na dobry dzień, na dobrą noc... ciacha :)
Moderator: moderatorzy
Re: na dobry dzień, na dobrą noc... ciacha :)

Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
Koniczynko, trochę się zmartwiłem, ponieważ ja od 1997 roku noszę bródkę.koniczynka26 pisze:Panic błagam nie zapuszczaj brody ,bo nie będziesz się podobał kobietom![]()
![]()
![]()
Bądź zawsze gładko ogolony Panic
![]()
![]()
![]()
a tylko wtedy będziesz się podobał kobietom
![]()

Przypadek? Nie sądzę! "Yyyy tego się trzymam" 

Ja mam stały zarost od wiosny tego roku i podobam się sobie w nowej odmianie. Poza tym teraz nadchodzi moda na facetów z brodą, tak wyczytałem w onecie. A wiadomo że onet prawdę Ci powie 

"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
Też jestem tego zdania.panic pisze:Mi się wydaje, że zarost u mężczyzny jest ok, pod warunkiem, że się o niego dba. Jednemu pasuje a drugiemu nie.

- koniczynka26
- bywalec
- Status: rencistka
Dla mnie jeszcze lekki zarost u mężczyzny jakoś ujdzie i generalnie jest o. k i może być
ale dla mnie najgorsze jest jak facet ma długą brodę i wielkie ,gęste wasiska i taki mężczyzna mi się w ogóle nie podoba i generalnie budzi moje obrzydzenie jego wyglądem .

mi się z tego typu facetów podoba Ernest Staniaszek
niektórym pasuje broda, a niektórzy wyglądają w niej staro, wydaje mi się, że moda na noszenie brody wiąże się jakoś z byciem hipsterem, co mnie nieszczególnie pociąga, kojarzy mi się z byciem wiecznym nastolatkiem:/
no ale styl grunge jest fajny, moim ideałem tu był Kurt Cobain, lubię ogólnie facetów z dłuższymi włosami i ogolonych lub z jednodniowym zarostem. u dziewczyn też mi się podoba styl grunge (np zespół L7) i punk, sama się tak nie ubieram, wprowadzam tylko niektóre elementy, np. martensy do kolorowych rajstop i mini, ciemne okulary latem itp.

niektórym pasuje broda, a niektórzy wyglądają w niej staro, wydaje mi się, że moda na noszenie brody wiąże się jakoś z byciem hipsterem, co mnie nieszczególnie pociąga, kojarzy mi się z byciem wiecznym nastolatkiem:/
no ale styl grunge jest fajny, moim ideałem tu był Kurt Cobain, lubię ogólnie facetów z dłuższymi włosami i ogolonych lub z jednodniowym zarostem. u dziewczyn też mi się podoba styl grunge (np zespół L7) i punk, sama się tak nie ubieram, wprowadzam tylko niektóre elementy, np. martensy do kolorowych rajstop i mini, ciemne okulary latem itp.
"Wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. Wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą." Marek Aureliusz.
- koniczynka26
- bywalec
- Status: rencistka
No tak Kurt Cobein wokalista Nirvany faktycznie wyglądał bosko
Ach ,te jego niesamowite niebieskie oczy
Szkoda tylko że umarł tak młodo i zginął tak marnie ale to pewnie zniszczył go tryb życia jaki prowadził i wykończylo go uzaleznienie od narkotyków i pewnie problemy psychiczne Kiedyś czytalam książkę o Kurcie Cobeinie i bardzo mi się podobała.

-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Tak, rozczuliłem się jak na MTV Unplugged grał na gitarze w takim biednym sweterku.. Rzeczywiście za serce chwyta. 

