Może facet maczeta
![Very Happy :D](./images/smilies/icon/biggrin.gif)
Moderator: moderatorzy
Ty miła i fajna? Kogo Ty chcesz oszukać?Maksymiliana pisze: ↑śr kwie 17, 2019 5:22 pm Ten kto mnie zna wie, że ogólnie jestem miła i fajna![]()
Tutaj z racji specyfiki forum i niektórych użytkowników muszę być stanowcza i stawiać na swoim![]()
O, to istnieje coś takiego? Jakieś tajne grupy?Maksymiliana pisze: ↑pt kwie 19, 2019 4:17 pm Dokładnie, nie dopuszczę żeby troll miał wgląd do prywatnych stref forum.
W porządku, może same znikają ale wyłączyłem bo niepotrzebny jest.Maksymiliana pisze:wowo21975 - nigdy nie kasowałam tych podpisów.
O, to ciekawostka. Dobrze wiedzieć. Pewnie ładnie nam tam tyłki zjechaliścieMaksymiliana pisze: ↑pt kwie 19, 2019 9:37 pm Taka "tajną" grupą są zieloni, którzy mają dostęp do ukrytej części forum![]()
No ja Cie tam obgaduje bez przerwyDigital pisze: ↑pt kwie 19, 2019 9:44 pmO, to ciekawostka. Dobrze wiedzieć. Pewnie ładnie nam tam tyłki zjechaliścieMaksymiliana pisze: ↑pt kwie 19, 2019 9:37 pm Taka "tajną" grupą są zieloni, którzy mają dostęp do ukrytej części forum![]()
![]()