Zaufani użytkownicy
Moderator: moderatorzy
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Re: Zaufani użytkownicy
Tomku, obecnie tylko dział "wątków osobistych" jest niewidoczny dla użytkowników nie mających statusu "zaufanego użytkownika". Były jednak momenty, w których ograniczenia były większe, bo mieliśmy więcej postów z reklamami i od osób nie mających nic wspólnego z naszą ulubioną chorobą.
Dlaczego ja musiałem czekać aż uzbieram 120 postów a inni mają np. 20 postów i mają już zaufany użytkownik. Trochę mi przykro bo mam wrażenie jakbym z łaski
dostał zaufanego użykownika... i na okres testowy.
dostał zaufanego użykownika... i na okres testowy.
- zbyszek
- admin
- Kontakt:
Reksiu, sprawdzam tylko co jakiś czas komu przydzielić taki status. Pewno jest jeszcze kilka osób, które przeoczyłem. Nie mam całkowicie sprawiedliwej procedury przydzielania statutu zaufanego, bo nie nadążałbym z nią.
Dlaczego niektórzy użytkownicy utracili status zaufanego użytkownika? Sam, pomimo że przestałem być zaufany, wciąż mam dostęp do "wątków osobistych". Tak powinno być, czy to jakiś błąd na forum?
-
- zaufany użytkownik
Kochani użytkownicy. Czy tak wazne jest to zdanie pod awatarem? Ważny jest ogólny szcunek. Zrozumienie siebie nawzajem, pomoc.Czy ktos napisze 2000 postów czy 2 posty, Ważne,żeby ten jeden chociaż w częsci pomógł nam zrozumiec to co nas nurtuje. Przecież nie są to wyścigi w pisaniu.Piszemy mając problem, albo czesto jak w moim przypadku dla odstresowania.
Myślę,że nie byłoby tego pytania gdyby pod awatarem nie było nic oznaczone.Pamietam jak przed kilku laty, kiedy tutaj częsciej pisałam bądąc w lepszym stanie psychicznym i fizycznym wybuchały nawet kłótnie oto, kto ile napisał.Ludziska nawzajem sie kłócili, nawet nie znając sie ubliżali sobie. Przykro było czytać. Czesto forum było niedostępne-nie znam przyczyny. Wiele ludzi przez spór odeszło.Mnie na długi czas połozyła choroba i nie byłam w stanie nawet zaglądnąc tutaj. Dlatego doceniam ile warta jest znajomość chociażby poprzez forum-nie licze ile razy ktoś cos napisał.Patrze czy coś co może mi pomóc.
Miłego dnia.
Myślę,że nie byłoby tego pytania gdyby pod awatarem nie było nic oznaczone.Pamietam jak przed kilku laty, kiedy tutaj częsciej pisałam bądąc w lepszym stanie psychicznym i fizycznym wybuchały nawet kłótnie oto, kto ile napisał.Ludziska nawzajem sie kłócili, nawet nie znając sie ubliżali sobie. Przykro było czytać. Czesto forum było niedostępne-nie znam przyczyny. Wiele ludzi przez spór odeszło.Mnie na długi czas połozyła choroba i nie byłam w stanie nawet zaglądnąc tutaj. Dlatego doceniam ile warta jest znajomość chociażby poprzez forum-nie licze ile razy ktoś cos napisał.Patrze czy coś co może mi pomóc.
Miłego dnia.
Nie chcę przyjaciół, a z wrogiem sobie poradzę.
- zbyszek
- admin
- Kontakt:
To błąd w opisie. Nikt tego statusu nie utracił, jednak w kilku przypadkach jest on nieprawidłowo pokazywany. Właśnie poprawiam.eN_ pisze:Dlaczego niektórzy użytkownicy utracili status zaufanego ...
Krysiaczek, to prawda, ale skoro już jest podział na tych użytkowników, którzy widzą więcej, i na tych, którzy (jeszcze) nie widzą, to ja wolałbym wiedzieć, kto ma dostęp do np. moich tematów, i kogo mogę traktować jako bardziej zaufanego, niż osobę przypadkową.
czesto wchodzas osoby napisza jeden temat i znikaja,jak dla mnie wazna to informacja,ze ktos jest zaufany,takie osoby dodaje do przyjaciol i potem do grupy by mogli czytac moje osobiste watki,wiekszosc z nas jest nie ufna..ja tez bywam podejzliwa,bywam nie ufna,dodajac ludzi grupy sugerowalam sie tym czy ktos ma zaufany uzytkownik
Nie tak łatwo jest rzecz: chcę być człowiekiem..
Zycie nie czeka na nikogo.
Zycie nie czeka na nikogo.