nic
Grunge to była rewolucja, która wyśmiała mainstream. Przekaz, forma i cała zjawiskowość były prawdziwym oddaniem frustracji jaka towarzyszyła tzw. Pokoleniu X. Co by nie pisać, kto dorastał w tamtym czasie wie jak grunge potrafił uzewnętrznić zagubienie i negację, jakim był azylem. Kurta ochrzczono ikoną grunge i słusznie z napisaniem smells like teen spirit który stał się swoistym hymnem i cały album „Nevermind” w 1992r. był pierwszy na liście Billboard200 wyprzedzając „Dangerous” Michaela Jacksona. Osobiście uważam, że pośród całej historii muzyki nie było tak charyzmatycznej i magnetycznej osoby jak Kurt, ale i Layne Staley z Alice In Chains był równie fascynujący jak i wielu innych. Należy wspomnieć o ojcach brzmienia Seattle od których się zaczęło jak Green River, Mudhoney, Mother Love Bone, Soundgarden i wiele innych. Szkoda, ale dragi szybko wygubiły muzyczną utopię z tych ulubieńców rozdartych dzieciaków.
Moda i styl grunge były uwarunkowane otoczeniem z jakiego Ci pionierzy pochodzili czyli Seattle i okolice, a ten rejon słynie z rozwiniętego przemysłu drzewnego w którym kraciaste flanelowe koszule, dźiny i zarost były normą.
ps. swego czasu sweterek ten na jakiejś aukcji poszedł za krocie
Moda i styl grunge były uwarunkowane otoczeniem z jakiego Ci pionierzy pochodzili czyli Seattle i okolice, a ten rejon słynie z rozwiniętego przemysłu drzewnego w którym kraciaste flanelowe koszule, dźiny i zarost były normą.
ps. swego czasu sweterek ten na jakiejś aukcji poszedł za krocie

"Bo wszystko, co się narodziło z Boga, zwycięża świat. A tym zwycięstwem, które zwyciężyło świat, jest nasza wiara." (1 J 5,4)
Wracając do tematu bródki
- dla mnie nie ma znaczenia czy zarost jest, czy go nie ma. Na pewno dodaje męskości, choć nie każdemu pasuje. A na te zdjęcia bardzo milo się patrzy 

Człowiek ma żal do człowieka, a życie jak osioł ucieka.
Pain makes people change.
Zobaczysz, jeszcze przejdę Ci dzisiaj przez myśl.
Pain makes people change.
Zobaczysz, jeszcze przejdę Ci dzisiaj przez myśl.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Nie widać krągłości, bo męski poślad ukryty pod ręcznikiem 
Widzę, że moda "na drwala" nadal trwa?
Pozdrawiam.m.

Widzę, że moda "na drwala" nadal trwa?

Pozdrawiam.m.
Trwa, trwa. Tam gdzie mieszkam to drwal na drwalu.moi pisze: Widzę, że moda "na drwala" nadal trwa?![]()

Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
- moi
- moderator
- Kontakt:
Ja ostatnio też zauważyłam jakiś wysyp.
A u mnie w pracy wiceprezes nadal w różowym polo chadza. Moda go omija
Pozdrawiam.m.
A u mnie w pracy wiceprezes nadal w różowym polo chadza. Moda go omija

Pozdrawiam.m.
Wygląda na niskiego, wąski w ramionach i do tego skłonność do nałogów. Z prokreacyjnego punktu widzenia kiepski wybór 

A ktos mowi o prokreacji?Bardo pisze:i do tego skłonność do nałogów. Z prokreacyjnego punktu widzenia kiepski wybór

Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
osobiście bardzo lubię tę laseczkę, posiadającą, że tak powiem, teksturę ciacha. chciałbym móc ją kiedyś zaprosić na kolację - tyle w sferze marzeń.
myślę, że Ania wypłoszyłaby większość tych Waszych drwali z lasu
https://www.youtube.com/watch?v=eqmTUULZjC0
myślę, że Ania wypłoszyłaby większość tych Waszych drwali z lasu

https://www.youtube.com/watch?v=eqmTUULZjC0
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
- moi
- moderator
- Kontakt:
Spodziewałam się męskiego ciacha <zawiedziona> 
Niestety, nie wiem, jak z tego zrobić video, ale Bardo na pewno wie
Pozdrawiam.m.

Niestety, nie wiem, jak z tego zrobić video, ale Bardo na pewno wie

Pozdrawiam.m.
Czasem trzeba odmiany.moi pisze:Spodziewałam się męskiego ciacha <zawiedziona>

Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.