Spot on na świerzb?
Moderator: moderatorzy
Re: Spot on na świerzb?
od cbd tez rosnie mozg to znaczy tworza sie nowe polaczenia synaptyczne to samo osiagnuemy stawiajac siebie w nowych sytuacjach i zwiedzajac nowe miejsca
pryskac nigdy nie ma sensu. ja to zawsze robilem to tak ze nasaczalem obficie platek kosmetyczny po czym bardzo dokladnie ale delikatnie przecieralem cale uszko od wewnatrz. uklada sie wokol palca wiec jest to calkiem wygodne. najlepiej przed cala czynnoscia platek rozdielic na dwie warstwy wtedy takim cienszym latwiej mozna glebiej siegnac no i ma sie dwa platki zamiast jednego
pryskac nigdy nie ma sensu. ja to zawsze robilem to tak ze nasaczalem obficie platek kosmetyczny po czym bardzo dokladnie ale delikatnie przecieralem cale uszko od wewnatrz. uklada sie wokol palca wiec jest to calkiem wygodne. najlepiej przed cala czynnoscia platek rozdielic na dwie warstwy wtedy takim cienszym latwiej mozna glebiej siegnac no i ma sie dwa platki zamiast jednego
Ale drapie się już tylko w lewe ucho, a ja chyba prysnęłam w prawe (powinnam zapamiętać lub zapisać).
Ona ma bardzo wąskie, subtelne, rasowe uszka.
ale z tego platka jak obficie nasaczony to scieknie do uszka lepsze to jak psikanie moim zdaniem
Może tak. Jak na razie nie pozwala na żadne manipulacje przy uchu.
to bacz czy aby nie silny stan zapalny wtedy juz tylko wet