ketrel-objawy uboczne
Moderator: moderatorzy
- czaras
- zaufany użytkownik
- Status: Informatyk
Re: ketrel-objawy uboczne
Wszystko zależy od tego co kto leczy. Mi mózg odmówił posłuszeństwa i zaczynał bredzić. Chwilami to mnie szlag trafiał, że muszę coś takiego znosić. Problem z tym, że zamiana Rissetu na Ketrel w moim przypadku nie była korzystna. Z drugiej strony gdybym brał Ketrel codziennie w dawkach większych niż 25mg też pewnie byłoby inaczej. Powtarzam: wszystko zależy od tego co kto leczy i jakie prowadzi życie. Każdy kto pracuje twórczo powinien wiedzieć, że po tym leku będzie miał straszne problemy, żeby efektywnie wykorzystywać swój umysł - mówiąc krótko, będzie odczuwał niemoc twórczą.
„Są rzeczy znane i nieznane, a pomiędzy nimi drzwi.” William Blake
No Ketrel raczej nie usunie objawów wytwórczych w dawce 25 mg. Jest to dawka wprowadzająca ewentualnie towarzysząca innym lekom jeżeli chodzi o leczenie psychozy.

- czaras
- zaufany użytkownik
A i tak 25mg Ketrelu wydawało się początkowo, że to lek-siekiera.
Ojej, truizm stary jak leki: pigułki mogą działać różnie. Na mnie Ketrel działał tak, że praca stricte fizyczna była utrudniona z powodu senności i osłabienia, za to umysł pracował znacznie wydajniej, miałem lepszą pamięć i lepiej kojarzyłem fakty. Nie ma reguły...
- czaras
- zaufany użytkownik
Też mi się tak właśnie wydaje, że Ketrel nakręca umysł, przez to nasila jednocześnie psychozę. Ale pomimo tego, że człowiek czuje się bardziej błyskotliwy, to i tak nie jest wstanie efektywnie pracować umysłowo.
Wcale to nie jest reguła. Ja jakoś nie mam psychozy.czaras pisze:że Ketrel nakręca umysł, przez to nasila jednocześnie psychozę.

- czaras
- zaufany użytkownik
Nie masz psychozy bo bierzesz końskie dawki. Ale jakbyś odstawił Ketrel to kto wie. Ja nie chcę leczyć się do końca życia. Ten koszmar musi się w końcu kiedyś skończyć. Ja szukam takiego leku lub grupy leków, która by mnie z tej choroby całkowicie wyleczyła, względnie przy minimalnych dawkach chroniła przed nawrotem choroby i jednocześnie nie utrudniała funkcjonowania.
Na początek zawsze się stosuje większe dawki.
I nie istnieje taki lek, który cię wyleczy.
I nie istnieje taki lek, który cię wyleczy.

- czaras
- zaufany użytkownik
Cały czas jestem pełen wiary w to, że się mylisz. Czas pokaże.