Nie banujcie Katastropika
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Re: Nie banujcie Katastropika
Lepiej powiedz o co chodziło z Jadzią i Kamilą?
- Catastrophique
- bywalec
Ty myslisz, ze ja Ci sie bede z czegokolwiek tlumaczyl? xD
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Nie tłumacz się ale powiedz czy jesteś transwestytą?
- Catastrophique
- bywalec
Probujesz byc zabawny?
To z Jadzia to byly zarty o czym juz pisalem. Zainspirowal mnie Trickster, ktory udawal wtedy Kamile, jezeli dobrze pamietam.
Tik tak tik tak

- Catastrophique
- bywalec
Powiedz to Acidowi, ktory chyba za mna nie przepada i stara sie robic cokolwiek, zeby wyladowywac swoje urazy i frustracje. Bo wyzwiska jak widac juz mu nie wystarczą

Tik tak tik tak

-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Kiedyś młodzi chcieli być Batmanem, Iron Menem, czy Spidermenem.
Dziś już nawet dużo starsi osobnicy przyznają się, że ich inspiracją był kolega udający kobietę. Smutne...
Dziś już nawet dużo starsi osobnicy przyznają się, że ich inspiracją był kolega udający kobietę. Smutne...
Tak to teraz nazywasz?Catastrophique pisze: ↑sob cze 26, 2021 5:46 amProbujesz byc zabawny?
To z Jadzia to byly zarty o czym juz pisalem. Zainspirowal mnie Trickster, ktory udawal wtedy Kamile, jezeli dobrze pamietam.
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Witaj, status zaufanego użytkownika oznacza szczególną wrażliwość na potrzeby i uczucia innych użytkowników. Ty natomiast otworzyłeś specjalny wątek, żeby sobie z kogoś innego drwić. Czasami, nawet drwiny mogą być zdrowe, mogą oczyszczać, ale tym razem Catastrophique poskarżył się na Twoje drwiny. Cóż pozostaje mi innego, jak pozbawić Cię statusu zaufanego użytkownika ?
- Catastrophique
- bywalec
Dokladnie tak i tym to jest.Amannn pisze: ↑sob cze 26, 2021 12:41 pmTak to teraz nazywasz?Catastrophique pisze: ↑sob cze 26, 2021 5:46 amProbujesz byc zabawny?
Dla mnie temat jest zamkniety.
Tik tak tik tak

-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
zbyszek pisze: ↑sob cze 26, 2021 1:19 pmWitaj, status zaufanego użytkownika oznacza szczególną wrażliwość na potrzeby i uczucia innych użytkowników. Ty natomiast otworzyłeś specjalny wątek, żeby sobie z kogoś innego drwić. Czasami, nawet drwiny mogą być zdrowe, mogą oczyszczać, ale tym razem Catastrophique poskarżył się na Twoje drwiny. Cóż pozostaje mi innego, jak pozbawić Cię statusu zaufanego użytkownika ?
a co ja mam poradzić skoro z nim trzeba się obchodzić jak jajkiem, bo zaraz się poskarży jak 5-letnie dziecko ?
Jeszcze raz powtarzam i wyrażę się jasno - Temat to terapia dla tych co wszędzie szukają spychania maluczkich na dalszy tor.
Nic nie poradzę, że ktoś tam się popłakał i notorycznie mnie zgłasza. Ja znam swoją wartość i czuje się fizycznie oraz psychicznie wyśmienicie i wcale nie zazdroszcze Wam i to nie jest powód do wywyższania się. dlatego współczując słabszym, a taką osobą jest Katastropik nie uczyniłem mu niczego złego.
- Catastrophique
- bywalec
Widac m.in. po tym temacie jak wspaniale sie ze soba czujesz
.
Nie uczyniles i nie jestes w stanie uczynic, ale wyzywasz i pomawiasz na lewo i prawo wiec konsekwencje za to musza być wyciągnięte.
Albo z tym skonczysz albo ban.
Piszesz, ze jestem słabszy a to Ty mnie czestujesz obelgami i wymyslasz bzdury na moj temat, wyraznie brakuje Ci dystansu. Z mojej strony czegos takiego nie ma. Wczesniej mialem ubaw z Ciebie, ale teraz Ci szczerze wspolczuje.

