Dobry temat o żydach mi znikł!

Moderator: moderatorzy

nadzieja dobrowolska
moderator
moderator
Status: twój najgorszy koszmar

Re: Dobry temat o żydach mi znikł!

Post autor: nadzieja dobrowolska »

utopia pisze: pt mar 12, 2021 5:26 pm Ja za darmo dostałem ostrzeżenie poziom pierwszy:).
karuna pisze: pt mar 12, 2021 5:27 pm Tak jest jak dziecku dać kolorowe przyciski...
:clap:
nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
viewtopic.php?t=40441
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Post autor: guile »

Jak coś kogoś przerasta, to spoko! Tylko nie rób nic! Zwłaszcza gdy jest tyle do zrobienia, co cię nie przerasta. To samo z tym 10%, kontra tego 90%. Te 10% wcale nie ma 100% racji, w 100% przypadkach! Mają rację, gdy tylko mają rację! Gdy w jakiejś chwili nie są czegoś pewni, trzeba przyznać i wyznać, "sorry, daj mi wpierw o tym pomyśleć". Czy to pomoże, przy ciągłym graniu polityków na emocjach ludzi, emocjach które nie myślą? To już inna sprawa, która powinna się kulisami i zakulisami manipulacji. Zamiast tego, mamy bzdury typu gender studies! Kto za tym stoi? Soros, i inne parchy jego pokroju! Kochani, co by było, gdyby choć 2 takich Sorosów było?! Czy Hilter był taki zły? Nikt by nie musiał być zły, gdyby się go nie wkur.... solidnie! Chyba że jesteś tym strasznie "kochanym" George Sorosem!
Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 46660127

Post autor: Chłopiec Papuśny »

Jak bym był takim złym moderatorem jak niektórzy próbują mnie wymalować na forum, to dawno stracił bym już swoją funkcję. Ktoś mi zarzucił nawet że powinienem poprzepraszać ludzi za swoje słowa i czyny? Gdy poprosiłem o dokładne wyjaśnienie kogo i za co i co ma na myśli, do dnia dzisiejszego nie dostałem odpowiedzi na moją wiadomość. Jedynie na forum miał odwagę wzmiankować że ujawni moją wiadomość. Ot co. Moim priorytetem nie jest to by mnie wszyscy lubili, pisać z nimi na czacie, szkalować siebie nawzajem. Moje priorytety zmieniły się przez ostatni rok. Jest jedna osoba na forum którą powinienem przeprosić i nie jesteście "nią" wy drodzy państwo.
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Chłopie Papuśny! A czy Cię kapło by do Zbyszka się zwrócić od czasu do czasu, jak czegoś nie ogarniasz? Nie bój się o mnie, ani o nikogo innego! Patrz na swoje.

Patrz, co Zbyszek robi! Wręcz tworzy nowe działy przez Ciebie, przez te Twoje "moderatorstwo"! To samo było wcześniej w przypadku Maxi, gdy przez nią musiał stworzyć dział "kochać inaczej".

Co obaj macie wspólnego, Ty i Maxi? Tak myślę że "przyjaźń" tutejszej "bezpieki" sorosowej, (o ile nie jeszcze łapówkobrania od owej bezpieki)!
Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Chłopczydło Papuśne, ja się znam z Pycią bardzo dobrze. Gdy nadal tak będzie szło, niebawem będziemy się znali jak przysłowiowe łyse konie! Ona lgbt, a ja purysta, że hej, i mimo tego się super przyjaźnimy! Bo szanujemy się, i nasze odmienne poglądy.

