Najlepsze drum'and'bassy.
Moderator: moderatorzy
Re: Najlepsze drum'and'bassy.
taxman - telepathy
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Stare Source Direct i stary Goldie wymiata.
To jest według mnie fajne.
Ewentualnie nieco Artificial Intelligence
To jest według mnie fajne.
Ewentualnie nieco Artificial Intelligence
Ja lubię czysty dnb np Form and Function Photeka. Ale wolę od dnb junglowe brzmienia np. Dubtronix czy Coco Bryce. Z utworów jungle to sztandarowe Omni trio -Renegade snares czy urban shakedown - arsonist 95.
A znacie numer We enter (deep forest dub mix) Aladdina? Spokojniejsza odsłona jungle.
A znacie numer We enter (deep forest dub mix) Aladdina? Spokojniejsza odsłona jungle.
Bóg Cię kocha!!!
Photek mój ulubiony
albo cos takiego - też czysty DnB
adam f
jazzowe klimaty
albo cos takiego - też czysty DnB
adam f
jazzowe klimaty
albo to, czaderski moment
- przegłosowany
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Circles klasyk
Photeka moje 2 faworyty to The rain i Rings around saturn. Atmosferyczne dnb. Połączenie jazzu z dnb też fajne. Polecam serię składaków z Irma records pt. Jungle Jazz. Pięcioczęściowa kopalnia jazzstepowych perełek z Włoch i ze świata. Wydali też Jungle jazz italian test. Jazzstep z włoch na 2 cd.
Nie przepadam za mrocznym i ciężkim dnb. Wielu słuchaczom tej muzy dawno temu zbrzydł amen break a dla mnie te utwory nigdy się nie znudzą.
A znacie podgatunek drill'n'bass? Aphex twin, Squarepusher itp. Też dobre nuty są.
Photeka moje 2 faworyty to The rain i Rings around saturn. Atmosferyczne dnb. Połączenie jazzu z dnb też fajne. Polecam serię składaków z Irma records pt. Jungle Jazz. Pięcioczęściowa kopalnia jazzstepowych perełek z Włoch i ze świata. Wydali też Jungle jazz italian test. Jazzstep z włoch na 2 cd.
Nie przepadam za mrocznym i ciężkim dnb. Wielu słuchaczom tej muzy dawno temu zbrzydł amen break a dla mnie te utwory nigdy się nie znudzą.
A znacie podgatunek drill'n'bass? Aphex twin, Squarepusher itp. Też dobre nuty są.
Bóg Cię kocha!!!
- przegłosowany
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
a to jakie czaderskie