skasowany
Moderator: moderatorzy
Re: Wiktor prozą
.
Ostatnio zmieniony ndz lut 02, 2014 8:01 pm przez mei, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
Mei, dziękuję, że zaglądasz. Serdeczności!
...zwierzę morskie, które żyje na lądzie i chciałoby fruwać
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Podoba mi się, sprowadzasz do punktu to co podejrzewamy na temat czarów starożytnego Egiptu. Jednak trochę brak dopracowania z egiptologii: Gdy pierwszy raz wymieniasz pojęcie imienia to może być np. dobry opis snu Egipcjanina oddający zaginiony system pojęciowy. Gdy wymieniasz je po raz drugi już nie pasuje do snu i jest raczej dzisiejszym popularnym sądem na temat imienia Egipcjanina jako klucza do jego psychiki.
Zbyszku, ja tam żadnych głębszych przemyśleń w tym tekście nie chciałem nie chciałem zawrzeć - jeśli się znalazły to przypadkiem. Tą miniaturkę pisałem raptem dwadzieścia minut i dobrze się przy tym bawiłem. W ogóle pisanie to trochę taka zabawa w boga, tworzysz własny świat, prawa nim rządzące, powołujesz do życia bohaterów. Chciałem przede wszystkim, żeby się przyjemnie czytało - udało się to dobrze, nie to trudno.
Chodzi mi po głowie dłuższe opowiadanie, ale nie mam czasu, by się za nie zabrać i w najbliższym czasie też nie będę miał.
Serdeczności!
Chodzi mi po głowie dłuższe opowiadanie, ale nie mam czasu, by się za nie zabrać i w najbliższym czasie też nie będę miał.
Serdeczności!
...zwierzę morskie, które żyje na lądzie i chciałoby fruwać
Witaj Wiktor!!!!!!!!
zagladam tu od czasu do czasu (ostatnio bylo to dawno temu),aby "zobaczyc" co nowego napisales.......i co??????.........pelne rozczarowanie!!!!!!!, co sie stalo z tym wszystkim co dotad przeczytalam?(grrrrrr,grrrrr).Chcialam bisu a tu nici!
Pozdrawiam Cie ..........i pisz ,bo brakuje mi tego
zagladam tu od czasu do czasu (ostatnio bylo to dawno temu),aby "zobaczyc" co nowego napisales.......i co??????.........pelne rozczarowanie!!!!!!!, co sie stalo z tym wszystkim co dotad przeczytalam?(grrrrrr,grrrrr).Chcialam bisu a tu nici!
Pozdrawiam Cie ..........i pisz ,bo brakuje mi tego
Re: skasowany
Mnie też brakuje twojego pisania .