To są prywatne sprawy. Nie będę nic zdradzał. Ale powiem, że porównując Wasze działania moderatorskie, Pycia jest o niebo sprawniejsza zdrowotnie, od Ciebie, a dziewczyna naprawdę fest przeszła!
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Ja się zwracam do Zbyszka, i on wręcz tworzy nowe działy na te tematy, które Wy wyrzucacie do śmietnika, z naprawdę bardzo dziwnych powodów, gdy jest tyle innego do czepienia się na forum!
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Ktoś Wam za to płaci, co nie? Piramida sorosowa?
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Brakuje ci do bycia przekonywującym.
Cieszę się że Zbyszek tworzy wam nowe działy, bo takie jest zadanie tego forum - jak i również nie oznacza to że inne działy mogą być łączone lub likwidowane a zawartość przenoszona do innych działów. Jeżeli czegoś nie rozumiem to pytam i tak robię też w przypadku forum. Również gdy tworzy wam nowy dział to nie po to byście pisali off-topic lub oczerniali innych, nastawali na siebie okoniem itp itp. itd. etc. Po za tym co ci przeszkadza że tworzy nowe działy?
Rozumiem że możesz mieć problemy zdrowotne, problemy z koncentracją, próby z bycia konsekwentnym. Nie zwalnia cię to jednak z tego by próbować zaleczyć chorobę i zmieniać swoje zachowania.
Zapytam na forum publicznym wprost:
Przemyślałeś to co Zbyszek napisał Ci w PW odnośnie mojej osoby? Czy po prostu będziesz dalej ostentacyjnie próbował przekonywać użytkowników jaki to jestem zły moderator.
Czy przeczytałeś ją i zastanowiłeś się nad tym?
Mi również Zbyszek tworzy zabawki do moderowania forum i też piszemy codziennie. Nie siedzimy i nie pierdzimy w stołki.
Co do Pyci najpierw - pycia jest moderatorem i tak ja ją traktuje. Jeżeli znasz Pycie dobrze tak jak mówisz, to wiesz dobrze że nie utrzymuje z nią żadnego kontaktu, prócz kwestii dotyczących forum i to jednostronnie. Czasem gdy temat Was dotyczy czy kwestii forum jako całości, pisząc PW do Zbyszka wysyłam do Pyci. Od niej nie dostaje żadnej informacji zwrotnej. Po za tym jest też kilku innych moderatorów. Do Pyci poglądów na temat LGBT i czy jest LGBT nie wypowiadam się, bo po pierwsze nic w tym temacie nie wiem, a po drugie nie interesuje mnie to, bo nie prowadzę z nią znajomości którą zakończyłem jakiś czas temu. Jeżeli się dogadujecie i znaleźliście nić porozumienia to cieszy mnie to bardzo.🙂
Z Maxi nie łączy i nie łączyło mnie nic. Być może trochę jestem podobny stylem działania do niej. Napiszę Ci jeszcze raz, byś przyjął to do siebie i wziął sobie to do serca: oczekuje od Was szacunku do siebie samych. Tyle. 😁 To widać kto i jak pisze, kim jest.
Przebywając na innych forach, czytając wypowiedzi innych osób wiem że nikt nie chce przebywać na tym forum. To forum jest na ostatnim miejscu do którego przychodzą chorzy. Tutaj nie ma np. kobiet, bo aktualnie piszących pań są trzy osoby? Obrywa się za wulgarność, chamstwo, prostactwo - i to nie Wam tylko moderatorom. Ze nic z tym nie robią, nie podejmują działań, po prostu nie dają sobie rady. Żadna z Pań NIE WYPOWIADA SIĘ PRZYCHYLNIE NA WASZ TEMAT. Sami oczerniacie moderatorów, jak np. ostatnio na twoja-psychiatria.pl
Chce Wam tylko pogratulować...
Co do Pyci moderowania i mojego - Pycia wchodzi z Wami w bliskie relacje, ja nie. Pycia jest na innym stadium choroby, ja jestem na innym stadium choroby. Pycia wobec Was ma być może inne oczekiwania, ja mam inne. Ona się uczy inaczej was rozumieć, ja uczę się inaczej rozumieć. Też jesteśmy zwykłymi użytkownikami forum, z jedynie różnicą że postanowiliśmy wziąć odpowiedzialność za forum, za to by ludzie tutaj mogli poczuć się bezpiecznie. I nie jest to łatwe zadanie. Widać to po tendencji spadkowej, mało kto zostaje z nowych użytkowników po rejestracji na forum, ogromna część kont ma zero napisanych postów. Polecam Wam do zastanowienia się. Jeżeli Wywołałeś już Pycie to też poruszę fakt, że nie moderuje tyle ile wcześniej, zanim się pojawiłem. Narzekała że pojawiają się moderatorzy, cos napiszą i znikają, że zostaje z wszystkim sama; nie wchodzę jej w drogę z jej moderowaniem i niepodważam jej decyzji, nie ingeruje. Fakt i to przyznaje, że odwaliła kawał świetnej roboty na forum przez ostatni rok. Jednak na tym polu nie jest w stanie rozmawiać, woli przekazywać informacje wam skierowane tylko do moderatorów. Jak np. z moim pytaniem była sytuacja. Tyle myślę o jej moderowaniu, choć ponoć każdy sposób jest dobry by utrzymać porządek.Nie ufam jej i muszę z nią współpracować, nie ważne czy podoba mi się to czy też nie. Chyba tyle w tym temacie. 😄
Ja nie będę Pycią a Pycia nie będzie mną.
Mam nadzieję że będziemy uczyć się od siebie nawzajem - wszyscy.

