Niech Maksi wróci :)
Moderator: moderatorzy
Re: Niech Maksi wróci :)
na górze pisze
forum dla osób dotkniętych schizofrenią,
a nie forum dla tych co wyzdrowieli ze schizofrenii... i aż tak bardzo nie potrzebują tego forum, bo nie są wycofani społecznie i kontaktują się ludźmi w swoim otoczeniu
forum dla osób dotkniętych schizofrenią,
a nie forum dla tych co wyzdrowieli ze schizofrenii... i aż tak bardzo nie potrzebują tego forum, bo nie są wycofani społecznie i kontaktują się ludźmi w swoim otoczeniu
przeprosiny przyjęteXiantotikui pisze: ↑pt paź 23, 2020 11:03 am 1. Nie dało się inaczej rozmawiać wśród hejtu. Za co przepraszam.
2. Nie wiem czy jestem obiektywny, w każdym bądź razie jest lepiej.

W Polsce zachęcanie do przerwania terapii lekami jest karalne, więc antypsychiatria też ma swoją rolę na forum chyba że namawia do przerwania leczenia medycyną konwencjonalną.
E ?= m + (*c²)
- Catastrophique
- bywalec
Sam widzisz, Zbyszku.Xiantotikui pisze: ↑pt paź 23, 2020 9:58 am Ja się dzięki antypsychiatrii dowiedziałem że są dostępne już na rynku słuchawki przewodnictwa kostnego, slyszłem o tym kilka lat temu ale nie wiedziałem że już są na rynku.
Z fajnych gadżetów czekam jeszcze na opaskę ultradźwiękową do sterowania nastrojem.
Trudno czasami zachowac powage

Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- Catastrophique
- bywalec
Plus zycie we wlasnym, wyimaginowanym swiecie i generowanie podobnych bzdur.Xiantotikui pisze: ↑pt paź 23, 2020 10:26 am Sytuacja z Maksymilianą nie była fajna, kasowała posty, flodowała czat rozganiając dyskusje takimi literami:
A
Była bardzo kłótliwa i opsyskliwa.
Miała swoich dwóch wiernych hejterów Trickstera i Catastrophiqua, przez których nie dało się rozmawiać inaczej niż broniąc się na czacie przed atakami.
Ci hejterzy mieli od niej zielone światło w rozwalaniu wątków na forum.
Teraz jest dużo lepiej, jest swoboda wypowiedzi na forum.
Grawitacja jeszcze dziala, poki co :/.
Tik tak tik tak

- Catastrophique
- bywalec
"Jest napisane", nie "pisze".
Ja nie wyzdrowialem, aczkolwiek zyje jak zdrowy i wiem, ze nie tylko ja jestem do tego zdolny.
Forum nie zamierzam opuszczac a juz na pewno nie przez Twoje uwagi jak wyzej.
Tik tak tik tak

Ogólnie trolli nie powinno się karmić, ale co do opasek to łap linka: https://www.thync.com/
E ?= m + (*c²)
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Wstęp tylko dla ciężkich przypadków xdCatastrophique pisze: ↑pt paź 23, 2020 2:06 pm"Jest napisane", nie "pisze".
Ja nie wyzdrowialem, aczkolwiek zyje jak zdrowy i wiem, ze nie tylko ja jestem do tego zdolny.
nic
nie tylko dla ciężkich przypadków.. dla wszystkich chorych
- Catastrophique
- bywalec
Sporo ich tutaj, patrzac na to kto i co wypisuje :/.beka pisze: ↑pt paź 23, 2020 3:37 pmWstęp tylko dla ciężkich przypadków xdCatastrophique pisze: ↑pt paź 23, 2020 2:06 pm"Jest napisane", nie "pisze".
Tik tak tik tak

- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Nie wiedziałem. Podasz jakiś odnośnik do takiego wyroku sądu ? O jaki artykuł jakiego kodeksu chodzi ?Xiantotikui pisze: ↑pt paź 23, 2020 11:53 amW Polsce zachęcanie do przerwania terapii lekami jest karalne ...
Wiem z rozmów z lekarzem i terapeutką, nie znam dokładnie jaki to jest paragraf.
Prawdopodobnie chodzi o ten paragraf.Ustawa o zawodach lekarza i lekarza dentysty z 5.12.1996 r.[2] (dalej: ZawLekDentU) przewiduje odpowiedzialność karną za udzielanie świadczeń zdrowotnych polegających na rozpoznawaniu chorób oraz ich leczeniu przez osoby nieposiadające do tego uprawnień. Artykuł 58 ZawLekDentU stanowi:
Kto bez uprawnień udziela świadczeń zdrowotnych polegających na rozpoznawaniu chorób oraz ich leczeniu, podlega karze grzywny.
Jeżeli sprawca czynu określonego w ust. 1 działa w celu osiągnięcia korzyści majątkowej albo wprowadza w błąd co do posiadania takiego uprawnienia, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
Postępowanie w sprawach, o których mowa w ust. 1, toczy się według przepisów Kodeksu postępowania w sprawach o wykroczenia.
E ?= m + (*c²)
- zbyszek
- admin
- Kontakt:
Spoko, nikt z użytkowników nie podszywał się do tej pory pod lekarza, nie stawiał lekarskich diagnoz, ani nie przepisywał leków.
Jak prokurator będzie wredny to może użyć przepisu podżegania do samobójstwa w przypadku namowy do niebrania leków.
Prawo jeszcze nie jest rozstrzygane przez SI i jest płynne przez to w interpretacji, nie jest zero-jedynkowe.
Prawo jeszcze nie jest rozstrzygane przez SI i jest płynne przez to w interpretacji, nie jest zero-jedynkowe.
E ?= m + (*c²)
Mnie nie chodzi o dopasowanie odpowiedniego leku/ odpowiednich leków i systematyczne ich zażywanie, ale o dawkowanie, które jest tematem tabu, ale nie tylko u nas w Polsce. Człowiek podlega różnym czynnikom, nawet te pogodowe tworzą korzystny bądź niekorzystny biomet: Jednego dnia człowiek chce góry przenosić, drugiego -dętka. To nie jest do końca prawda, ze człowiek w ten sposób, tzn. nieścisłe dawkowanie rozstraja swój organizm. Tzw. czynnik ludzki.
- zbyszek
- admin
- Kontakt:
Wróćmy proszę do tematu wątku. Związku z nim ostatnich postów nie rozumiem.
Zbyszku to jest jałowa gadka.. Xian coś tam yoda to jagodowy wilkołak, którego Maksi tępiła bo hejtował na forum i obrażał na czacie, więc kazała mu przeprosić wszystkich użytkowników, że nazwał ich niegodnymi do rozmowy z nim, obraził się i w między czasie założył dwa inne konta
Chyba tak to było
a wrócił jak Maksi odeszła 
Tu są jeszcze inni z banem od Maksi, którzy wrócili- zresztą niech Pycia ci powie XD

Tu są jeszcze inni z banem od Maksi, którzy wrócili- zresztą niech Pycia ci powie XD
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
taaa. Maksi ma wrócić?
Powiedzcie to też moi, bardo, hvp2, mariii, mei, think, psychodelikowi, ocean, eh już nawet nicków nie pamiętam...
Powiedzcie to też moi, bardo, hvp2, mariii, mei, think, psychodelikowi, ocean, eh już nawet nicków nie pamiętam...
nic
"Wróćmy proszę do tematu wątku. Związku z nim ostatnich postów nie rozumiem." Mówię, jakie jest moje stanowisko wobec psychiatrii i antypsychiatrii z punktu widzenia człowieka, który filtruje fakty poprzez swój rozum i doświadczenie, a nie np. bezkrytycznie ulega jakimś odczłowieczonym urzędniczym dyrektywom stanowiącym np. o lekarskich kompetencjach.