Brak wolnej woli
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
Re: Brak wolnej woli
I skad wiesz ze ludzie tego nie odkryja? Technika idze w takim tempie do przodu ze szkoda gadac, glupi przyklad jak jakies 20 lat temu moj dziadek kupil sobie komorke to nawet sms nie dalo sie wysylac albo te telewizory co byly kiedys, no i te dawne komputery co zajmowaly cale pokoje
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Rzadko są artykuły negujące ideę nieistotną społecznie, jeżeli jest bzdurą to zajmuje się nią socjologia a nie nauki ścisłe.
Nauka bazuje na aktualnym stanie wiedzy i jak jesteś o czymś przekonany to skończ studia z zakresu neurobiologii, później zostań doktorem, następnie doktorem habilitowanym i profesorem zwyczajnym mianowanym przez prezydenta RP.
Nauka bazuje na aktualnym stanie wiedzy i jak jesteś o czymś przekonany to skończ studia z zakresu neurobiologii, później zostań doktorem, następnie doktorem habilitowanym i profesorem zwyczajnym mianowanym przez prezydenta RP.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Nie jestem o tym przekonany tylko mysle a jesli np tak moze byc a ty czemu mowisz ze to bzdura ja znalazlem artykuly ktore w jakims stopniu moga potwierdzac moja teorie
I mam w planach skonczyc jakies studia, bardziej mnie intereauje astronomia no ale studiow zaocznych w tym kierunku nie ma a ja tylko na takie studia moge isc bo musze sie za cos utrzymywac ale na razie ide na studium technik informatyk, zobaczy sie co z tego bedzie
I mam w planach skonczyc jakies studia, bardziej mnie intereauje astronomia no ale studiow zaocznych w tym kierunku nie ma a ja tylko na takie studia moge isc bo musze sie za cos utrzymywac ale na razie ide na studium technik informatyk, zobaczy sie co z tego bedzie
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Schizofrenia wymaga wybrania ścieżki minimum, zajmowania są coraz węższą specjalizacją co ogranicza zasięg choroby która narzuca skakanie z tematu na temat.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
A wiesz nawet jak stephen hawking przedstawil swoja teorie o powstaniu wszechswiata to go wysmiali i stwierdzili ze to nie mozliwe a teraz co? Wszyscy sa przekomani ze byl wielki wybuch albo jak przedstawil teore ze jakies czasteczki moga uciekac z czarnych dziur tez go wysmiali a teraz to sa podstawy
I nie porownuje sie do niego ale czasem nauka zaprzecza fakta i naukowcy tez potrzebuja czasu na przetrawienie pewnych faktow
I nie porownuje sie do niego ale czasem nauka zaprzecza fakta i naukowcy tez potrzebuja czasu na przetrawienie pewnych faktow
Ostatnio zmieniony czw lut 09, 2017 8:25 pm przez schizek, łącznie zmieniany 3 razy.
A ja mam bardzo szerokie zaintereaowania i co to cos zlego?
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Nie masz nawet licencjatu który w pewnym zakresie potwierdzałby twoje kompetencje.
Nie bede sie tlumaczyl ale mialem zawirowania w swoim zyciu i co prawda powinnem byc dawno po studiach no ale co zrobic
Ale wiesz czlowiek wyuczony nie zawsze jest inteligentny
Ale wiesz czlowiek wyuczony nie zawsze jest inteligentny
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Studia świadczą o inteligencji lub o sprycie, zazwyczaj o obydwu.
Studia swiadcza o czasie poswieconym na nauke a jak ktos mial nauke w czasie dojrzewania w dupie i wolal narkotyki alkohol i kolegow dopiero psychoza go nawrocila to nie znaczy ze jest glupi
Jak wczesniej gdzies pisalem " mezczyzne poznaje sie po tym jak konczy a nie jak zaczyna"