Wasze ulubione instrumenty muzyczne/instrumenty na których g
Moderator: moderatorzy
Re: Wasze ulubione instrumenty muzyczne/instrumenty na których g
Ligasz, gdybym miał taki instrument, chyba cały czas bym na nim "bębnił"! ^^ Świetna robota
Znów płakałam, wczoraj znów płakałam. Że nie umiem na skrzypcach grać, i że wszyscy umrzemy, wszyscy...
Nawiązując do piosenki zespołu Hey.
Bardzo chciałbym umieć grać na skrzypcach, to cudowny instrument, o niesamowitym brzmieniu. Ogólnie instrumentów smyczkowych mogę słuchać na okrągło.
Sam gram od dziecka na keybordzie, jestem samoukiem i bardzo żałuję, że nigdy nie posłano mnie do szkoły muzycznej. Mam jeszcze gitarę, umiem wprawdzie zagrać ze słuchu dowolną melodię, ale na jedną, dwie struny.
Znów płakałam, wczoraj znów płakałam. Że nie umiem na skrzypcach grać, i że wszyscy umrzemy, wszyscy...
Nawiązując do piosenki zespołu Hey.
Bardzo chciałbym umieć grać na skrzypcach, to cudowny instrument, o niesamowitym brzmieniu. Ogólnie instrumentów smyczkowych mogę słuchać na okrągło.
Sam gram od dziecka na keybordzie, jestem samoukiem i bardzo żałuję, że nigdy nie posłano mnie do szkoły muzycznej. Mam jeszcze gitarę, umiem wprawdzie zagrać ze słuchu dowolną melodię, ale na jedną, dwie struny.
"Gdy walczysz z potworami, uważaj, by nie stać się jednym z nich.
Kiedy spoglądasz w otchłań, ona również patrzy i w ciebie."
Kiedy spoglądasz w otchłań, ona również patrzy i w ciebie."
Re: Wasze ulubione instrumenty muzyczne/instrumenty na których g
: ) Dziekuje .Do gry trzeba mieć wrażliwość - ty masz . Spraw se instrument smyczkowy i graj spontanicznie . To jest jak czujesz dzwięk wlasnie dla barwy . Powodzenia ; )
Re: Wasze ulubione instrumenty muzyczne/instrumenty na który
.
Ostatnio zmieniony śr wrz 10, 2014 12:26 pm przez Agata M, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- zarejestrowany użytkownik
skrzypce, sam nie gram, ale ich skala dźwięków sprawia, że mdleję mentalnie, rozkalibrowanie emocji, poćwiartowanie i ekshibicjonizm kartoteki kuby rozpruwacza.
stworzyłem perypetie mobilne. grunt to szkoła latania i gwizdania pod mchem.
- MAdzialena
- zaufany użytkownik
a wiolonczela jaka piękna...
te niskie dźwięki, głębokie takie...
wspaniałości 

ja pogrywam na drumli, kalimbie i laptopie (fl studio)
Bóg Cię kocha!!!
Mam wrażenie że prawdziwa muzyka to ta ze świętej studni, ponieważ uderza z pełną energią w wysokie rejestry duchowej intencji. To też ucze się i gram na gitarze klasycznej i podchodze do tego zanadto ambitnie i trace de facto spokój gdyż gra mobilizuje i wprowadza w ruch energie. A przecież największą pasją w moim życiu jest sam spokój, ścieżka leśna, las, wiatr, słońce i absurdalny humor.