama substancja czynna, więc nie powinny się różnić.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
- milcząca czarna mery
- zaufany użytkownik
To może taki gorszy dzień miałam, zeldox w sumie też mnie czasami bardziej zamulał, a czasami mniej i nie mam pojęcia, od czego to zależało. Ta sama dawka, a zupełnie inaczej czasem się czułam i łatwiej zasypiałam. A Ciebie, Moi, czasem nie ścina z nóg po wzięciu zeldoxu? Bo mnie czasami tak, a czasami nie i nie wiem, czemu jest tak różnorodnie.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Mnie zeldox ścina, gdy biorę go rano. Wtedy ścina mnie nawet najniższa dawka. A wieczorem mogę brać nawet 160 mg i nic nie czuję. Nie wiem, dlaczego tak się dzieje.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.