Tak ale jak nie chce pracować na budowie za granica tak jak ty to na otepiających lekach trudno będzie miał znaleźć prace dobrze płatną. Zreszta wiesz jak sam się czułeś tyle lat na olanzapinie teraz czujesz się lepiej na latiudzie ale demon powrócił.
Brak akceptacji ze strony rodziców
Moderator: moderatorzy
Re: Brak akceptacji ze strony rodziców
- gratis
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
To chyba nie do mnie?
Nie to do nich na twoim przykładzie.
Może się rozchorować od uprzedzeń i pogardy niedoszłych teściów a kobieta w rozterce nie będzie wiedziała czyją stronę brać: narzeczonego czy swoich rodziców. Zasygnalizowała, że jest jeszcze pod opinią rodziców i chcialaby złotego środka, zgody wszystkich, a często nie da się pogodzić swojego małżeństwa i życia z tym co pasuje teściom i rodzicom. W późniejszych latach siłą rzeczy będzie się to zmieniało na korzyść usamodzielnionych młodych i ich własnego domu, rodzice starzeją się, ale do tego czasu burze i perturbacje nie do przewidzenia.
Dużo zaburzeń rodzi się właśnie z czynników środowiskowych, szczególnie nerwice, depresje czy psychozy reaktywne.
To faktcezary123 pisze: ↑pn gru 12, 2022 7:42 amMoże się rozchorować od uprzedzeń i pogardy niedoszłych teściów a kobieta w rozterce nie będzie wiedziała czyją stronę brać: narzeczonego czy swoich rodziców. Zasygnalizowała, że jest jeszcze pod opinią rodziców i chcialaby złotego środka, zgody wszystkich, a często nie da się pogodzić swojego małżeństwa i życia z tym co pasuje teściom i rodzicom. W późniejszych latach siłą rzeczy będzie się to zmieniało na korzyść usamodzielnionych młodych i ich własnego domu, rodzice starzeją się, ale do tego czasu burze i perturbacje nie do przewidzenia.
Dużo zaburzeń rodzi się właśnie z czynników środowiskowych, szczególnie nerwice, depresje czy psychozy reaktywne.
Andrzeju lichosycie czy to twoja odrębna osobowość?
Plusem sytuacji jest to, że moi rodzice mieszkają w innym mieście. Ciężko jest więc im bezpośrednio oczerniać mojego partnera, póki co tak naprawdę tylko mi starają się wejść na głowę.cezary123 pisze: ↑pn gru 12, 2022 7:42 amMoże się rozchorować od uprzedzeń i pogardy niedoszłych teściów a kobieta w rozterce nie będzie wiedziała czyją stronę brać: narzeczonego czy swoich rodziców. Zasygnalizowała, że jest jeszcze pod opinią rodziców i chcialaby złotego środka, zgody wszystkich, a często nie da się pogodzić swojego małżeństwa i życia z tym co pasuje teściom i rodzicom.
Zawsze starałam liczyć się z ich opinią, bo pomimo wielu wad jeśli chodzi o wychowywanie mnie, wiem że dali z siebie dużo aby pomóc mi chociażby skończyć studia i tak dalej. Myślę że problem tkwi tutaj faktycznie w mojej psychice, że czuje jakiś chory obowiązek robienia tak, aby im było dobrze, więc tutaj dodatkowo czeka mnie nie tylko praca w związku ale również praca nad samą sobą. W końcu jestem dorosłym człowiekiem i mam prawo żyć tak jak ja chcę...
- Józef80
- zaufany użytkownik
Tak trzeba się leczyć i pracować nad sobą, jestem zwolennikiem koronki do miłosierdzia Bożego - świętego Jezusa Chrystusa króla wszechświata.Ekoeko pisze: ↑pn gru 12, 2022 9:28 amPlusem sytuacji jest to, że moi rodzice mieszkają w innym mieście. Ciężko jest więc im bezpośrednio oczerniać mojego partnera, póki co tak naprawdę tylko mi starają się wejść na głowę.cezary123 pisze: ↑pn gru 12, 2022 7:42 amMoże się rozchorować od uprzedzeń i pogardy niedoszłych teściów a kobieta w rozterce nie będzie wiedziała czyją stronę brać: narzeczonego czy swoich rodziców. Zasygnalizowała, że jest jeszcze pod opinią rodziców i chcialaby złotego środka, zgody wszystkich, a często nie da się pogodzić swojego małżeństwa i życia z tym co pasuje teściom i rodzicom.