Cieszy mnie niezmiennie fakt, że liczba zgłoszeń PW i postów od dnia 11.03.2021 do dnia 13.032021
wynosi 0!!! 😁😁😁😋😋😋😂😂😂
Chyba to było by tyle.
Pozwalam na dużo jako moderator, jednak chamstwa nie zniosę. Również sam staram się uczyć i nabywać lepszych zachowań - oraz was rozumieć co jest w tym wszystkim najtrudniejsze.
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Post autor: Trickster »

Te forum jest dziwne, tu jest tyle dziwnych ludzi, nie mówię o samej schizofrenii, że po prostu odechciewa się wchodzić w dyskusje w wątkach. Taką mekką odszczepieńców od rzeczywistości stało się to forum.
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Trickster pisze: sob mar 13, 2021 8:03 am Te forum jest dziwne, tu jest tyle dziwnych ludzi, nie mówię o samej schizofrenii, że po prostu odechciewa się wchodzić w dyskusje w wątkach. Taką mekką odszczepieńców od rzeczywistości stało się to forum.
Niestety tak. Dlatego tak malo nowych osob tutaj, a dawni starzy bywalcy juz Evota nie odwiedzaja.
Sam jestem tu tylko ze wzgledu na sentyment.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

karuna pisze: pt mar 12, 2021 5:27 pm
utopia pisze: pt mar 12, 2021 5:26 pm Ja za darmo dostałem ostrzeżenie poziom pierwszy:).
Tak jest jak dziecku dać kolorowe przyciski...
Wyprowadź mnie z błędu jeżeli mylę się, czy to aluzja do mojej osoby? 😌
Nie wiem natomiast za co ty straciłeś łatkę moda? Nie znam tematu, a jestem ogromnie ciekawy.
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Oczywiście! Odpowiedź na wszystko, aby nie odpowiedzieć na zadane pytanie! Wymęcz przeciwnika epopeją do przeczytania!

Pytam, tyle jest tu do zrobienia, dlaczego czepiasz się akurat mnie?! Płaci Ci ktoś za to? Czujesz się zobowiązany wobec czyichś specyficznych poglądów przez coś, np prezenciki?
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Jeżeli masz jakieś "zobowiązania sumienne" z powodu udzielonych Ci darów (mnie też tu na forum próbowano przekabarecić kartą SD), wiedz że nie jesteś sam. Połowa polityków planety jest przez kogoś skorumpowana, by służyć czyimś specyficznym interesom, zamiast służyć dobru swoich narodów! W każdym razie, musisz to naprawić, by być w pełni niezależnym modem. Co Ci ktoś dał, ładnie oddaj, i nie popełniaj tego błędu nigdy więcej. No i tym spowrotem wracamy do tematu Żydów, i ich piramid opresji i kontroli nad światem!

