Rysunek (hobby) odskocznia
Moderator: moderatorzy
Re: "Moje bazgroły"-hobby
Ładnie malujesz, ile mniej-więcej czasu zajmuje Ci wykonanie jednego takiego obrazu? Rozumiem, że wykonujesz je w tym wspomnianym wcześniej programie komputerowym?
"Moje bazgroły"-Medżik? NIE.
https://deepdreamgenerator.com/ <<< adres do strony z "medźik programem"
Program ten generuje w sobie znanym sposobie.[SI+ sztuczna inteligencja]
My zaś mamy możliwość zmienić dane[ustawienia]
wybrać obraz zmieniany i tworzywo dzięki któremu nowy obraz dostanie nowe życie.
Czas jaki jest potrzebny ...do wygenerowania zależy od ustawień i dostępu. Jest to zmienne i nie zależy od
mocy posiadanego komputera. Program działa online... nie jest instalowany na kompie.
*rysunek laTarki zajął mi mniej niż godzinę z szukaniem w google i czatowaniem .[a generowanie ] Staram się szukać nowych wzorów.
nie powtarzać się... wszystko zależy od stopnia zadowolenia z "dzieła. Jak widać na obrazku było tego troszkę
Program ten generuje w sobie znanym sposobie.[SI+ sztuczna inteligencja]
My zaś mamy możliwość zmienić dane[ustawienia]
wybrać obraz zmieniany i tworzywo dzięki któremu nowy obraz dostanie nowe życie.
Czas jaki jest potrzebny ...do wygenerowania zależy od ustawień i dostępu. Jest to zmienne i nie zależy od
mocy posiadanego komputera. Program działa online... nie jest instalowany na kompie.
*rysunek laTarki zajął mi mniej niż godzinę z szukaniem w google i czatowaniem .[a generowanie ] Staram się szukać nowych wzorów.
nie powtarzać się... wszystko zależy od stopnia zadowolenia z "dzieła. Jak widać na obrazku było tego troszkę
"Moje bazgroły"-Joker
Ostatnio zmieniony pn lut 08, 2021 5:18 pm przez szelest, łącznie zmieniany 2 razy.
Rysunek (hobby) NaCelowniku
Ostatnio zmieniony sob cze 27, 2020 9:09 pm przez szelest, łącznie zmieniany 1 raz.
Mój Anioł (rysunek)
"Anioł Uśmiechu"
Ostatnio zmieniony sob lip 03, 2021 2:40 pm przez szelest, łącznie zmieniany 6 razy.
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Re: Rysunek (hobby) odskocznia
Bardzo ładne rysunki
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Dzisiaj gdy przymkniesz oczy na szarym pamięci tle, pośród wyblakłych przeźroczy zobaczysz właśnie mnie.
Rysunek (hobby)
Dziękuje.. ,każde słowo uznania - podbudowuje do pracy .
Malowanie(hobby)odskocznia
Deszczowy Las -autorka :Resilience Oryginalny obraz nosi nazwę "Piąta Pora Roku"
Ostatnio zmieniony sob cze 27, 2020 9:10 pm przez szelest, łącznie zmieniany 2 razy.
Rysunek(hobby) Rwący potok
Ostatnio zmieniony sob cze 27, 2020 9:10 pm przez szelest, łącznie zmieniany 1 raz.
- Słonecznik1
- bywalec
nie czuje sie na siłach
Rysunek(hobby)KobietyPtaki
Kobiety Ptaki
Ostatnio zmieniony pn lut 08, 2021 5:19 pm przez szelest, łącznie zmieniany 4 razy.
to Ty kiedyś wrzucałeś 'jak zamykam oczy to takie widze'
takie kolorowe?
takie kolorowe?
Jedni są głusi, inni słyszą głosy.
- Maksymiliana
- moderator
- Kontakt:
Bardzo ładne rysunki
Mój blog: http://www.nocnylampion.wordpress.com
Rysunek (hobby)
Ostatnio zmieniony sob cze 27, 2020 9:11 pm przez szelest, łącznie zmieniany 1 raz.
Re:Odskocznia (hobby)
.
Ostatnio zmieniony sob sty 18, 2020 8:52 pm przez szelest, łącznie zmieniany 1 raz.
Rysunek(hobby)Sklepienie...
Sklepienie Planetoidalne
...nie..idealne...
Ostatnio zmieniony pn lut 08, 2021 5:19 pm przez szelest, łącznie zmieniany 2 razy.
Animacja(hobby)Skejt
Pierwsza animacja...po przerwie. mało płynna ale już jest coś ,
wykonana darmowym programem
Pencil 2D
Ostatnio zmieniony sob cze 27, 2020 9:11 pm przez szelest, łącznie zmieniany 2 razy.
DDG(hobby)Rysunek
"Połączenie - pierwszy kontakt"
finalna wersja
Ostatnio zmieniony pn lut 08, 2021 5:20 pm przez szelest, łącznie zmieniany 2 razy.
ReNOWAcja(hobby)Anioł Uśmiechu
Zapraszam na poprawioną wersje rysunku...Anioła >>>>> viewtopic.php?p=588876#p588876