Nie ma idealnego leku
![Sad :(](./images/smilies/icon/sad.gif)
Moderator: moderatorzy
Myślę, że niektórzy psychiatrzy walą taką ściemę, że niby aktywizuje, żeby pacjenci chętniej żarli to g...o
warto zaznaczyć że jest to tylko moment po początkowym kontakcie z lekiem. tak zwane skutki uboczne. potem wszystko się normuje i jest naprawdę dobrze. chyba jeden z lepszych leków jakie zażywałem.
Ej to jest do mnie post??? Bo jeśli tak to nie umiesz czytać chyba. Nigdy nie pisałem że na lekach spałem czy leżałem,wyjątkiem jest tu solian, bo moim podstawowym problemem są urojenia które na abilify były jeszcze większe.Chłopiec Papuśny pisze: ↑sob wrz 15, 2018 11:04 am To od ciebie zależy tylko co będziesz robić. Lek ma tylko na celu pobudzenie, to że nie czujesz się zmęczony. Nie otumania, a że wolisz leżeć i spać, to *słowo niedozwolone* stary nie tędy droga. Wymagają od siebie więcej, niż potrzeby fizjologiczne.
To zmień, lub jak zmieniłeś to dobrze. Na mnie nie działała hydroksyzyna. Ale nie pisze że to kupa.tomsoul pisze: ↑sob wrz 15, 2018 3:29 pmEj to jest do mnie post??? Bo jeśli tak to nie umiesz czytać chyba. Nigdy nie pisałem że na lekach spałem czy leżałem,wyjątkiem jest tu solian, bo moim podstawowym problemem są urojenia które na abilify były jeszcze większe.Chłopiec Papuśny pisze: ↑sob wrz 15, 2018 11:04 am To od ciebie zależy tylko co będziesz robić. Lek ma tylko na celu pobudzenie, to że nie czujesz się zmęczony. Nie otumania, a że wolisz leżeć i spać, to *słowo niedozwolone* stary nie tędy droga. Wymagają od siebie więcej, niż potrzeby fizjologiczne.
Bo on nie obniża napędu tylko go podnosi. Ja akurat nie mam problemu z napędem więc jak jeszcze wezmę abilify to jest tego za dużo jak po narkotykach. Tak się dokładnie czuję po tym leku, jak po narkotykach.chora głowa chce pisze: ↑ndz wrz 16, 2018 9:03 am abilify jest jedynym lekiem na schizofrenie który nie powoduje ospałości i obniżenia napędu.
i brałeś go 4 miesiące, byłeś na głodzie?tomsoul pisze: ↑ndz wrz 16, 2018 12:31 pmBo on nie obniża napędu tylko go podnosi. Ja akurat nie mam problemu z napędem więc jak jeszcze wezmę abilify to jest tego za dużo jak po narkotykach. Tak się dokładnie czuję po tym leku, jak po narkotykach.chora głowa chce pisze: ↑ndz wrz 16, 2018 9:03 am abilify jest jedynym lekiem na schizofrenie który nie powoduje ospałości i obniżenia napędu.
po prostu boli mnie to że nie jesteś obiektywny.