Co się tyczy tematu czemu nikt tu nie pisze, sprawa jest prosta! Po co tu było pisać, gdy zaraz ci się temat wyrzucało do śmietnika? Amnezje mamy, że nie pamiętamy czasów Maxi? Chłopie, nie obracaj tutaj kota ogonem, że coś jest winą forumowiczów, co nie jest (owszem, pewne wyjątki są).
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Nie mam teraz czasu pisać z Wami, i wkrótce w ogóle tego czasu nie będę miał, bo wyjeżdżam "za chlebem" do Holandii! Tak, przy ratach jakie spłacam Santanderowi, nie przeżyję na samej rencinie.
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

guile pisze: sob mar 13, 2021 12:58 pm Nie mam teraz czasu pisać z Wami, i wkrótce w ogóle tego czasu nie będę miał, bo wyjeżdżam "za chlebem" do Holandii! Tak, przy ratach jakie spłacam Santanderowi, nie przeżyję na samej rencinie.

Umyje jeszcze okna, to ci odpiszę na Twoje jakże konkretne pytanie.

Odpowiedź na moje pytanie które zadałem Ci post wcześniej dotyczące tego co Zbyszek Ci napisał, ja natomiast odpowiem na Twoje - uczciwa wymiana. 👍
Cieszę się z Twojej inteligencji, zarzucajac mi że się ciebie czepiam, wymijasz się od odpowiedzi i zwracasz na mnie uwagę zarzucając mi że czepiam się ciebie, pokazać że chce z ciebie zrobić sobie ofiarę, odsuwając podejrzenia na swoją osobę. 😄 Odsunąć uwagę na siebie przeze mnie skierowaną. Prawie perfekcyjna manipulacja - tak na 15% 😊

To nie jest forum o żydach a o schizofrenii...
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

guile pisze: sob mar 13, 2021 12:58 pm Nie mam teraz czasu pisać z Wami, i wkrótce w ogóle tego czasu nie będę miał, bo wyjeżdżam "za chlebem" do Holandii! Tak, przy ratach jakie spłacam Santanderowi, nie przeżyję na samej rencinie.
Więc pewnie spotkamy się. ☺️ Ja wyjeżdżam w sierpniu. 😄👍
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

No i jaki kochany Ty jesteś! Zjedz jeszcze jednego pączka, Chłopcze Papuśny, bo chudniesz nam w oczach 😮!

Serio, nie mam teraz czasu na zabawy w kotka i myszkę (i to jeszcze kotka obracanego ogonem co chwilę), bo muszę się szykować na wyjazd.
nadzieja dobrowolska
moderator
moderator
Status: twój najgorszy koszmar

Post autor: nadzieja dobrowolska »

Chłopiec Papuśny pisze: sob mar 13, 2021 1:03 pm To nie jest forum o żydach a o schizofrenii...
Po co powstał w ogóle dział "Żydzi", jaki to ma sens?
nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
viewtopic.php?t=40441
Wątek Zażalenia na pycioslawę. Chcesz coś dodać? Wbijaj śmiało.
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

Chłopiec Papuśny pisze: sob mar 13, 2021 1:26 pm
Więc pewnie spotkamy się. ☺️ Ja wyjeżdżam w sierpniu. 😄👍
Wypalimy fajkę pokoju!
Awatar użytkownika
guile
nadużywający
nadużywający
Kontakt:

pycioslawa pisze: sob mar 13, 2021 1:47 pm
Chłopiec Papuśny pisze: sob mar 13, 2021 1:03 pm To nie jest forum o żydach a o schizofrenii...
Po co powstał w ogóle dział "Żydzi", jaki to ma sens?
Wszystko co ma wpływ na jakość życia ma wpływ na psychikę. I niestety ta sekta "uprzywilejowana przez Bozię" wpływa bardzo negatywnie na to wszystko, aż cywilizacja zachodnia dosłownie nie ma ochoty się rozmnażać.
Zablokowany

Wróć do „Niechciane tematy”