Niebezpieczny i bardzo szkodliwy użytkownik - Amannn

dział techniczny, tu proszę kierować pytania i uwagi do administratora i moderatorów

Moderator: moderatorzy

Meduzola
zaufany użytkownik

Re: Niebezpieczny i bardzo szkodliwy użytkownik - Amannn

Post autor: Meduzola »

spring_ pisze: sob sty 28, 2023 7:54 am Ta psychoedukacja to katolicyzm
Na jakiej podstawie tak mówisz? Ee, pewnie masz na myśli moje posty sprzed pół roku. Wtedy się bardziej profilowałam. Ale przecież "najpierw był komputer, a dopiero potem dziedziny nauki, w tym historia". To bardzo przewrotne, ale też fascynujące.
Awatar użytkownika
Trener
bywalec
Status: F41.2

Post autor: Trener »

Amannn jest ok i mówi z sensem. Twój temat to spam i :
Amannn pisze: czw sty 26, 2023 3:14 pm Podżegając do nękania mnie innych łamiesz prawo karne!
Ukryta zawartość
To forum wymaga zarejestrowania i zalogowania się, aby zobaczyć ukrytą zawartość.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

No to posłuchaj się Go i zrezygnuj z leków. Trzymam kciuki ;).
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Post autor: Amannn »

Tak psychiatrzy słuchają badań naukowych i zwalniają ludzi po dwóch latach z leków od pierwszego epizodu. Ciebie nie bo jesteś niestabilny emocjonalnie, w tym agresywny, i będziesz miał leki do końca życia . Powinieneś mieć też zwiekszona dawkę ze względu na twoja agresję i urojenia. Warunkiem niezbędnym do zejścia z leków jest bowiem stabilność i brak stanów psychotycznych w tym okresie.

https://psychiatra.bydgoszcz.eu/publika ... nie-lekow/

„ Należy pamiętać, że odstawienie leków przeciwpsychotycznych w pierwszym roku leczenia (licząc od ustąpienia objawów) pierwszego epizodu schizofrenii naraża na 60% ryzyko wystąpienia następnego epizodu chorobowego. Odstawienie leków po dwóch latach nieprzerwanego leczenia zmniejsza to ryzyko do 15-20%. Ta zasada dotyczy tylko pierwszego epizodu schizofrenii. Po wyleczeniu drugiego epizodu chorobowego czas leczenia powinien trwać 5 lat; kolejne epizody- szczególnie gdy przebiegają w sposób nasilony, leczy się bezterminowo.”

Musisz zrozumieć katastrofa ze ty jesteś bardzo chory i w twoim przypadku zwolnienie z leków nie wchodzi w grę.
Ostatnio zmieniony ndz sty 29, 2023 7:07 pm przez Amannn, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Dlaczego Katastrofa nie mówisz swojemu lekarzowi prawdy zatajając przed nim swoje urojenia ksobne i wielkościowe oraz napady agresji żeby nie mieć większej dawki leków.

Tyle razy cię o to prosiłem abyś powiedział o tym swojej psychiatrze. Najlepiej pokaż jej pełne nienawiści zazrości i głupoty twoje posty.

Opowiedz jej też o tych energiach które w ciebie wstępują bo to wszystko są psychozy.

Psychiatra wtedy zdecyduje o ile podwyższyć ci leki i czy nie dać ci klozapolu.
Ostatnio zmieniony ndz sty 29, 2023 6:57 pm przez Amannn, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Czemu boisz się leków Katastrofa jak w twoim przypadku są konieczne?
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Po co piszesz te ciezkie glupoty na moj temat?
Serio myslisz, ze potraktuje to serio i poslucham sie Ciebie? ;)