Zawsze starałam liczyć się z ich opinią, bo pomimo wielu wad jeśli chodzi o wychowywanie mnie, wiem że dali z siebie dużo aby pomóc mi chociażby skończyć studia i tak dalej. Myślę że problem tkwi tutaj faktycznie w mojej psychice, że czuje jakiś chory obowiązek robienia tak, aby im było dobrze, więc tutaj dodatkowo czeka mnie nie tylko praca w związku ale również praca nad samą sobą. W końcu jestem dorosłym człowiekiem i mam prawo żyć tak jak ja chcę...
Czemu ty się, zła godzino,
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.
(Wisława Szymborska)
(Wisława Szymborska)
Facet ma obecnie psychozę żeby wszystko było jasne
- Józef80
- zaufany użytkownik
Podstawa to sprawdzić u partnera czy ma zdrowe zęby, jak manadpsute to będzie słabym arguntem i rodzina go nie zaakceuje bo nie będzie się uśmiechać.
Biblia nic nie mówi o zębach Mesjasza, wierzymy jednak że miał zdrowe
Biblia nic nie mówi o zębach Mesjasza, wierzymy jednak że miał zdrowe
(Wisława Szymborska)
(Wisława Szymborska)
Ale z drugiej strony mężowi też nie trzeba za bardzo ulegać, poświęcać swoje życie, swoją tożsamość, a życie we dwoje łatwo samo spycha człowieka w nieprzewidzianych kierunkach.Ekoeko pisze: ↑pn gru 12, 2022 9:28 am Myślę że problem tkwi tutaj faktycznie w mojej psychice, że czuje jakiś chory obowiązek robienia tak, aby im było dobrze, więc tutaj dodatkowo czeka mnie nie tylko praca w związku ale również praca nad samą sobą. W końcu jestem dorosłym człowiekiem i mam prawo żyć tak jak ja chcę...
- Józef80
- zaufany użytkownik
W ogóle to dziwne by na forum dla warsztatów szukać odpowiedzi na nurtujące pytania o nieskończoność i bezmiar wszechświata.cezary123 pisze: ↑pn gru 12, 2022 7:24 pmAle z drugiej strony mężowi też nie trzeba za bardzo ulegać, poświęcać swoje życie, swoją tożsamość, a życie we dwoje łatwo samo spycha człowieka w nieprzewidzianych kierunkach.Ekoeko pisze: ↑pn gru 12, 2022 9:28 am Myślę że problem tkwi tutaj faktycznie w mojej psychice, że czuje jakiś chory obowiązek robienia tak, aby im było dobrze, więc tutaj dodatkowo czeka mnie nie tylko praca w związku ale również praca nad samą sobą. W końcu jestem dorosłym człowiekiem i mam prawo żyć tak jak ja chcę...
To już lepiej kupić sobie teleskop i samodzielnie obserwować ruch ciał niebieskich. A w ogóle to nawet nie wiadomo kto dominuje w tym związku i gdzie są teraz rodzice?
(Wisława Szymborska)
(Wisława Szymborska)
- Józef80
- zaufany użytkownik
Udowodnij swoją tożsamość, akceptuję tylko kryptowaluty i pliki w formacie RAW
(Wisława Szymborska)
(Wisława Szymborska)
Wracasz już do siebie czy dalej cię męczą robaki demony itp?
- Józef80
- zaufany użytkownik
Tak jestem przerażony
cały czas pełza za mną robak internetowy, to jest szatan, oszust, ma pełno multikont i wszędzie go pełno
(Wisława Szymborska)
(Wisława Szymborska)
A myślałeś nad zmiana leku na klozapinę
- Józef80
- zaufany użytkownik
Dziękuję , wolę jednak solian bo na nim widzę Bube.
Buba
(Wisława Szymborska)
(Wisława Szymborska)