Spisek czy Realne Zagrożenie?
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
- Kamil Kończak
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Re: Spisek czy Realne Zagrożenie?
Moim zdaniem tytył wątku jest trochę nietrafny bo słowo "spisek" wcale nie wyklucza się z "realnym zagrożeniem". NWO jest spiskiem bo jest robione w ukryciu - Kennedy sam w swoim słynnym wystąpieniu użył słowa "spisek". No ale sorry, pewnie czepiam się niepotrzebnie 

Pragniesz czegoś? - rób to bo zaczniesz o tym marzyć.
" May your love of the form culminite in the love of
the formless."
https://www.youtube.com/watch?v=0joS1fzwFcU
the formless."
Czepiasz się
ale spoko masz rację, słowo "spisek" nie wyklucza "realnego zagrożenia"
Nazywając temat miałem na celu przyciągnąć i szybko trafić do osób które:
a) o dziwo nie słyszały o nwo, masonerii itp.
b) bliżej nie znają tematu
c) wymiana informacji

Nazywając temat miałem na celu przyciągnąć i szybko trafić do osób które:
a) o dziwo nie słyszały o nwo, masonerii itp.
b) bliżej nie znają tematu
c) wymiana informacji
"Bo wszystko, co się narodziło z Boga, zwycięża świat. A tym zwycięstwem, które zwyciężyło świat, jest nasza wiara." (1 J 5,4)
- Kamil Kończak
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Przepraszam jeśli się czepiam 

Pragniesz czegoś? - rób to bo zaczniesz o tym marzyć.
the formless."
the formless."
Nie masz za co, jest w porządku 

"Bo wszystko, co się narodziło z Boga, zwycięża świat. A tym zwycięstwem, które zwyciężyło świat, jest nasza wiara." (1 J 5,4)
Nowa satanistyczna kultura NWOUwaga to video ma ukazać niecenzurowaną Prawdę o satanistycznej elity-stycznej agendzie duchowego okultyzmu inicjacji/kontroli umysłu poprzez zorganizowany bunt i użycie narkotyków. To z kolei prowadzić ma do przyrostu degradacji społeczeństwa do poziomu orientacji cielesnej i dalej do zaakceptowania demonicznej aktywności jako formy doświadczenia "duchowego oświecenia". Dlatego też, film ten zawiera sceny, które niektórzy mogą uznać za szokujące.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Jezuici stoją za NWO.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
I Reptilianie też stoją za NWO.
[youtube]k2mjs_gdMAI[/youtube]
[youtube]k2mjs_gdMAI[/youtube]
W całym chaosie jest kosmos
w całym nie porządku sekretny porządek.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Reptilian nikt nie widział.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Widział nie widział .. ale jednak działają i spikują.
W całym chaosie jest kosmos
"ANIOŁ LUDZKIEJ EWOLUCJI" - https://www.youtube.com/watch?v=s532Uf9uNWI To po prostu trzeba zobaczyć! Każdy powinien obejrzeć ten materiał. Polecam.Autor filmu, Jan W. Klif to były satanista. Na własnej skórze odczuł czym jest ciemna strona mocy. W latach osiemdziesiątych był muzykiem i wokalistą w zespołach black metalowych oraz okultystą. Twórca filmu „ Biblia Księga z Innego Świata” powraca w najnowszej superprodukcji. „Anioł Ludzkiej Ewolucji” to dokument o fundamentach naszej cywilizacji, oparty m.in. na księgach czołowych okultystów świata, Biblii i Koranie.
Znalazłem w super jakości świetny film dokumentalny ONI SPRZEDALI SWĄ DUSZĘ DLA ROCK & ROLLA
Jeśli ktoś zainteresuję się zassaniem to proponuje pobrać przez Internet Explorera, Chrome niby pobrał, ale film urywał się po połowie, a przez IE wszystko cacy.
POLECAM
Jeśli ktoś zainteresuję się zassaniem to proponuje pobrać przez Internet Explorera, Chrome niby pobrał, ale film urywał się po połowie, a przez IE wszystko cacy.
POLECAM

