Problem z diagnozą

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Damian9366
zarejestrowany użytkownik

Re: Problem z diagnozą

Post autor: Damian9366 »

graffico pisze: wt lis 15, 2022 5:20 am Moim zdaniem te duże zmiany nastroju itp. są spowodowane alkoholem. Ja nie piję już od jakiegoś czasu w ogóle i nie mam w ogóle takich akcji.
No i właśnie tak sobie rozmyślam czy to nie alkohol spowodował to wszystko u mnie takie stany i czy lekarz się nie pomylił
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Post autor: Słonecznik1 »

to stan pewnie osobowy ile pijesz jak to znosisz , czy masz po tym moralniaka czy jest obojętne albo nawet lepiej . Ogólnie alkohol to depresant , uszkadza też osłonkę mielinową w mózgu która jak jest ułatwia ci kontrolowanie bodźdzców z zewnątrz .Picie , jak przestaniesz zapewne poprawi twój stan o ile wkręcisz się w cos innego
Damian9366
zarejestrowany użytkownik

Post autor: Damian9366 »

Słonecznik1 pisze: wt lis 15, 2022 5:52 pm to stan pewnie osobowy ile pijesz jak to znosisz , czy masz po tym moralniaka czy jest obojętne albo nawet lepiej . Ogólnie alkohol to depresant , uszkadza też osłonkę mielinową w mózgu która jak jest ułatwia ci kontrolowanie bodźdzców z zewnątrz .Picie , jak przestaniesz zapewne poprawi twój stan o ile wkręcisz się w cos innego
Nie piję już 5 tygodni
ODPOWIEDZ

Wróć do „kto pomoże”