Myśli nadwartościowe/silne przekonania a urojenia.

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Re: Myśli nadwartościowe/silne przekonania a urojenia.

Post autor: FreshEscape »

No to chyba u ciebie w specjalnej tak było...
Od lat w Polska szkoła wygląda tak że osoba ucząca sie, dobrze sie sprawująca, działajaca na rzecz szkoły i społeczaności, wykonujaca dodatkowe projekty, to jest takie ŁAŁ ! jesteś super ! Takie osoby mają i poważanie i powodzenie. Jeden jest za drugim i jeden drugiego ciągnie w górę.
Co to było gnojony kujon kiedyś ?
To była przede wszystkim osoba włażaca w dupe nauczycielom, chcaca sie przypodobać, ktoś kto jak cała klasa uciekała z lekcji, ona zostawała. Jak była afera i dochodzenie kto co, to widząc, czy nawet słysząc wszystkich sypała. Sama złapana, bez powodu sypała bez potrzeby wszystkich uczestniczących, ze on piwo wypił, ale pił ten ten, tamten.. itd.. chodząca na skargi do nauczycieli.... To jest ten tzw. kiedysiejszy kujon. Człowiek któremu sie wydawało ze jest lepszy, wyższy od wszystkich we wszystkim...Tak że tego..
rozszczepionyumysl
zaufany użytkownik

Post autor: rozszczepionyumysl »

Byłem w klasie integracyjnej. Przyszedł ktoś kto rozwalił całą klasę, nigdy nie doniosłem (raz jak dostałem w oko, ale chyba wtedy to co innego). Nawet nie doniosłem, jak mi przypierdolili szramy na plecach, tylko się zemscilem na kimś innym. A tak to dziewczyny nie uciekały.
rozszczepionyumysl
zaufany użytkownik

Post autor: rozszczepionyumysl »

Co do ciągnięcia w górę, to dzieci (w wiekszosci) są leniwe i nigdy nie chciały się nauczyć/uporządkować sobie dnia, aby w szkołach podstawowych mieć średnią typu 5.0.

Był drugi nauczyciel przy takim jednym, mógł mieć notatki na sprawdzianie. I co i nie zdawał.
Awatar użytkownika
mateus
bywalec

Post autor: mateus »

ech.. u mnie w sasniedniej klasie byl uczony debil ktory przyszedl po 3 miesiecznej przewrwie i napisal sprawdzian z topologii na 0 punktow.
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:

Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
ODPOWIEDZ

Wróć do „definicje pojęć, często zadawane pytania”