Jest pewien kraj, gdzie pewnie bez problemu znaleźlibyście sobie dziewczynę
Moderator: moderatorzy
Re: Jest pewien kraj, gdzie pewnie bez problemu znaleźlibyście sobie dziewczynę
Jak się dziewucha zakocha, to sama będzie latać za mężczyzną. Poleci za nim na koniec świata i nikt inny nie będzie się dla niej liczył. Jeżeli nie, to nie warto nawet palcem kiwnąć, nie mówiąc o inwestowaniu w uczucia czy wspólne dobra materialne.
Każdy rodzaj azjatyckiej kobiecej urody ma swój niepowtarzalny urok. Myślę, że najbardziej smakowite są niektóre Japonki, takie o specyficznych i subtelnych twarzyczkach i kruczoczarnych lśniących włosach, ale i inne Azjatki są fajne. Koreanki mają trochę zbyt lalkowate twarze, jak laleczki z porcelany i trochę tak jakby zmarszczony wyraz twarzy, Tajki z kolei znowu rysy twarzy zbyt okrągłe i mdłe czasem, Chinki różnie - niektóre wyraziste, ostre i ponętne, inne zbyt ciemne już, zbyt egzotyczne.
Filipinki też już bardziej podchodzą pod ludy Oceanii, strefy równikowej, z mniejszym natężeniem smaku urody skośnookich, ale ten typ urody jest też wyjątkowy.
https://www.zeberka.pl/moda/100-lat-pie ... filipinki/
Ale za to sytuacja społeczna i polityczna na Filipinach jest od lat niewesoła:
https://www.tvp.info/33990900/tysiac-mo ... a-przemocy
https://www.planeteplus.pl/dokument-fil ... ajka_35425
Filipinki też już bardziej podchodzą pod ludy Oceanii, strefy równikowej, z mniejszym natężeniem smaku urody skośnookich, ale ten typ urody jest też wyjątkowy.
https://www.zeberka.pl/moda/100-lat-pie ... filipinki/
Ale za to sytuacja społeczna i polityczna na Filipinach jest od lat niewesoła:
https://www.tvp.info/33990900/tysiac-mo ... a-przemocy
https://www.planeteplus.pl/dokument-fil ... ajka_35425
Bez przesady, aż tylu jest tam dilerów narkotykowych?
Jakieś polityczne cele pewnie są ważne, nie znam się na polityce.
Pali się na ośkach osiedlowa hemia piątkowa gorączka i grypsy na widzeniach
Nie tylko dilerów się tam gania, ale po prostu "zażywających" narkotyki. Te trzy czy cztery miliony to narkomani a nie dilerzy. Ale w sumie nie wiadomo, to skomplikowane jest pewnie.
"Amnesty International chce przyjrzeć się Filipinom
Rząd Filipin wielokrotnie odrzucał oskarżenia pod adresem policji o dokonywanie egzekucji osób zażywających narkotyki i dilerów i przypominał, że rodziny ofiar mogą wytaczać sprawy sądowe przeciwko policji.
AI twierdzi, że władze stosowały "celowe zaciemnianie sytuacji i dezinformację", aby uniemożliwić zbadanie zabójstw, które głównie dotyczyły biednych i zmarginalizowanych społeczności, nie mających ani środków finansowych, ani wsparcia, by wystąpić na drodze prawnej przeciwko policji"
"Sporządzony w kwietniu raport AI skupił się na filipińskiej prowincji Bulacan, badając 27 zabójstw podczas 18 oficjalnych operacji policyjnych. W trzech czwartych przypadków zabici znajdowali się na tzw. listach obserwacyjnych w społecznościach podejrzewanych o zażywanie lub sprzedaż narkotyków.
AI uważa, w oparciu o relacje świadków i inne informacje, że połowa zabójstw to egzekucje pozasądowe. Uznała, że narracja policji, jakoby jej agenci w cywilu podający się za osoby kupujące narkotyki zabijali w samoobronie, "nie spełnia najniższych standardów wiarygodności" ".
