Jak ludzie domyślają się mojej choroby?
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
- piotrs
- zaufany użytkownik
Re: Jak ludzie domyślają się mojej choroby?
mieć to gdzieś co ludzie o tobie mysla brać tabletki
jak nie masz objawów to nikt nie wie o chorobie
nie przejmować sie tym
jak nie masz objawów to nikt nie wie o chorobie
nie przejmować sie tym
- amigo
- zaufany użytkownik
Dobrze powiedziane. Na lekach jestesmy normalnymi ludzmi. Jak sie nie zdradzimy z choroba to nawet mozna po nas nie poznac ze mamy jakies problemy psychiczne.
a jak to wiedza to co? jeden kuj. nie ma sie prawa byc chorym? czy przez to jest sie gorszym czlowiekiem? gorszego sortu
dawno mam to gdzies. wazne jest jakim sie jest dla ludzi, dla siebie, a nie na co sie choruje
ludzie uwielbiaja sensacje i ploteczki. wazne by nie dawac im pozywki, nie karmic trolli i wtedy rzuca sie sami na siebie
dawno mam to gdzies. wazne jest jakim sie jest dla ludzi, dla siebie, a nie na co sie choruje
ludzie uwielbiaja sensacje i ploteczki. wazne by nie dawac im pozywki, nie karmic trolli i wtedy rzuca sie sami na siebie