Dobre sobie!
Moderator: moderatorzy
Tez Cie przepraszam unioslem sie, ale nie gniewaj sie do lekarza raczej nie pujde bo nie mam po co. Fale niezanikaja antene porawilem,a tak wlasciwie to co mialbym lekarzowi powiedziec ze wiem co zona chce od demnie zanim sie do mnie odezwie lub kiedy mysli o mnie,ze wiem o czym mysli? buhaha ja pojade ona to potwierdzi i co lekarz mnie zacznie leczyc bo jestem nienormalny?! no sam nie wiem:),byc moze bede wiedzial co lekarz bedzie myslal o mnie i co wtedy:D sorry ale dzieki za super dobra rade!
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
witajcie, nie wiem niestety ilu gości pisze w tym wątku, bo gość gościowi nierówny, zarejestrujcie się.
poza tym serdecznie namawiam do szacunku dla innych, niestety musiałem przesunąć jeden post do wątku "niechciane posty" z powodu obraźliwych słów. właściwie mnie one nie przeszkadzają, lecz niszczą atmosferę życzliwości , która jest na tym forum konieczna, żeby niektóre osoby wypowiedziały się publicznie.
pozdrawiam i życzę miłej nocy, dobry sen dla chorych najważniejszy.
Witaj Nowy, twój pościk jest oczywiście dostępny w wątku "niechciane posty".
poza tym serdecznie namawiam do szacunku dla innych, niestety musiałem przesunąć jeden post do wątku "niechciane posty" z powodu obraźliwych słów. właściwie mnie one nie przeszkadzają, lecz niszczą atmosferę życzliwości , która jest na tym forum konieczna, żeby niektóre osoby wypowiedziały się publicznie.
pozdrawiam i życzę miłej nocy, dobry sen dla chorych najważniejszy.
Witaj Nowy, twój pościk jest oczywiście dostępny w wątku "niechciane posty".
Tak wiec goraczka mi minela, nie spie dalej juz ponad trzeci tydzien nie czuje zmeczenia a wrecz przeciwnie potezna energie,glowka pracuje nadal na wysokich obrotach.Zapomnialem dodac ze jakies dwa tygodnie temu przestalem jesc mieso i tluszcze zwierzece poniewaz czuje do miesa potezny wstret no i zapach smazonego lub gotowanego miesa mdli mnie i na wymioty zbiera.Z zona te experymety to juz przeszlosc wlasciwie,odbieram mysli ludzi przebywajacych w moim otoczeniu wiem co maja na mysli i wiem co chca powiedziec.np. stojac w kolejce wiem co facet bedzie chcial kupic i co ma na mysli.Ale to nie jest tak ze odbieram te mysli bezwladnie i kiedy tylko on zaczyna myslec:) odbywa sie to w ten sposub ze sie z lekka wyciszam i koncentruje na nim tak samo ze znajomymi a nie pisze tu fantazy bo to sprawdzilem i czuje je wyraznie zreszta moge wyprzedzic slowa jego mowiac co chcialby powiedziec, i tak jest przynajmniej od chwili kiedy mi goraczka ustala.Ostatnio stalem w sklepie za starsza pania i sie na niej koncentrowalem a ona ni z tego ni z owego sie obejrzala na mnie i mnie zmiezyla od stup do glowy,przypadek czy jakies odzialywanie.Zona do mnie mowi ze bedzie chodzila w kasku aluminiowym hehehe i jest tym wszystkim zszokowana,rodzice zreszta tez. Zreszta ta moja schiza nie jest ukierunkowana mam powszechny swiatopoglad na wszystko czyli mysle i rozmyslam o wszystkim. Na poczatku myslalem ze bede odbieral wszystkiemysli i wszystkich beda sie gmatwac itd... no ale czlowiek musi przebywac blisko mnie a ja musze swoja uwage na nim z lekka skoncentrowac wtedy wyraznie wiem o czym mysli ,co chce powiedziec , i jaki ma stosunek do mnie.Dziwnie to brzmi jak opowies s.f no ale niestety i podkreslam (czuje,wiem poprostu nie wiem jak to okreslic wyraznie tak jak by ktos do mnie mowil ale oczywiscie zadnych glosow nie ma).dziwny ze mnie przypadek sam przyznaje ale podczas poprzednich stanow mialem podobne objawy tylko ze to wlasciwie byla namiastka tego co teraz sie dzieje! I nie piszcie tu zadnych glupot ze to glosy ktore slysze i ze mi sie wydaje bo poprostu niewydaje wiem ,sprasprawdzilem,sa swiadkowie no i tak jest. Co mam z tym robic,udac sie do lekarza?no ale po co chyba tylko zeby go przeskanowac bo po leki napewno nie.
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
a jakie leki bierzesz teraz ?Byc moze juz tak zostanie i nie bede musial brac zadnych lekow,ale wiem jedno jezeli tak zostanie to bede zupelnie inny niz wszyscy chorzy
czy masz kontakt z lekarzem ?
to jest stan ostry schizofrenii, każdy przeżywa to w sposób indywidualny, lecz przecież jest tak dużo elementów wspólnych. przeżywasz też manię, odbierasz to jako takie "podochocenie", to co opisujesz jako zwiększona temparaturę, wysokie obroty etc. nazywa się chyba "zwiększony napęd"... niespie juz trzeci tydzien i nawiazuje w jakis sbosob kontakt psychiczny z zona ze oddzialywuje telepatycznie na psa
tak się to tylko uroio w myślach, że ona też myśli: wystarczy, że to sobie wyobraziłeś i już schizofrenia zrobiła z tego "rzeczywisty fakt" !od dwoch tygodni do niej dzwonie z pracy kiedy tylko ona o mnie pomysli
Nowy, zwróć uwagę na pracę. w tym stanie nie powinieneś pracować, twój stan z pewnością dostrzegają koledzy w pracy, lecz pewno nie reagują, bo nie wiedzą jak to ocenić. lecz jeśli dojdzie do problemu, wtedy powiedzą, że się nie nadajesz i zwolnią cię. dlatego lepiej temu przeciwdziałać. według mnie powinieneś wziąć zwolnienie chorobowe. wtedy wszyscy będą mieli wyrozumiałość, wyleczysz stan ostry, odpoczniesz i wrócisz.