"Duterte wielokrotnie podkreślał, że na Filipinach jest 4 mln osób uzależnionych od narkotyków, a walka z handlarzami tych nielegalnych substancji jest jego obowiązkiem jako prezydenta. Mimo ostrego języka i brutalnych metod prezydent cieszy się szerokim poparciem, a jego zwolennicy podkreślają, że kampania antynarkotykowa wydatnie przyczynia się do poprawy bezpieczeństwa w kraju".
https://tvn24.pl/swiat/filipiny-amnesty ... 46-2306865
"Amnesty International chce przyjrzeć się Filipinom
Rząd Filipin wielokrotnie odrzucał oskarżenia pod adresem policji o dokonywanie egzekucji osób zażywających narkotyki i dilerów i przypominał, że rodziny ofiar mogą wytaczać sprawy sądowe przeciwko policji.
AI twierdzi, że władze stosowały "celowe zaciemnianie sytuacji i dezinformację", aby uniemożliwić zbadanie zabójstw, które głównie dotyczyły biednych i zmarginalizowanych społeczności, nie mających ani środków finansowych, ani wsparcia, by wystąpić na drodze prawnej przeciwko policji"
"Sporządzony w kwietniu raport AI skupił się na filipińskiej prowincji Bulacan, badając 27 zabójstw podczas 18 oficjalnych operacji policyjnych. W trzech czwartych przypadków zabici znajdowali się na tzw. listach obserwacyjnych w społecznościach podejrzewanych o zażywanie lub sprzedaż narkotyków.
AI uważa, w oparciu o relacje świadków i inne informacje, że połowa zabójstw to egzekucje pozasądowe. Uznała, że narracja policji, jakoby jej agenci w cywilu podający się za osoby kupujące narkotyki zabijali w samoobronie, "nie spełnia najniższych standardów wiarygodności" ".
"Duterte wielokrotnie podkreślał, że na Filipinach jest 4 mln osób uzależnionych od narkotyków, a walka z handlarzami tych nielegalnych substancji jest jego obowiązkiem jako prezydenta. Mimo ostrego języka i brutalnych metod prezydent cieszy się szerokim poparciem, a jego zwolennicy podkreślają, że kampania antynarkotykowa wydatnie przyczynia się do poprawy bezpieczeństwa w kraju".
https://tvn24.pl/swiat/filipiny-amnesty ... 46-2306865
Rozumiem że handlarzy, ale po co zażywających?
Właśnie. Dziki kraj to jest pewnie.
A może chodzi o to, co w artykule jest napisane, że narkomani mają tak zmienioną świadomość, że stanowią zagrożenie bezpieczeństwa publicznego. A może o to, że zechcą dzielić się z bliskimi swoim odurzeniem, z koleżankami, z kolegami itd.
W Singapurze do niedawna za posiadanie narkotyków groziła kara śmierci. Teraz, od 2013r. - tylko dożywocie.
"W Singapurze, jeśli mamy przy sobie narkotyki powyżej ustawowych limitów (np. 30 g kokainy czy 500 g marihuany), prawo zakłada, że nimi handlujemy. A za to grozi kara śmierci. Od 1991 r. wykonano ją 326 razy. W ostatnich latach Singapur zaprzestał wykonywania wyroków, ale kara pozostała w kodeksie. Z kolei w Wietnamie w 2011 r. w związku z narkotykami skazano na karę śmierci co najmniej 27 osób. W Malezji w 2011 r. za przemyt narkotyków aresztowano 3845 osób. Wykonano 83 wyroki śmierci, w tym 22 na obcokrajowcach".
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci ... eniem.html
"W Singapurze, jeśli mamy przy sobie narkotyki powyżej ustawowych limitów (np. 30 g kokainy czy 500 g marihuany), prawo zakłada, że nimi handlujemy. A za to grozi kara śmierci. Od 1991 r. wykonano ją 326 razy. W ostatnich latach Singapur zaprzestał wykonywania wyroków, ale kara pozostała w kodeksie. Z kolei w Wietnamie w 2011 r. w związku z narkotykami skazano na karę śmierci co najmniej 27 osób. W Malezji w 2011 r. za przemyt narkotyków aresztowano 3845 osób. Wykonano 83 wyroki śmierci, w tym 22 na obcokrajowcach".