Albo myslisz, ze inne osoby wprowadzisz w blad i zrazisz do mnie, probuja zadac klam temu co napisalem o Tobie w pierwszym poscie tutaj? ;)
Dobra rada - nie traktuj ludzi jak idiotow, jesli chcesz aby Cie lubili i szanowali ;).
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Nie pisze żadnych głupot moim zdaniem powinieneś być na wyższych dawkach leków od dawna w twoim przypadku zejście z leków w ogóle nie wchodzi w grę Przypomnij sobie prosiłem cię wielokrotnie abyś powiedział swojej psychiatrze jak się zachowujesz na forum aby podjęła decyzje o zwiększeniu ci leku (a nie jego zmniejszeniu jak próbujesz sugerować). Tak jak ma to zrobić jak brak jej informacji o tobie. Raz zachowywałeś się tak skandalicznie tak jak zreszta teraz ze prosiłem cię o numer telefonu do twojej psychiatry. I ponawiam te prośbę teraz. Potrzebujesz pilnej pomocy psychiatrycznej. A sam się zbyt wstydzisz żeby opowiedzieć jej prawdę o sobie. Te energie które cię dopadają to jest psychoza Nikt zdrowy ich nie czuje. Raz jeszcze powtarzam jakiekolwiek odstawienie przez ciebie leku lub jego zmniejszenie kompletnie nie wchodzi i nie wchodziło nigdy w grę . I ja cię nigdy do tego nie namawiałem. A decyzji o zwiększeniu ci leku też nie podejmę ja tylko twój lekarz psychiatra tylko musi wiedzieć co się z tobą naprawdę dzieje. Moja rozmowa z nim byłaby wysoce wskazana choćby z uwagi na twoją nienawiść do ludzi co prezentujesz cały czas i chorobliwe przeświadczenie że ludzie ci czegoś zazdroszczą i ciągłe kłopoty z kobietami (nadal jesteś sam jak palec, nie masz pewnie nawet nikogo z rodziny z kim nie byłbyś skonfliktowany kto mógłby ci pomóc i cię naprostowywać). Ja ci chce pomóc.
Ostatnio zmieniony ndz sty 29, 2023 9:26 pm przez Amannn, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

To Ty potrzebujesz pomocy, Amannn.
Przestan nienawidzic ludzi, zle im zyczyc i probowac szkodzic, tylko zacznij naprawde zyc.

Bo bedzie coraz gorzej.
Pisze serio.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Jak piszesz serio to daj numer telefonu do twojej psychiatry. I zaufaj mi będzie lepiej. Dostaniesz wyższe dawki leków lub nowe leki i wiele się u ciebie zmieni na lepsze. Zobaczysz!
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Obawiam sie, bardzo, tego gdzie bedziesz i kim bedziesz za kilka lat, jezeli nie zmienisz swojego postepowania, przede wszystkim sposobu traktowania innych ludzi. Ubolewam nad tym, ze nie moge Ci pomoc, ale w Twoim wypadku tylko potezne zderzenie z rzeczywistoscia mogloby cos zdzialac. Choc nie mam pewnosci, bo czujesz sie teraz i tak beznadziejnie a nic nie robisz aby to zmienic, wrecz przeciwnie. Brniesz dalej w ta nienawisc. Myslisz, ze bedziesz mogl tak robic przez cale zycie? Zycie niestety nie wybacza takim jak Ty.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Po raz kolejny cię proszę daj mi numer do twojej psychiatry. Przeczytaj swojego posta i sam zobacz jakie totalne bzdury wypisujesz. Człowiek zdrowy nie wypisuje takich głupot jak ty. Daj sobie powiedzieć ze jesteś bardzo chory i pilnie potrzebujesz pomocy psychiatrycznej. Ja porozmawiam z twoją psychiatrą i ona ci wtedy bardzo pomoże . Zobaczysz. Zaufaj mi. W twoim przypadku farmakologia to mus.
Zdrowaśny
zaufany użytkownik

Post autor: Zdrowaśny »

Odnoszę wrażenie, że chciałbyś mieć wpływ na wszystkich i wszystko. To objaw choroby, takie urojenia wielkościowe. Jedyne co możesz Amanie to tylko klikać w klawiaturę.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

A przekonasz się ze Katastrofa da mi ten numer. On wie ze jest z nim bardzo źle i że sam nie potrafi sobie pomóc. Boi się jednak większych dawek leków ale u niego to konieczność. Nigdy nie było u niego mowy o jakimkolwiek obniżaniu leku a tym bardziej schodzeniu z niego. W grę wchodzi za to zmiana na klozapinę. Ale o tym wszystkim zadecyduje jego psychiatra.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Sam widzisz/widzicie jak bardzo jest odklejony, co jest jego glownym celem.
W takim wypadku traktowanie na serio tego co pisze w Antypsychiatrii raczej nie byloby przejawem rozsadku ;).
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Ja nic nie pisze w antypsychiatrii tylko zamieszczam tam linki do badań naukowych przeprowadzonych przez psychiatrów. Może źle wybrałem dział ale działu badania naukowe nie było . Nie są to wiec linki do materiałów antypsychiatrycznych tylko psychiatrycznych . Ja nie dodałem na forum nic antypsychiatrycznego Wszystko jungcircle otwarty dialog pochodzi od psychiatrów i jest z ich udziałem .

