Może pomocne będzie lento.pl
zamieszczenie ogłoszenia o pracę.
Opisz swoje chęci i swoją sytuację/wykształcenie.
Do mnie parę osób się zgłaszało z propozycją pracy. Przez 3 mies jakos dostałam z 5 propozycji.
Zawsze jakaś możliwość, choć różnie bywa z tymi ogłoszeniam,i bo nie wszystkie odpowiedzi są realne.
Choroba a praca
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Re: Choroba a praca
Myślę, że teraz wszystko w social media się przeniosło i wielką niewiadomą związaną z teraźniejszymi ruchami "na gorze'..
Te portale typu Gumtree olx lento powoli robią się komercyjnym shitem gdzie w sumie też jest to jedno wielkie Lotto.
Z resztą Gumtree wygasili a tam jeszcze wszystko jako tako działało i było bezpłatne.
Tak czy inaczej rynek zaciska się. Ludzie mniejsi plajtują. Ceny w górę.. Przekręty pokryte są dofinansowaniem być może z pieniędzy przekręconych maseczkami i respiratora i tworzą wspólny błąd i prawdę mówiąc bez cofnięcia się do pełnego zrozumienia to będziemy wpadać tylko w kolejne dziury..
A roboty jeszcze nie trafiłem, która by brała pod uwagę szkody cielesne i możliwości - względem kosztów podróży i czasu, których 400zl na miesiąc więcej nie pokryją ani nie zregenerują![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Nie mniej sprawdzę bo tam to tylko mam sprzedażowe oferty wystawione-jednak wiszą już chyba pół roku i nic się nie sprzedało nawet ani nikt nie pisał o zainteresowaniu się czymkolwiek przez co nie wierzę jako tako w ten portal.
Te portale typu Gumtree olx lento powoli robią się komercyjnym shitem gdzie w sumie też jest to jedno wielkie Lotto.
Z resztą Gumtree wygasili a tam jeszcze wszystko jako tako działało i było bezpłatne.
Tak czy inaczej rynek zaciska się. Ludzie mniejsi plajtują. Ceny w górę.. Przekręty pokryte są dofinansowaniem być może z pieniędzy przekręconych maseczkami i respiratora i tworzą wspólny błąd i prawdę mówiąc bez cofnięcia się do pełnego zrozumienia to będziemy wpadać tylko w kolejne dziury..
A roboty jeszcze nie trafiłem, która by brała pod uwagę szkody cielesne i możliwości - względem kosztów podróży i czasu, których 400zl na miesiąc więcej nie pokryją ani nie zregenerują
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Nie mniej sprawdzę bo tam to tylko mam sprzedażowe oferty wystawione-jednak wiszą już chyba pół roku i nic się nie sprzedało nawet ani nikt nie pisał o zainteresowaniu się czymkolwiek przez co nie wierzę jako tako w ten portal.
-
- zarejestrowany użytkownik
- Status: gimnazjalista
Re: Choroba a praca
mniejsci ludzie nie plajtuja tylko w kooperacje z wiekszymi firmami co pozwala pomniejszyc budze o kilka a czasami nawet kilkanascie procent, nie bojcie sie korporacyjnego uscisku, wszedzie pracuja ludzie.
buziaki
buziaki