- zbyszek
- admin
- Kontakt:
Jeśli piszesz w wątkach osobistych dostęp mają tylko te osoby, które pod swoim avatarem mają napis "zaufany użytkownik".eN_ pisze:... wolałbym wiedzieć, kto ma dostęp do np. moich tematów ...
-
- zaufany użytkownik
Jeżeli pozwolicie mi zabrać w tej kwestii zdanie. To moim zdanie każdy użytkownik powinien sam sobie okreslic dla niego zaufanego uzytkownika. Przeciez piszemy juz jakis czas i wiemy na czyja pomoc, porade mozemy liczyc.
Nawiązujemy blizsze znajomości, przyjaźnie. Wiec dlaczego wszyscy musza byc zaufani. Moge kogos lubiec, ale może mi do niego/niej byc brak zaufania i odwrotnie. Tak mogą ludzie mnie odbierać.
Miłego dnia.
Nawiązujemy blizsze znajomości, przyjaźnie. Wiec dlaczego wszyscy musza byc zaufani. Moge kogos lubiec, ale może mi do niego/niej byc brak zaufania i odwrotnie. Tak mogą ludzie mnie odbierać.
Miłego dnia.
Nie chcę przyjaciół, a z wrogiem sobie poradzę.
- przegłosowany
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Istnieje taka możliwość, że możesz sobie dodać kogoś do przyjaciół albo wrogów. Z rozwiązaniem, które proponujesz byłoby za dużo roboty - to raz. A dwa, że mogłoby wpłynąć ujemnie na interakcje na forum - chodzi o to, że nie od razu wszystkich znasz i nie wiesz czy lubisz bądź polubisz i jeśli już na samym początku nie dodasz osoby do zaufanych, ta osoba może poczuć się dotknięta czy coś albo - najprościej - nie uczestniczyć w tematach, w których moglibyście się lepiej poznać.
Forum by się mogło podzielić na zwalczające się gangi czy klany, czego efektem - chaos, anarchia.
Poza tym, możliwość o której piszesz istnieje w przypadku osób, które mają swoje własne działy w dziale "wątki osobiste".
Forum by się mogło podzielić na zwalczające się gangi czy klany, czego efektem - chaos, anarchia.
Poza tym, możliwość o której piszesz istnieje w przypadku osób, które mają swoje własne działy w dziale "wątki osobiste".
gówno w proszku na kijoszku
- zbyszek
- admin
- Kontakt:
"Zaufany użytkownik" nie oznacza wcale, że Ty osobiście masz do niego zaufanie. Tu możesz oczywiście wybierać sobie sama kogo zechcesz. "Zaufany użytownik" natomiast to osoba zaufana w sensie jej udziału w forum. Głównie chodzi o osoby, które 1. mają cokolwiek wspólnego z tematem forum i 2. piszą w sposób szanujący tych, którzy piszą o swoich uczuciach. Czyli odsiane mają być np. dzieci chodzące po sieci i szukające miejsca na dobry dowcip i zabezpieczone przed resztą świata te osoby, które piszą o swoich sprawach intymnych i osobistych.
-
- zaufany użytkownik
Ja chciałem być zaufanym użytkownikiem a jestem bywalcem heh
"_To_co_dla_mnie_jest_podłogą_dla_innych_jest_sufitem_"
-
- zaufany użytkownik
dziękuje jestem Zaufanym użytkownikiem
"_To_co_dla_mnie_jest_podłogą_dla_innych_jest_sufitem_"
niebywale przekonywująceo bardziej prywatnym charakterze, o których reszta świata
raczej nie powinna się dowiedzieć. To jest......
BRAVO !
dlaczego ja nie jestem zaufanym użytkownikiem ?
proszę zeszyt skarg i zażaleń !
proszę zeszyt skarg i zażaleń !
- zbyszek
- admin
- Kontakt:
Nie masz statusu zaufanego użytkownika, bo piszesz prowokacyjne posty, które można odczuć jako drwinę w miejscach, w których inni omawiają ważne sprawy dotyczące ich losu. Jeśli nie widzisz tego prowokacyjnego charakteru to spójrz proszę na swój avatar.
Nie wiem nawet, czy masz diagnozę schizofrenii, czy tylko kłopoty z alkoholem, a osobisty związek z tą chorobą to warunek uzyskania statusu zaufanego użytkownika
Nie wiem nawet, czy masz diagnozę schizofrenii, czy tylko kłopoty z alkoholem, a osobisty związek z tą chorobą to warunek uzyskania statusu zaufanego użytkownika
a awatary mamy całkiem
podobne,
więc nie wiem w czym rzecz...
podobne,
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Jeśli nie wiesz, w czym rzecz, to przeczytaj jeszcze raz swój post. Ktoś kto pisze takie posty z pewnością nie zasłużył na status "zaufanego użytkownika".niezapamietam87 pisze:a awatary mamy całkiem
podobne,
Pozdrawiam.m.