Jak dla mnie jesteś Katastrofa niepoczytalny. Straciłeś rozeznanie wymagasz pilnej interwencji psychiatrycznej w postaci większych dawek leków. Jak je weźmiesz to zobaczysz jakie bzdety wypisujesz i jak bardzo musisz być obecnie zaburzony. A przede wszystkim jak jesteś owładnięty nienawiścią . Najbardziej przeszkadza ci to ze nie możesz zejść z leków i będziesz je brał do końca życia Ale u ciebie ze względu na agresję i stany psychotyczne (te różne urojenia i energie) nie ma innej możliwości i musisz tu zrozumieć swoją psychiatrę. Ona trzymając cie na lekach które nie wiem czy do końca w całości bierzesz chce dla ciebie dobrze i zapewniam cie ze po rozmowie ze mną podwyższy ci dawki lub zmieni leki na mocniejsze dla twojego dobra . Będziesz trochę bardziej otępiały ale za to normalniejszy staniesz się miły dla ludzi współczujący i będziesz ich szanował.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Prosiłem cię też Katastrofa abyś udał się do szpitala psychiatrycznego na Babińskiego i to co najmniej kilkukrotnie. Tam lekarze psychiatrzy po obserwacji twoich zachowań a to długo nie trzeba twoich urojeń wystarczy posłuchać przez chwile ustawiliby ci leki może podali klozapinę i byś się uspokoił i znormalniał. Przy tym pamietam ze proponowałem ci okres pół roku. Tyle by wystarczyło moim zdaniem abyś wyszedł na prostą Ale do dzisiaj nie skorzystałeś z tej propozycji a próbujesz mi zarzucać jakieś antypsychiatryczne nastawienie jak sam ustawicznie z uporem maniaka odmawiasz pomocy psychiatrycznej która jest w twoim przypadku niezbędna i którą ja ci od dłuższego czasu zalecam. Czemu tak robisz? Pójdziesz w końcu do tego szpitala? Pewnie pozwolą ci robić w nim te twoje wykłady dla upośledzonych umysłowo jeśli nie uznają ich za szkodliwe [jakie one zresztą w gruncie rzeczy są]. Może cię też wtedy psycholodzy i psychiatrzy poprawią i z tych wykładów wyjdzie coś choć trochę sensownego w sensie nieszkodliwego. Tak bardzo byś skorzystał na takim pobycie i może w końcu byś poczuł ze jesteś szczęśliwy bo tak to jesteś strasznie nieszczęśliwym człowiekiem . Szczerze mi ciebie żal.
Awatar użytkownika
Trener
bywalec
Status: F41.2

Post autor: Trener »

Catastrophique pisze: ndz sty 29, 2023 5:07 pm No to posłuchaj się Go i zrezygnuj z leków. Trzymam kciuki ;).
A dziękuję. A z psychotropów zrezygnowałem w 2009r. Przyznam się też że co ok. tydzień zarzucam kilka pigułek relanium. Tylko tyle i żyję na wolności bez sedacyjnych zamulaczy i przeciwdepresantów każdego typu, heh.
Wiem, nie każdy z was ma taką możliwość . . .
Ukryta zawartość
To forum wymaga zarejestrowania i zalogowania się, aby zobaczyć ukrytą zawartość.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Następny "spec" od bajeczek ;).
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Tak katastrofa setki tysięcy osób są zwalniane z leków przez psychiatrów na całym swiecie. Ciebie to nie dotyczy ze względów powyższych Ty musisz brać leki do końca życia choćby z uwagi agresję. Badania naukowe nad lekami są też w pierwszej kolejności kierowane do psychiatrów a w drugiej do ich pacjentów. We free drug treatment też udział biorą psychiatrzy którzy są ordynatorami tych szpitali psychiatrycznych w jakich leczą schizofrenie bez leków i którzy w nich leczą. Na taka terapie przynajmniej pierwotnie kierowali też w Norwegii nie kto inny jak regionalni psychiatrzy. I wszyscy oni są zadowoleni ze swojej pracy ze w taki właśnie sposób niosą pomoc chorym. Także również to jest psychiatria a nie antypsychiatria. Ale tobie myślenie o free drug treatment bym całkowicie odradzał . Jesteś tak zaburzony emocjonalnie ze taka terapia w twoim przypadku przyniosłaby o wiele więcej szkód niż pożytku . I myślę że to samo powie ci każdy psychiatra zwłaszcza jak pozna twoje urojenia kompleksy i ciągłe stany psychotyczne.
ODPOWIEDZ

Wróć do „o tym forum”