Kłusownictwo seksualne
Moderator: moderatorzy
- FreshEscape
- bywalec
Re: Kłusownictwo seksualne
Wybacz gościu, ale na 50 letniego magistra co żyje z mamą i jest jeszcze wobec niej agresywny, mimo ze pewnie wszystko na ciebie poświca i robi. I całe życie żyjesz jej kosztem i rodziców. To nie 90% kobiet nie znajdziesz. Ale i 90% narkomanek, alkocholiczek z syfilisem by nie chciała mieć z tobą kontaktu...
Ja tam na to forum wchodzę w celach stricte informacyjnych, nie po to, żeby poznać tu kobietę.
Ale są pewnie i tacy, którzy chcieli poznać tutaj kobiety.
Ale na forach w zasadzie jest to niemożliwe. Nawet na stricte damskich forach, takich, jak Wizaż, ( zamknięty ma byc od 21.12 ) , Kafeteria, Polki i Netkobiety, jest to bardzo trudne..
Nie polecam tej drogi nawiązywania relacji z kobietami.
Od jakiegoś czasu Z POWROTEM nie żyję z mamą.
Dokładnie, to mam 47 lat.
Już nie robimy sobie z matką awantur- mieszkam od niej daleko.
Ale są pewnie i tacy, którzy chcieli poznać tutaj kobiety.
Ale na forach w zasadzie jest to niemożliwe. Nawet na stricte damskich forach, takich, jak Wizaż, ( zamknięty ma byc od 21.12 ) , Kafeteria, Polki i Netkobiety, jest to bardzo trudne..
Nie polecam tej drogi nawiązywania relacji z kobietami.
Od jakiegoś czasu Z POWROTEM nie żyję z mamą.
Dokładnie, to mam 47 lat.
Już nie robimy sobie z matką awantur- mieszkam od niej daleko.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Na jakich forach ?.
Do Fresha- rozumiem, że " Studentka, to dętka, którą jeden przebił, a stu dmuchało " ?.
Narkomanki, alkoholiczki, kobiety z HIV i chorobami wernerycznymi są częstsze wśród kobiet z wyższym wykształceniem, fakt.
Ale: narkomankę czy alkoholiczkę bym pogonił na terapię. KobietA z HIV- czy z czymś wenerycznym- są na to skuteczne leki.
Kobiety z wyższym wykształceniem nieraz częściej uprawiają seks oralny i analny i stdteż u nich częstsze powyższe przypadłości.
Czyli, rozumiem, Fresh, zabawiać się z kobietami z wyśzym, bądź studentkami, ale małżeństwo to z taką ze średnim, bo zachowa ona wianek do ślubu ?.
To się nazywa kompleks madonny i ;adacznicy.
To ja wolędobre kochanki- ladacznice, niż madonny o niskim temperamencie.
Do Fresha- rozumiem, że " Studentka, to dętka, którą jeden przebił, a stu dmuchało " ?.
Narkomanki, alkoholiczki, kobiety z HIV i chorobami wernerycznymi są częstsze wśród kobiet z wyższym wykształceniem, fakt.
Ale: narkomankę czy alkoholiczkę bym pogonił na terapię. KobietA z HIV- czy z czymś wenerycznym- są na to skuteczne leki.
Kobiety z wyższym wykształceniem nieraz częściej uprawiają seks oralny i analny i stdteż u nich częstsze powyższe przypadłości.
Czyli, rozumiem, Fresh, zabawiać się z kobietami z wyśzym, bądź studentkami, ale małżeństwo to z taką ze średnim, bo zachowa ona wianek do ślubu ?.
To się nazywa kompleks madonny i ;adacznicy.
To ja wolędobre kochanki- ladacznice, niż madonny o niskim temperamencie.
- Catastrophique
- bywalec
Gdzie? Wszędzie.redaktor pisze: ↑śr gru 13, 2023 2:46 pmA gdzie można poznać singielkę w tzw. realu w Stolicy ?. One raczej ( mówię tu o singielkach po 30- tce ) unikają klubów.Catastrophique pisze: ↑śr gru 13, 2023 1:49 pm Beznadziejne i słabe - podrywać zajętą dziewczynę/kobietę i świadczy o sporej desperacji.
Tego kwiatu jest pół światu, ja wolę spotykać się z singielkami.
To już można je poznać przez Tindera prędzej, czy przez Sympatie/MyDwoje...
Cata- Ty chyba lubisz bardzo młode studentki... : .
