Praca w domu
Moderator: moderatorzy
Re: Praca w domu
zaczynasz chwalić swój produkt i musisz sprawić żeby klient myślał że nadal go chce.Wizualizacje,argumenty.Nauczysz się powodzenia.
Największym przejawem geniuszu kobiety jest miłość macierzyńska.
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Wystawić aukcje na allegro czy amazon to każdy potrafi.Mnie interesowało w szczególności skąd brać produkty i jakie formalności musiał bym dopełnić aby robić to legalnie.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Nie pomoże mi już nic
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Ja napewno spróbuje. Nie potrzeba inwestować nawet złotówki i nie trzeba nawet rejestrować działalności gospodarczej.Wystarczy poświęcić temu troszkę czasu.Czy uda mi się cokolwiek sprzedać to się dopiero okaże.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
-
- zaufany użytkownik
Myślałem, że kupiłeś ten droższy kurs, bo pisałeś o e-booku, ale jak ten tańszy, to pewnie nie jest jeszcze tak źle, u mnie byłoby gorzej z kupnem produktów.
Za 44 lata życia,aż 20 lat przepracowałem w gospodarstwie moich rodziców.Od 4 klasy szkoły podstawowej.Praca była ciężka,a za wysiłek dostawałem jedzenie i najtańsze ubranie.Nie było 500+.Tatuś gonił mnie do roboty w polu przy sadzeniu bobu.Potem plewieniu,schylaniu.Nie dawał za to ani 1 groszówki.Wszystko ze sprzedaży bobu zabierał dla siebie.Nie dawał kieszonkowego.Nie miałem na lody,ani na orenżadę.Myślę,że to była niewolnicza praca moja czyli dziecka.Ktoby pomyślał,że można tak wykożystywać dzieci do niewolniczej pracy,zamiast,żeby dzieci miały czas i siłę do nauki w szkole,tak jak miały dzieci w mieście.Przez to wszystko straciłem zdrowie psychiczne.Smutne to jest...