Libido po neuroleptykach
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Ten dział dotyczy tylko związków seksualności ze schizofrenią lub ogólniej chorobą. O zdrowej seksualności proszę pisać w tematach dowolnych.
Ten dział dotyczy tylko związków seksualności ze schizofrenią lub ogólniej chorobą. O zdrowej seksualności proszę pisać w tematach dowolnych.
Re: Libido po neuroleptykach
Neuroleptyki to kastratory. Nawet miłość platoniczna byłaby trudna, po lekach uczucia są płaskie jak naleśnik.
Bardzo dobrze że wykorzystują bo faceci to w większości głupole i bezmyślni troglodyci. I nie ma co się obrażać tak nas natura stworzyła, do pracy i zapładniania, a nie do myślenia. Owszem zdarzają się wyjątki

To jest bardzo szkodliwy mit. Być może jest taka zależność, ale ratunkiem nie jest kobieta.
No i właśnie od tej niesamodzielności trzeba się uwolnić jeszcze za młodu, a nie wciągać. Wiem, że większość mężczyzn prosto od opieki matki idzie pod opiekę swojej samicy, ale to jest żałosny błąd rozwoju człowieka. Partnerka szybko orientuje się, że można takim najwyżej sterować i zarządzać i tworzy się zamiast miłości partnerskiej niedobra zależność w rodzaju zależności organizmów w ekosystemach. Później ani kobieta nie jest szczęśliwa ani on. Jeżeli bez kobiety człowiek nie widzi sensu, to jak da go ukochanej?
I tym szczęśliwym sposobem utwierdziłeś mnie w dążeniu do zostawienia wszystkich kobiet daleko w tyle i nie pobłażania im ani trochę, szczególnie poprzez tzw. miłość. Stania się mądrzejszym, zaradniejszym, sprytniejszym i lepszym od samic na tej planecie. Byłem już lepszy, ale miałem chwile słabości przez zakochanie się i pozwoliłem się wyprzedzić tym podstępnym istotom.
Dzięki.

Nie da się uwolnić, nawet bez partnerki pozostaniesz pod wpływem matki, babci. Kobiety rządzą światem i ani od tego się nie uwolnisz, ani przed tym nie ukryjesz i nie uciekniesz. Drugi najważniejszy powód niemożliwości uwolnienia się od kobiet to popęd seksualny, natury nie oszukasz, nawet gdy próbujesz oszukiwać siebie.
To jest przykład patologicznego związku. Zdrowy związek powinien opierać się na układzie partnerskim.cezary123 pisze: ↑wt cze 11, 2019 9:47 am Wiem, że większość mężczyzn prosto od opieki matki idzie pod opiekę swojej samicy, ale to jest żałosny błąd rozwoju człowieka. Partnerka szybko orientuje się, że można takim najwyżej sterować i zarządzać i tworzy się zamiast miłości partnerskiej niedobra zależność w rodzaju zależności organizmów w ekosystemach. Później ani kobieta nie jest szczęśliwa ani on. Jeżeli bez kobiety człowiek nie widzi sensu, to jak da go ukochanej?
Popęd seksualny ma dawać wolność a nie niewolę. Trzeba kobietę doprowadzić do takiej sytuacji, w której to ona pragnie, kocha i działa na korzyść.
Ale nie za wszelką cenę. Kobieta, którą da się zwabić tylko dla seksu, nigdy nie jest warta tej ceny, niezależnie od tego jaka ona by była.
Mnie po neuroleptykach libido nie spadło specjalnie... Tylko... nie mam z kim, bo nie jestem atrakcyjny...
To facet raczej da się zwabić tylko dla seksu. Kobieta zwabiona tylko dla seksu? To musiałaby być tylko nimfomanka. Dla większości kobiet seks ma drugorzędne znaczenie.
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Praktycznie wszystkie związki trzyma dobry seks, kobieta potrzebuje go więcej niż mężczyzna i ma silniejszą potrzebę. Poruszacie się w świecie fantazji a ja radzę zejść na ziemię i wyciągnąć wnioski z własnego doświadczenia i praktyki z kobietami. Jeśli takiej nie masz to nie pisz bo nie masz pojęcia w temacie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Kompletna bzdura. Przeciętna kobieta może wytrzymać bez seksu bardzo długo, często spokojnie 2 lata. Przeciętny facet maksymalnie 2 tygodnie z wielkim trudem. Przeciętnie facet ma dużo większe potrzeby seksualne od kobiety. Są to dane statystyczne. Nie wiem z jakimi ty kobietami umawiałeś się.wowo21975 pisze: ↑śr cze 12, 2019 9:56 am Praktycznie wszystkie związki trzyma dobry seks, kobieta potrzebuje go więcej niż mężczyzna i ma silniejszą potrzebę. Poruszacie się w świecie fantazji a ja radzę zejść na ziemię i wyciągnąć wnioski z własnego doświadczenia i praktyki z kobietami. Jeśli takiej nie masz to nie pisz bo nie masz pojęcia w temacie.
- wowo
- zaufany użytkownik
Słuchaj statystyk ci nie podam ale znam kobiety i miałem, to one mają częściej i więcej seksu niż mężczyźni bo robią to z różnymi mężczyznami , taka natura a facet jak nie ma wzięcia to i z seksem cieniutko . Kobieta może nie być aż tak atrakcyjna a amatora znajdzie, facet już nie.
To że często ma seks w dodatku z różnymi facetami wcale nie oznacza że tego seksu potrzebuje. Fajne te kobiety znasz.
Ostatnio zmieniony śr cze 12, 2019 10:05 am przez Digital, łącznie zmieniany 1 raz.
- wowo
- zaufany użytkownik
I nie wierz w te dwa lata bo najczęściej mają przygody jednorazowe.
Niekoniecznie. Kobiety lecą na seks za pieniądze, rodzinę, dom, prestiż, radość, namiastkę uczuć itd. Nieważne czy świadomie i dobrowolnie przystają na to, czy potem lamentują o oszustach matrymononialnych, seksualnych i wykorzystaniu. Kobieta to istota omylna jak każdy
- wowo
- zaufany użytkownik
Jak jest seks u dziewczyn a jest, to i jest popęd.