Na ulicy, w sklepie, w komunikacji miejskiej, urzędzie itd itp.
Ludzie sa teraz wszędzie.
Poznawanie przez internet jest dla tych, którym brakuje odwagi.
Studentka, jesli inteligentna, elokwentna i z zachęcająca aparycją jak najbardziej moze byc.
Zresztą, ja sie dogaduje nawet z licealistkami.
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
Ale te studentki/licealistki to dla ciebie one- night- stands, czy bierzesz pod uwagę romantyczno- uczuciowe relacje z nimi ?.Catastrophique pisze: ↑śr gru 13, 2023 4:13 pmGdzie? Wszędzie.redaktor pisze: ↑śr gru 13, 2023 2:46 pmA gdzie można poznać singielkę w tzw. realu w Stolicy ?. One raczej ( mówię tu o singielkach po 30- tce ) unikają klubów.Catastrophique pisze: ↑śr gru 13, 2023 1:49 pm Beznadziejne i słabe - podrywać zajętą dziewczynę/kobietę i świadczy o sporej desperacji.
Tego kwiatu jest pół światu, ja wolę spotykać się z singielkami.
To już można je poznać przez Tindera prędzej, czy przez Sympatie/MyDwoje...
Cata- Ty chyba lubisz bardzo młode studentki... : .
Na ulicy, w sklepie, w komunikacji miejskiej, urzędzie itd itp.
Ludzie sa teraz wszędzie.
Poznawanie przez internet jest dla tych, którym brakuje odwagi.
Studentka, jesli inteligentna, elokwentna i z zachęcająca aparycją jak najbardziej moze byc.
Zresztą, ja sie dogaduje nawet z licealistkami.
Tak wiem. Ostatnia żona znanego seksuologa, śp. prof . dr hab. Mikołaja Kozakiewicza, pani Weronika, była, kiedy oni się poznali, licelaistką.
Więc można ?. Można .
Ja miałem po prostu straszną depresję po mojej exżonie ( wielka studencka miłość ). Na szczęście to był tylko ślub cywilny- więc w świetle prawa kanonicznego jestem kawalerem.
To bardzo dobrze, bo większość singielek ( nie tylko u nas ) pragnie ślubu w kościele ( konkordatowego ) , w białej sukni- i namiętnej nocy poślubnej. Nawet jak już dawno nie są dziewicami .
Stąd też tak wielka popularność bielizny ślubnej Intimissimi, Fiore czy Victorias Secret. To wielki biznes.
Wreszcie teraz zauważam na serio inne kobiety ( nie dziewczyny, tylko kobiety ) .
A Wy- mielście jakieś przejścia typu rozwód ?.
Tak, poznawanie się przez Internet jest słabe. Ale wiele ośób jest nieśmiałych. Dla tych osób Internet jest idealny.
A są jakie ś sposoby, jak np. zagadać do pracownicy Starbucksa w centrum handlowym ?.
A są jakie ś sposoby, jak np. zagadać do pracownicy Starbucksa w centrum handlowym ?.
- FreshEscape
- bywalec
Gościu, obudż sie !! Jak bym miał 4 klasy...aa moze za dużo..3 klasy podstawówki i HIVA to bym od ciebie spierd..ł po jednym twoim poście..hahaha
To takim idiotą, leniem i śmieciem jestem, że żadna mnie nie zechce ?.
Fresh- jak ty to robisz, że ciebie chcą kobiety ?.
Fresh- jak ty to robisz, że ciebie chcą kobiety ?.
- FreshEscape
- bywalec
Nie chodzi własnie o to co piszesz, a nikt ci tego nie powiedzał, jak ww wpoiedzi twojej. Jesteś, chcesz być itd. czarną dziurą. Ty chcesz pochłaniac kogoś, a nie dawać. Jak chcesz kochac, to zacznij od pokachania siebie !
Jak ?.
- Catastrophique
- bywalec
Niestety, zamiast odważnie wyjść do ludzi, poznawać się na zywo, wielu potrafi tylko stukać w klawiaturę.
A później, gdy się i tak spotkają w realu, nie potrafią z siebie slowa wydobyć. Tak to jest gdy pielęgnujesz swoje obawy zamiast z nimi walczyć.
Sposób?
Podejdź i zapytaj jak dzien mija, tak na początek.
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
To, to potrafię .
Ale: jak pokazać kobiecie, że mi się podoba i że wzbudza moje pożądanie ?.
