Jak skontaktować się z Bogiem?
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Re: Jak skontaktować się z Bogiem?
Powiem szczerze, że mam już dosyć tych głosów, cały czas mam wrażenie, że po prostu chcą mnie wykorzystac
Panie Boże Hebrajski Boże Izraela stwórco świata Jahwe. Jezus mnie krzywdzi proszę przyjdz do mnie i go ukarz a mi pomóż, o Ty który jesteś sprawiedliwy
- piotrs
- zaufany użytkownik
trzeba się modlić np 1 dziesiątke różańca i swoje prośby no i brać leki lżej jest
- Alchemik Fioletu
- bywalec
Zadzwonić pod numer 777 i poprosić z Bogiem
Magnetyczne-Słońce Elektryczny-Księżyc
Zobaczcie co znalazłem
https://www.pogotowieduchowe.pl/kim-jestesmy
https://www.pogotowieduchowe.pl/kim-jestesmy
Ciekawe czy rozmowy są rejestrowane.w razie reklamacji
głęboka asceza
- Alchemik Fioletu
- bywalec
Wszyscy schizofrenicy je rejestrują.
- Alchemik Fioletu
- bywalec
Ja nie wiem co wy macie na tym forum wszyscy do Boga, ciągle tematy tylko o bogu albo o szatanie, albo o wybranych przez Boga. Nie wiadomo czy Bóg istnieje i tyle w temacie. Jak ktoś mocno w niego wierzy to się może mocno rozczarować... Taka prawda nie wiadomo czy istnienie wszechświata to tylko zbieg okoliczności.
- Alchemik Fioletu
- bywalec
Ja zrozumiałem, że celem telefonu do Pana Boga miało być poproszenie o wysoką wygraną w Lotto. Ja gram od roku 2.002, ale rzadko, i myślę, że wiele wiem. To musi być osoba, za którą są ludzie, która nie ma ludzi sprzeciwiających się temu. Będzie czekała około 18 lat - trzeba być bardzo upartym, że chcesz to Lotto, a świat ci ustąpi. Mi przez te lata czas nie sprzyjał - bowiem czekam 23 lata. W tej chwili nie miałbym czasu na ogłaszanie wygranej rodzinie - jeszcze kłótnie by były zamiast radości. Ostatnio kupiłem dwa kupony, wygrana 320 zł, nie grałem od roku. Tak z tym graniem jest, że grałem zwykle co pół roku - w Lotto mam wysoki Limit, mogę kupić kupony za 400 złotych, ale to rzadko się zdarza.
Mój tato był taki uparty, ale zakończył wygraną 5.000 zł. Uda się, jeśli świat ci sprzyja i jeśli jesteś uparty, a Pan Bóg ustąpi i da.
Mój tato był taki uparty, ale zakończył wygraną 5.000 zł. Uda się, jeśli świat ci sprzyja i jeśli jesteś uparty, a Pan Bóg ustąpi i da.
Chory to każdy niezadowolony, lub np potępiony. Zdrowy według demonów to każdy szczęśliwy: sprzyja mu świat i ludzie, jest dumny kim jest, chwali go rodzina i znajomi. Zadowolony to inaczej zdrowy, wg demonów.
Kolega edytował posta, ale tyle co pamiętam, chciał Pana Boga prosić o Lotto i o zdrowie, żeby głos Jezusa się odczepił.
Chory to każdy niezadowolony, lub np potępiony. Zdrowy według demonów to każdy szczęśliwy: sprzyja mu świat i ludzie, jest dumny kim jest, chwali go rodzina i znajomi. Zadowolony to inaczej zdrowy, wg demonów.
Niech wszyscy będą szczęśliwi
Niech wszyscy będą zdrowi
Niech wszyscy dostrzegają dobro
Oby nikt już nie cierpiał
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.