Ted Gunderson - The Great Conspiracy ExposedEmerytowany agent FBI "Honcho" Ted Gunderson obnaża w tym wideo wszystko ze szczerym patriotycznym zapałem, rakowate skażenie zorganizowanej ciężkiej przestępczości która zinfiltrowała (od samego początku) rząd Stanów Zjednoczonych na poziomie lokalnym, federalnym i stanowym. Tłumaczy trwającą zbrodnię i korupcję prowadzone pod osłoną prawa przez Iluminatów, oszukańcze FBI i mordercze CIA oraz inne agencje federalnego rządu które pozostają poza kontrolą. Ted ostrzega, że o ile Amerykanie się nie obudzą i nie podejmą indywidualnych działań żądając by gangsterzy w rządzie zostali aresztowani i osądzeni - wtedy "niech Bóg ma nas w swojej opiece" ponieważ w przeciwnym razie wkrótce będziemy świadkami kompletnego zrujnowania Ameryki i naszych ludzi którzy wkrótce będą rządzeni przez "żelazną pięść" faszystowskiego państwa policyjnego. To nie jest teoria, to szczera prawda!
Kolejny film pokazuję kto kontroluje przemysłem muzycznym - illumianti w przemyśle muzycznym
[youtube]kDE3vH78yWw[/youtube]
Wszystkich, którzy chcieliby i chcą poznać historię okultyzmu oraz jego wpływu zwłaszcza w kościele katolickim (cz.4) zachęcam do wysłuchania zalinkowanego materiału.
Filmy średnio mają około godziny, dlatego proponuję znaleźć odpowiednią porę, bo materiał jest wart poświęcenia mu czasu.
Ukazane symbole, bóstwa i personifikacje mają odbicie w naszym współczesnym świecie i nawet nie wyobrażamy sobie jak bardzo, dlatego mam nadzieję, że prawda dotrze do tych, którzy szczerze jej szukają.
Okultyzm i historia w świetle Biblii (cz.1) Okultyzm
Okultyzm i historia w świetle Biblii (cz.2) Początki Historii Religii po Wielkim Potopie Historia Mitologii
Okultyzm i historia w świetle Biblii (cz.3) Szokujące informacje bóstwa Pana - Persefony - Templariuszy i Watykanu
Okultyzm i historia w świetle Biblii (cz.4) Mitologia - Religia Rzymu Bałwochwalstwo - Oddawanie Czci Wężowi
Okultyzm i historia w świetle Biblii (cz.5) Tajemnica Okultyzmu w Świetle Biblii
Filmy średnio mają około godziny, dlatego proponuję znaleźć odpowiednią porę, bo materiał jest wart poświęcenia mu czasu.
Ukazane symbole, bóstwa i personifikacje mają odbicie w naszym współczesnym świecie i nawet nie wyobrażamy sobie jak bardzo, dlatego mam nadzieję, że prawda dotrze do tych, którzy szczerze jej szukają.
Okultyzm i historia w świetle Biblii (cz.1) Okultyzm
Okultyzm i historia w świetle Biblii (cz.2) Początki Historii Religii po Wielkim Potopie Historia Mitologii
Okultyzm i historia w świetle Biblii (cz.3) Szokujące informacje bóstwa Pana - Persefony - Templariuszy i Watykanu
Okultyzm i historia w świetle Biblii (cz.4) Mitologia - Religia Rzymu Bałwochwalstwo - Oddawanie Czci Wężowi
Okultyzm i historia w świetle Biblii (cz.5) Tajemnica Okultyzmu w Świetle Biblii
Linkuję kolejny materiał odnośnie satanistycznego wpływu rock'a - Piekielne Dzwony 2
Nie obraź się, ale tylko ktoś nieświadomy może tak napisać.karuna pisze:ani spisek ani zagrożenie
..tylko paranoja z lekka
Mocne materiały z anglojęzycznego kanału - Round SaturnsEye, a zwłaszcza Exposed illuminati "Temple of Lucifer" will shock you!
ps. z uwagi, że nieco znam tę wiedzę to nie miałem problemu ze zrozumieniem ogólnej treści, ale nie najlepiej u mnie z angielskim.
Przypomnę tylko dla wszystkich z podobnym problemem o automatycznym translatorze napisów YouTub'a.
Nie jest idealny, ale w jakimś stopniu można poznać sens poruszanego tematu.
[youtube]hHHWNcDj2sU[/youtube]
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Szkoda go, Kanye jak dla mnie kiedyś robił świetną muzykę. Wykończył go show biznes.
nic
Oczywiście, że jest to sprawa globalna zakrojona na szeroką skalę. Kiedyś w internecie - jeszcze na samym początku kiedy się to wszystko zaczęło próbowałem dojść do sedna problemu i znalazłem bardzo ciekawy wykres, który pokazywał znaczący wzrost zachorowań na schizofrenię zaraz po wojnie - wykres w rok po zakończeniu wojny po prostu szybował w górę - później się to uspokaja.
Stworzyłem bardzo wiele teorii na ten temat, ale najbardziej prawdopodobne dla mnie jest to, że jesteśmy dziećmi z wojennych gwałtów, których nikt tutaj nie chcę i które się wykańcza od narodzin - dając złudzenie życia, żeby później w brutalny sposób go pozbawić.
W moim "domu" zawsze panowała silnie polityczna atmosfera. Często się mówiło o tym jak to źli Niemcy zburzyli Warszawę, a ja nie wiedzieć czemu ciągle dostawałem od wszystkich wpierdol, byłem molestowany od dziecka, poniżany, a każdy mój sukces spotykał się z pogardą.