Tylko jakoś tak bez nachalstwa, to młoda " studenciara "., może się spłoszyć.
Ale: jak pokazać kobiecie, że mi się podoba i że wzbudza moje pożądanie ?.
Tylko jakoś tak bez nachalstwa, to młoda " studenciara "., może się spłoszyć.
Przypominam ze zgodnie z polskim prawem klusownictwo jest zakazane
Do Catastrophique:
Nie lubię znajomości platonicznych. Choć pokazać, że ona na mnie działa erotycznie na samym początku relacji, raczej nie warto.
Chyba, że się zaczyna relację od seksu ( są kobiety, które zaochują się przez seks, w wyniku wyrzutu, przy orgaźmie, oksytocyny, hormonu przywiązania )
Do Fresha: a co, jeżeli obie strony chcą dawac, a nie za bardzo chcą brać ( ja tak miałem w swoim niezwykle nieudanym małżeństwie; taskże, jeśli chodzi o seks ) ?.
Co do kłusownictwa seksualnego: to jest jednak u mnie ostateczność, bo dzieciate rozwódki stawiają zawsze na pierwszym miejscu dobro swoich dzieci ( dopóki te się nie usamodzielnią ), a dopiero na drugim miejscu dobro swojego nowego związku.
Czyli można przegrać z pasierbami rywalizację o serce żony.
Nie warto.
Czyli najlepiej panny ( czyste karty ). Bo już bezdzietne rozwódki/młode wdowy miewają traumy postmałżeńskie ?.
Dobra, nie będę więcej teoretyzował.
Najpierw pokocham siebie, a dopiero później kobietę.
Nie lubię znajomości platonicznych. Choć pokazać, że ona na mnie działa erotycznie na samym początku relacji, raczej nie warto.
Chyba, że się zaczyna relację od seksu ( są kobiety, które zaochują się przez seks, w wyniku wyrzutu, przy orgaźmie, oksytocyny, hormonu przywiązania )
Do Fresha: a co, jeżeli obie strony chcą dawac, a nie za bardzo chcą brać ( ja tak miałem w swoim niezwykle nieudanym małżeństwie; taskże, jeśli chodzi o seks ) ?.
Co do kłusownictwa seksualnego: to jest jednak u mnie ostateczność, bo dzieciate rozwódki stawiają zawsze na pierwszym miejscu dobro swoich dzieci ( dopóki te się nie usamodzielnią ), a dopiero na drugim miejscu dobro swojego nowego związku.
Czyli można przegrać z pasierbami rywalizację o serce żony.
Nie warto.
Czyli najlepiej panny ( czyste karty ). Bo już bezdzietne rozwódki/młode wdowy miewają traumy postmałżeńskie ?.
Dobra, nie będę więcej teoretyzował.
Najpierw pokocham siebie, a dopiero później kobietę.
- herbertmarshall
- bywalec
Ja akurat jestem na etapie wychodzenia z bycia Januszem.
Prędzej jestem Sebixem .
Prędzej jestem Sebixem .
- FreshEscape
- bywalec
- FreshEscape
- bywalec
sarninke* nie wiem, ja na tym forum nic nie moge edytowac..*słowo niedozwolone* zbyszkowi w kapelusz..:/
Ale: herbertmarshall, Ty masz rację.
Ten filmik trafnie opisuje mnie do bardzo niedawna .
Najpierw należy popracować nad swoją atrakcyjnością ( w tym fizyczną ) dla kobiet. I pochodzić na długofalową psychoterapię ( najlepiej w nurcie
psychodynamicznym ), aby pokochać siebie, a przynajmniej zaakceptować siebie.
Kobiety przyjdą dużo później. Ale warto poczekać.
Na razie, będąc na początku zdrowienia po długoletnim kryzysie psychicznym, nie należy angażować się z kimś, żeby tej oosby nie skrzywdzić i żeby ona nas nie skrzywdziła.
Ten filmik trafnie opisuje mnie do bardzo niedawna .
Najpierw należy popracować nad swoją atrakcyjnością ( w tym fizyczną ) dla kobiet. I pochodzić na długofalową psychoterapię ( najlepiej w nurcie
psychodynamicznym ), aby pokochać siebie, a przynajmniej zaakceptować siebie.
Kobiety przyjdą dużo później. Ale warto poczekać.
Na razie, będąc na początku zdrowienia po długoletnim kryzysie psychicznym, nie należy angażować się z kimś, żeby tej oosby nie skrzywdzić i żeby ona nas nie skrzywdziła.