Btw, serio odmowilem swego czasu. To nie dla mnie.
Moderator: moderatorzy
Nikt cię tu nie lubi poza Tricksterem.Catastrophique pisze: ↑pn cze 28, 2021 10:45 pm Ty za to byłbyś rzetelnym i obiektywnym.
To Twoja opinia, ktora mam gdzies. Nie jestem moderatorem z wlasnego wyboru, a nie dlatego, ze nie lubi mnie jakis Amanek.
To nieprawda, ale nawet gdyby byla - wiesz gdzie to mam?Amannn pisze: ↑wt cze 29, 2021 4:30 pmNikt cię tu nie lubi poza Tricksterem.Catastrophique pisze: ↑pn cze 28, 2021 10:45 pm Ty za to byłbyś rzetelnym i obiektywnym.
To Twoja opinia, ktora mam gdzies. Nie jestem moderatorem z wlasnego wyboru, a nie dlatego, ze nie lubi mnie jakis Amanek.
To juz wszyscy wiedza
Będziesz miał nakaz prac społecznych, to przestaniesz dyskutować.Catastrophique pisze: ↑wt cze 29, 2021 11:58 am Musisz cierpliwie poczekac na swoja kolej, Cezary. Opiekunki sa zajete teraz innymi podopiecznymi.
A skad niby ten nakaz? Od Ciebie? Wiesz co Ty mozesz komukolwiek nakazac? XDcezary123 pisze: ↑śr cze 30, 2021 6:42 amBędziesz miał nakaz prac społecznych, to przestaniesz dyskutować.Catastrophique pisze: ↑wt cze 29, 2021 11:58 am Musisz cierpliwie poczekac na swoja kolej, Cezary. Opiekunki sa zajete teraz innymi podopiecznymi.
Bardzo blisko przez twój charakter.Catastrophique pisze: ↑śr cze 30, 2021 6:52 am
A skad niby ten nakaz? Od Ciebie? Wiesz co Ty mozesz komukolwiek nakazac? XD
To chyba trzeba jakies przestępstwo popelnic i zostac na to skazanym sadownie. Daleko mi do tego.
cezary123 pisze: ↑śr cze 30, 2021 7:28 amBardzo blisko przez twój charakter.Catastrophique pisze: ↑śr cze 30, 2021 6:52 am
A skad niby ten nakaz? Od Ciebie? Wiesz co Ty mozesz komukolwiek nakazac? XD
To chyba trzeba jakies przestępstwo popelnic i zostac na to skazanym sadownie. Daleko mi do tego.
Później będziesz musiał pocierać ... staruszkom zamiast kołczować.
Był jeden cwaniak, co chciał życie brać garściami, po trupach do sukcesu, wszystkich zostawić w tyle, to teraz sterczy w budce przy ulicy w deszcze i niepogodę i przeprowadza pieszych przez przejście.
Nie. To ja bardzo dobrze radzę sobie w życiu w przeciwieństwie do Ciebie.Catastrophique pisze: ↑śr cze 30, 2021 7:46 am aczkolwiek calkiem niezle radze sobie w zyciu w przeciwienstwie do Ciebie .