Nasze życia - życia "chorych" mogą różnić się od siebie, ale wszystkie są od początku do końca zaplanowane, a leki tylko pozwalają wzmocnić kontrolę w momencie, w którym się budzimy i nie możemy już znieść tej chorej sytuacji. Braku normalnego życia i możliwości zaspokojenia podstawowych potrzeb (piramida masłowa) wszystkie te potrzeby zostały nam odebrane - prawdopodobnie dla testów - ile człowiek może znieść. Jak już nie może to dostaje tabletkę.
Możliwe, że zależy to od punktu widzenia. Chociaż ja nawet po tym co przeżyłem z ich strony nie zrobiłbym czegoś takiego żadnemu dziecku - to chore i to jest to co nakręca kolejne wojny bo ludzie poza granicami już czekają, żeby wziąć za to odwet. Więc tutaj bym się nie obawiał - z pewnością zostaniemy pomszczeni - jak nie w tym to w przyszłym stuleciu.
Jednak jestem zdania, że jest to zbrodnia o wiele gorsza i bardziej niegodziwa niż wszystkie inne. Jestem w stanie zrozumieć morderstwo. Jestem w stanie zrozumieć nawet więzienie, ale to?! To jest wykalkulowany sadyzm na niewinnych ludziach, którzy nawet nie wiedzą dlaczego cierpią.
To jest tak jakby dać psu kiełbasę (życie), a później mu ją odebrać, powiesić przed nosem i patrzeć jak skomle mając z tego wielki ubaw po pachy.
Od kiedy sobie uzmysłowiłem jak to wszystko działa szczerze i z całego serca zacząłem po prostu nienawidzić ludzi. Uważam, że człowiek to po prostu nic nie warty śmieć.
Jedna rzecz, która w tym wszystkim jest pocieszająca to taka, że nie jesteśmy tym za kogo chcą żebyśmy się uważali. Nie jesteśmy przegrywami, nie jesteśmy nic nie warci i godni pogardy - to jest tylko i wyłącznie ich narracja na nasz temat, która została ustalona jeszcze przed naszymi narodzinami.
Ja nie chcę niczego sugerować, ale jak ktoś tu może załatwić kilka AK-47 to ja z przyjemnością dokończę to co zaczęli moi przodkowie - bo to jedyny los na który ci ludzie w/g mnie zasługują.
Stworzyłem bardzo wiele teorii na ten temat, ale najbardziej prawdopodobne dla mnie jest to, że jesteśmy dziećmi z wojennych gwałtów, których nikt tutaj nie chcę i które się wykańcza od narodzin - dając złudzenie życia, żeby później w brutalny sposób go pozbawić.
W moim "domu" zawsze panowała silnie polityczna atmosfera. Często się mówiło o tym jak to źli Niemcy zburzyli Warszawę, a ja nie wiedzieć czemu ciągle dostawałem od wszystkich wpierdol, byłem molestowany od dziecka, poniżany, a każdy mój sukces spotykał się z pogardą.
Nasze życia - życia "chorych" mogą różnić się od siebie, ale wszystkie są od początku do końca zaplanowane, a leki tylko pozwalają wzmocnić kontrolę w momencie, w którym się budzimy i nie możemy już znieść tej chorej sytuacji. Braku normalnego życia i możliwości zaspokojenia podstawowych potrzeb (piramida masłowa) wszystkie te potrzeby zostały nam odebrane - prawdopodobnie dla testów - ile człowiek może znieść. Jak już nie może to dostaje tabletkę.
Możliwe, że zależy to od punktu widzenia. Chociaż ja nawet po tym co przeżyłem z ich strony nie zrobiłbym czegoś takiego żadnemu dziecku - to chore i to jest to co nakręca kolejne wojny bo ludzie poza granicami już czekają, żeby wziąć za to odwet. Więc tutaj bym się nie obawiał - z pewnością zostaniemy pomszczeni - jak nie w tym to w przyszłym stuleciu.
Jednak jestem zdania, że jest to zbrodnia o wiele gorsza i bardziej niegodziwa niż wszystkie inne. Jestem w stanie zrozumieć morderstwo. Jestem w stanie zrozumieć nawet więzienie, ale to?! To jest wykalkulowany sadyzm na niewinnych ludziach, którzy nawet nie wiedzą dlaczego cierpią.
To jest tak jakby dać psu kiełbasę (życie), a później mu ją odebrać, powiesić przed nosem i patrzeć jak skomle mając z tego wielki ubaw po pachy.
Od kiedy sobie uzmysłowiłem jak to wszystko działa szczerze i z całego serca zacząłem po prostu nienawidzić ludzi. Uważam, że człowiek to po prostu nic nie warty śmieć.
Jedna rzecz, która w tym wszystkim jest pocieszająca to taka, że nie jesteśmy tym za kogo chcą żebyśmy się uważali. Nie jesteśmy przegrywami, nie jesteśmy nic nie warci i godni pogardy - to jest tylko i wyłącznie ich narracja na nasz temat, która została ustalona jeszcze przed naszymi narodzinami.
Ja nie chcę niczego sugerować, ale jak ktoś tu może załatwić kilka AK-47 to ja z przyjemnością dokończę to co zaczęli moi przodkowie - bo to jedyny los na który ci ludzie w/g mnie zasługują.