Super @falling up, że zaangażowałeś się w tematy z "wyższej półki" :-))) Zmień sobie nick na @paralotniarz albo @spadochroniarz, może być w języku angielskim... Bo "up" (do góry) kojarzy mi się z niemieckim "ab"- w dół, i cały czas myślałam, że się staczasz, a nie unosisz się do góry... ;-) "Daj się ponieść fali ludzkich serc..."falling up pisze: ↑śr wrz 15, 2021 7:26 pm wszystkie wymienione związki chemiczne i wskaźniki to pochodne NAZWY od fenolaftaleiny.
Wpływ witamin i aminokwasów na układ nerwowy
Moderator: moderatorzy
Re: Wpływ witamin i aminokwasów na układ nerwowy
- falling up
- bywalec
P. Doktor. Polecam poczytać o mentalizmie na Wikipedii. I tak nikt poza panią tego nie przeczyta.Meduzola pisze: ↑czw wrz 16, 2021 3:08 pmSuper @falling up, że zaangażowałeś się w tematy z "wyższej półki" :-))) Zmień sobie nick na @paralotniarz albo @spadochroniarz, może być w języku angielskim... Bo "up" (do góry) kojarzy mi się z niemieckim "ab"- w dół, i cały czas myślałam, że się staczasz, a nie unosisz się do góry... ;-) "Daj się ponieść fali ludzkich serc..."falling up pisze: ↑śr wrz 15, 2021 7:26 pm wszystkie wymienione związki chemiczne i wskaźniki to pochodne NAZWY od fenolaftaleiny.
każdy czerwony napój ma barwinik=witamine "Ha"
*
prefix.
*
prefix.
Ale króciutki ten artykulik. W takim molochu jakim jest ta encyklopedia, to jakieś zdanie dialektyczne wewnętrznie sprzeczne, nie pokusili się nawet o jakiś psycho-dance-obrazek. To nawet tendencyjne nie jest. Sprawdzę jeszcze raz. (Ps. Rozumiem, że "p. Doktor" bez sarkazmu..?)