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci ... eniem.html
Dziewuchy są ładne w Singapurze
- Słonecznik1
- bywalec
Cezary uspokój się ja pierd , podobno masz 150 cm i jestes brzdki jak słyszałem może zacznij mowic po ludzku to ci pomoze pocwicz troche rusz dupe
- Słonecznik1
- bywalec
przepraszam ale zastanów sie co ty robisz
Nie przejmuj się, dziewuchy z Azji są zwykle niskiego wzrostu, a lecą na mnie jak trzebaSłonecznik1 pisze: ↑śr kwie 22, 2020 10:45 pm Cezary uspokój się ja pierd , podobno masz 150 cm i jestes brzdki jak słyszałem może zacznij mowic po ludzku to ci pomoze pocwicz troche rusz dupe
- Catastrophique
- bywalec
Bogata wyobraźnia, Cezary .
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
A kto by się wysilał dla dziewuch
Dla siebie, żeby to mi było dobrze i bogato i wygodnie, a nie żeby jakaś wściekła samica rozdrapała mi majątek i życie, a potem puściła się z następnymi i miała kogoś w ..., jak to niejednego tu i na świecie. A ktoś tak się dla niej poświęcał, taki zakochany, życie by dla niej oddał...
Przerabiałem to.
Dziewuchy same przyjdą i jeszcze podziękują za to, że chcę się nimi interesować.
Malajka jest niezła i Filipinka
Dla siebie, żeby to mi było dobrze i bogato i wygodnie, a nie żeby jakaś wściekła samica rozdrapała mi majątek i życie, a potem puściła się z następnymi i miała kogoś w ..., jak to niejednego tu i na świecie. A ktoś tak się dla niej poświęcał, taki zakochany, życie by dla niej oddał...
Przerabiałem to.
Dziewuchy same przyjdą i jeszcze podziękują za to, że chcę się nimi interesować.
Malajka jest niezła i Filipinka
- Catastrophique
- bywalec
To tak nie działa.
Ja swoje widziałem. Dziewuchy potrafią być naprawdę mocno zdeterminowane, jeżeli na kogoś lecą. Knują intrygi, wykorzystują kontakty, znajomych, potrafią nawet zrobić barana z najlepszego kolegi owego swojego wybrańca i udać zainteresowanie nim, przeprowadzić markowaną znajomość i współpracę majątkowo-osobistą po to tylko, żeby dostać się wreszcie do swojego byka.
A byk, jak to byk, może łaskawie pozwolić się adorować samiczce, a może kopnąć ją w.. i wybrać ładniejszą.
Bo przecież może mieć jaką chce.
Najgorzej mają naiwniacy szukający miłości. Ona na niego sra, gardzi nim najmocniej, a on liże jej ...
- Catastrophique
- bywalec
Nic nie widziałeś. Nie poznajesz ich, nie rozmawiasz z nimi o czym sam pisałeś. Siedzisz samotnie w domu. Twoje powyższe teoryjki mają się nijak do rzeczywistości i są bardzo mocno tendencyjne.
Nie ma z kim i o czym gadać.
Nie ma z kim i o czym gadać.
Lecą to do chin, bo tam corona-sars- covid czy jakoś tam nie panuje, a nie żeby zobaczyć ciebie.. facet ogarnij się, przecież żyjemy w prawdziwym świecie, a kobiety to nie waifu z mangi- nie mają ogonów i szpiczastych uszu i nie będą cię adorować w zamian za przekąskę dla kotów:P Lepiej wyjdź do ludzi ( no może nie teraz, bo wypijesz koronę light z wirusem) i zagadaj do jakieś przedstawicielki płci przeciwnej- dobrze ci zrobi na psychikęcezary123 pisze: ↑śr kwie 22, 2020 10:49 pmNie przejmuj się, dziewuchy z Azji są zwykle niskiego wzrostu, a lecą na mnie jak trzebaSłonecznik1 pisze: ↑śr kwie 22, 2020 10:45 pm Cezary uspokój się ja pierd , podobno masz 150 cm i jestes brzdki jak słyszałem może zacznij mowic po ludzku to ci pomoze pocwicz troche rusz dupe
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?