skasowany

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Wiktor
zaufany użytkownik

Re: skasowany

Post autor: Wiktor »

Nie widzę sensu w tym całym pisaniu, ani całym moim popierdolonym życiu. Biorę już końskie dawki leków i nic nie pomaga.
...zwierzę morskie, które żyje na lądzie i chciałoby fruwać
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

Wiktor, inni go widzą.
Niemcy nazywają taki stan "Durststrecke" tj. odcinek pragnienie i braku wody. Niestety także przez pustynię trzeba jakoś przejść do następnej oazy.

Moim zdaniem, gdyby zainteresowała się Tobą jakaś miła, lubiąca poezję kobieta sens od razu by się odnalazł. Oczywiście mogłaby to być także któraś z naszych forowiczek.
ligasz
bywalec

Post autor: ligasz »

[quote="Wiktor"]Nie widzę sensu w tym całym pisaniu, ani całym moim popierdolonym życiu.[/quote
Wiktor większość znas ta krze nie widzi ,, sęsu w tym po ... życiu ,, Ale twoje pisanie dociera do odbiorców . Nawet Zbyszek prubuje nagrać tobie w zamian za pisanie ,,pnienki ,, Więcej chyba nie dostaniesz . Ku - wa czasem napisz coś . Z powarzaniem .
Awatar użytkownika
Wiktor
zaufany użytkownik

Post autor: Wiktor »

Byłem wczoraj u mojej Pani doktor, przepisała mi głupiego jasia i uśmiechnięty jestem od ucha do ucha. Coś wrzucę, ale musicie się pogodzić z tym, że będę publikował i kasował - raz, z powodu mojej choroby, a dwa, że te wiersze po prostu są kiepskie.

Serdeczności!
...zwierzę morskie, które żyje na lądzie i chciałoby fruwać
ligasz
bywalec

Post autor: ligasz »

Jak czytam twoje utwory to zakładam profilaktycznie ciemne okulary by mnie nie poraziły itd .
Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Gadu-Gadu: 9
Kontakt:

Post autor: moi »

Wiktor, Twoje wiersze nie są kiepskie. Za bardzo są prawdziwe. Płyniesz tą samą rzeką, co Stachura, Bruno Milczewski, Rimbaud, Baudelaire, Witkacy i Wojaczek. Być może wcale tego nie chciałeś, ale tak wyszło.
Dlatego pisz i nie oglądaj się za siebie.

Pozdrawiam Cię,
m.

PS: Nie kasuj wierszy, jeśli mogę o to prosić.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wiktor”