Co was wku..w lekach
Moderator: moderatorzy
Re: Co was wku..w lekach
wysoka prolaktyna ( impotencja ), tycie, przed choroba bardzo duzo czytalem, teraz po kilku minutach czytania juz mi sie nieche i nie moge sie skupic, nie wiem z czego to wynika ?
- FreshEscape
- bywalec
A jak np. u ciebie z jakimiś kanałami np. youtube ? Masz ulubione ? Oglądasz ?
Tycie, strasznie się chce na " lekach " człowiekowi jeść i pić ( wodę, kawę, herbatę )..
Przymulenie, obniżony intelekt ( kiedyś się mogłem uczyć, teraz wiem, że nie dam rady, więc nawet nie próbuję
).
Przymulenie, obniżony intelekt ( kiedyś się mogłem uczyć, teraz wiem, że nie dam rady, więc nawet nie próbuję

- Catastrophigłupek
- bywalec
- Status: Upośledzony
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
Wkurza mnie to, że jestem taka nieprzytomna z rana. Chętnie wstawałabym trochę wcześniej i np. malowała się popijając w spokoju poranną kawkę. A ja wstaje na ostatnią chwilę i czasem ledwo kontaktuję
Zaczynam ciągle coś nowego, a potem o tym zapominam. Nie sądzę, żeby to był nadmiar możliwosci i cyfrowa demencja tylko.
-
- zaufany użytkownik
- Status: zdrowy
Od ostatnich kilku miesięcy, praktycznie wszystko denerwuje mnie, jeśli chodzi o olanzin, wydłużony sen do 12 godzin, rozkojarzenie, ospałość, zwiększony apetyt, rozwalony metabolizm i 10 kilo więcej. Dlatego nieskutecznie próbuje go odstawić. Co do aprixoru nie mam większych zastrzeżeń, jednak wydaje mi się, że on też może powodować tycie, bo nie zacząłem chudnąć przy odstawianiu samej olanzy. Z leków, które najbardziej mnie irytowały to sulpiryd, równie wielkiej chęci do skoczenia z mostu nie miałem nigdy, po żadnej innej tabletce. Doraźnie miałem też afobam (xanax) i cloranxen, o nich nie mogę powiedzieć złego słowa.
F29, F23
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Mnie nic nie wkurza w lekach
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
- podwyższenie prolaktyny
- poczucie niepokoju, sztuczny napęd
- pogorszenie wzroku
- brak efektów
- poczucie niepokoju, sztuczny napęd
- pogorszenie wzroku
- brak efektów
- amigo
- zaufany użytkownik
sennosc