Homo troglodytarum
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
Re: Czarny pies
Nie mając myśli komunikacja u mnie pomiędzy mózgiem a umysłem zachodzi poprzez tekst pisany.
Jak piszę generuj to jest to polecenie dla umysłu że ma coś zrobić, pochodzące z mózgu. Nie wszystko odbieram co udało się przeanalizować.
Szkoda że nie istnieje czip który utworzył by wirtualne forum w mojej głowie.
Jak piszę generuj to jest to polecenie dla umysłu że ma coś zrobić, pochodzące z mózgu. Nie wszystko odbieram co udało się przeanalizować.
Szkoda że nie istnieje czip który utworzył by wirtualne forum w mojej głowie.
Re: Czarny pies
Jaki obraz Homo terra, człowieka ziemi czyli ziemian po przekroczeniu progu ewolucji najchętniej widzielibyście?
Re: Homo terra
Moim zdaniem ludzie wyewoluują w bardziej brutalne formy, przepojeni nienawiścią sączącą się z mediów niosących informacje o śmierci i kataklizmach.
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Albo przestaną ludzie widzieć świata poza cyberprzestrzenią i konsumpcją, albo będzie bardzo dobrze i ludzi ogarnie dobro. I przyjdzie w dobrych warunkach na Ziemię kolejny Budda o imieniu Maitreja.
nic
Ja tu widzę tylko możliwość kolapsu cywilizacyjnego, u podstaw ewolucji stoi schizofrenia, jaki fundament taki dom.
Mitreja już jest. http://www.dharma-sangha.com/
Mitreja już jest. http://www.dharma-sangha.com/
-
- zaufany użytkownik

Tak będzie wyglądał pomnik kolejnego Buddy naszej ery w Indiach.
Ciekawy czy pojawi się on kiedy ludzi będą już w porządku, czy kiedy już gorzej nie będzie mogło być...
Schizofrenię zdmuchnie niczym zapaloną zapałkę zdmuchuje trąba powietrzna czy Huragan Katrina.
nic
O tym nowym buddzie w mediach się nie mówi ponieważ nauka zakwalifikowała go do kategorii UFO/zjawiska paranormalne. W wieku młodzieńczym przez kilkanaście lat medytował pod drzewem i nic nie jadł ani nie pił.
Czy będzie w stanie nieść tak silne światło oświecenia, że zmieni ewolucję człowieka?
Być może, ale okultyści już czekają na okazję żeby poprzekręcać wszystkie jego nauki i ustanowić nową religię.
Czy będzie w stanie nieść tak silne światło oświecenia, że zmieni ewolucję człowieka?
Być może, ale okultyści już czekają na okazję żeby poprzekręcać wszystkie jego nauki i ustanowić nową religię.
-
- zaufany użytkownik
Maitreja jest piątym z 1000 Buddów naszej ery. Obecnie przebywa w niebie Tushita, skąd można widzieć jedynie jego emanacje.
Młody ten człowiek, rzeczywiście długo siedział pod drzewem Bodhi i nic nie jadł. Jednak widocznie to nie on. Nadal jest cisza o nim. Może był w poprzednim życiu uzdolnionym joginem. Ciekawe czy uzyskał przekaz Dharmy od kwalifikowanych nauczycieli.
Myślę, że spokojnie Maitreja by zmiótł schizofrenię swoim Światłem. Młody by się tak nie zamanifestował:

Młody ten człowiek, rzeczywiście długo siedział pod drzewem Bodhi i nic nie jadł. Jednak widocznie to nie on. Nadal jest cisza o nim. Może był w poprzednim życiu uzdolnionym joginem. Ciekawe czy uzyskał przekaz Dharmy od kwalifikowanych nauczycieli.
Myślę, że spokojnie Maitreja by zmiótł schizofrenię swoim Światłem. Młody by się tak nie zamanifestował:

nic