Nie uczyniles i nie jestes w stanie uczynic, ale wyzywasz i pomawiasz na lewo i prawo wiec konsekwencje za to musza być wyciągnięte.
Albo z tym skonczysz albo ban.
Piszesz, ze jestem słabszy a to Ty mnie czestujesz obelgami i wymyslasz bzdury na moj temat, wyraznie brakuje Ci dystansu. Z mojej strony czegos takiego nie ma. Wczesniej mialem ubaw z Ciebie, ale teraz Ci szczerze wspolczuje.
Tik tak tik tak

Jakoś nie widać wyzwisk pod twoim adresem od Acida tylko zażartował z Ciebie ty obrażasz cały czas i rozbijasz wątki. Ostatnio ofiary w rybniku nazwałeś fantazją dziennikarską a Piotrek007 zrezygnował z udziału na forum przez ciebie. viewtopic.php?f=48&t=36680
Ostatnio zmieniony ndz cze 27, 2021 5:46 pm przez Amannn, łącznie zmieniany 2 razy.
Nic personalnego @Catastrophic, ale.. Banować wszystkich multi-kontowych trolli, bez dwóch zdań. Więcej sztucznego tłoku... 

- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Jasne Handicap, ale wyślij mi proszęTwoje podejrzenia o podwójnych kontach - najlepiej w osobnym wątku, działu "O tym forum".
- Catastrophique
- bywalec
Nic personalnego Handicap, ale banowalbym tez wszystkich dziwakow piszących kosmiczne bzdury nie wiadomo o czym. Bez dwoch zdan.
Tik tak tik tak

Wnoszę o przymusowe wypełnienie profilu, oraz konieczność 5 postów w niszowym dziale dla zapoznania.. ORAZ PRZE KATALOGOWANIE 

Zły Kicius_XXL pisze: ↑wt cze 08, 2021 10:08 am Catastrophique daj już wreszcie na luz. To się ciągnie i ciągnie aż ręce opadają.
Możesz stracić status zaufanego.
Catastrophique pisze: ↑wt cze 08, 2021 6:12 pmWiem, że są moderatorzy sugerujący adminowi etc, ale decyzje podejmuje On, nie Ty - o to mi chodzilo.Zły Kicius_XXL pisze: ↑wt cze 08, 2021 1:01 pm Mylisz się.
Zbyszek ma ludzi od tego, którzy mu pomagają. Biorę to na siebie.
Tym swoim postem dałeś mi do zrozumienia że nie zaprzestaniesz być kąsliwym.
Od dawna prowokujesz innych i tym innym się obrywa.
Swój czas na forum poświęcasz aby dokopać tym ktorych nie lubisz.
Od dawna.
Wielokrotnie pisałeś że pracujesz z ludźmi. I co ja Tobie mam napisać że dobrze wykonujesz swoją pracę?
Doceń to że piszę do Ciebie publicznie o pohamowanie się. Jesli jeszcze raz kogoś obrazisz a będzie zgłoszenie postu stracisz zaufanego i dostaniesz ostrzeżenie.
A potem jest już drugie ostrzeżenie i ban na IP. Twój wybór.
Za Twoje wpisy w realu dostałbyś od kogoś innego z rozpędu w ....
Dokopuję, prowokuję? Krytykuje tylko to co sam napisał. Nie będę się powtarzał co i dlaczego.
Lubię Cezarego, ale jest mi go szkoda. To w jakiej jest sytuacji i stanie wie każdy. I to nie jest zdrowe.
NIemniej, nie widze juz sensu dalszych dyskusji, bo Cezary i tak zrobi swoje.
A czy to słuszne, niech już każdy sam osądzi.
Co do mojej pracy, Twoja opinia mi lata.
Gdzie kogokolwiek obrazilem? Jak pisalem, odnosilem sie do slow, ktore Cezary sam o sobie wczesniej napisal.
A co do poziomu powyzszych wypowiedzi, nie tylko Cezarego, uwazasz, ze sa sensowne?![]()