Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2014 Brazylia
Moderator: moderatorzy
Re: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2014 Brazylia
Nie mogę tego stadionowego wycia jak mój ojciec słucha meczy na pełny regulator, a słuch mam bardzo wrażliwy.
- Necro
- zaufany użytkownik
Iskrzak to jest doping dla obu drużyn jak masz takie problemu to poproś staruszka żeby trochę przyciszyłOrzeł pisze:Nie mogę tego stadionowego wycia jak mój ojciec słucha meczy na pełny regulator, a słuch mam bardzo wrażliwy.
Śmierć Wrogom Ojczyzny
- Akatosh
- zaufany użytkownik
Dzisiaj zakończenie rywalizacji w pierwszej kolejce fazy grupowej - pozostała tylko grupa H w której zagrają dwie drużyny typowane na czarnego konia tych mistrzostw: Belgia i Rosja. Belgowie podejmą Algierię, a Rosjanie Koreę Południową. Również dziś inauguracja drugiej kolejki, na rozpoczęcie której zagrają między sobą Brazylijczycy i Meksykanie. Meksyk pokazał się z bardzo dobrej strony w meczu z Kamerunem, choć afrykanie szczególnie wysoko poprzeczki rywalom nie postawili i pozwalali im na bardzo wiele w tym meczu, jeśli chodzi o linię defensywną. Prawdziwa weryfikacja wartości tego zespołu nastąpi w dzisiejszym meczu przeciwko Brazylii - wówczas okaże się na co stać ten zespół na tych mistrzostwach. Zwyciezca najprawdopodobniej zapewni sobie awans do 1/8 finału.
- amigo
- zaufany użytkownik
Bede ogladal dzisiaj mecz brazylia-meksyk.Brazyliczycy sa faworytami tego turnieju, sadze ze pokaza klase w meczu z meksykiem.Neymar strzelil juz dwie bramki i pewnie zmierza po krola strzelcow, bedzie walczyl o ten tyutl z mullerem i robbenem.
Niemcy z taka gra moga zajsc daleko, na pewno stana na podium.
Niemcy z taka gra moga zajsc daleko, na pewno stana na podium.
stawiam że wygrają Niemcy i zgadłam
Ostatnio zmieniony pn lip 14, 2014 12:18 am przez sheche, łącznie zmieniany 1 raz.
- Necro
- zaufany użytkownik
Też będę oglądał dzisiejszy pojedynek Brazylii z Meksykiem faworytem jest Brazylia jak dla mnie i jeszcze może obejrzę w akcji Belgów maja silna ekipę bez trudu pokonają Algierie
Śmierć Wrogom Ojczyzny
- Necro
- zaufany użytkownik
Belgia wygrala chodź początek meczu zaczął im się koszmarnie od rzutu karnego dla Algierii i sensacyjnie prowadzili ale to Belgowie wygrali spotkanie teraz czekam na Brazylię.
Śmierć Wrogom Ojczyzny
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Brazylia - Meksyk. Zacięty mecz. Jestem na bieżąco
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
- Necro
- zaufany użytkownik
Mecz pomiędzy Brazylią a Meksykiem był bardzo zacięty szkoda ze nie było bramek Ochoa spisał się fantastycznie w bramce Meksyku dla mnie piłkarz meczu jest aktualnie bez klubu na brak ofert nie będzie narzekał
Śmierć Wrogom Ojczyzny
- Akatosh
- zaufany użytkownik
Mecz rzeczywiście zacięty, choć nieco bliżej strzelenia bramki byli Brazylijczycy, jednak były i takie momenty w meczu, w których Meksykanie wyraźnie dominowali. Teraz wyobraźmy sobie co by było, gdyby w spotkaniu inaugurującym mundial, sędzia nie podyktował karnego dla Brazylii - bardzo możliwe, że Chorwaci grający w sposób zachowawczy, ostrożny, stawiajacy przede wszystkim na obronę utrzymaliby remisowy rezultat do końcowego gwizdka sedziego. Wówczas Brazylijczycy po dwóch spotkaniach mieliby zaledwie dwa punkty i do ostatniego spotkania z Kamerunem podeszliby z nożem na gardle.
Ciekawi mnie bardzo rywalizacja o koronę króla strzelców. Jak myslicie, któremu z zawodników uda się zdobyć najwięcej bramek w tym turnieju? Narazie prowadzi Mueller i przy założeniu ze Niemcy na mundialu zajdą bardzo daleko, napastnik Bayernu prawdopodobnie jeszcze nie jeden raz wpakuje piłkę do bramki rywali. Dzisiaj okazję na poprawienie bramkowego dorobku będą mieli Roben i van Persie, a lepszej sposobności na urzadzenie sobie konkursu strzeleckiego niż w meczu przeciwko takiej sobie Australii Holendrzy w tym turnieju pewnie już nie będą mieli. Następni przeciwnicy Pomarańczowych jeśli chodzi zadania defensywne poprzeczkę postawią zdecydowanie wyzej.
Ciekawi mnie bardzo rywalizacja o koronę króla strzelców. Jak myslicie, któremu z zawodników uda się zdobyć najwięcej bramek w tym turnieju? Narazie prowadzi Mueller i przy założeniu ze Niemcy na mundialu zajdą bardzo daleko, napastnik Bayernu prawdopodobnie jeszcze nie jeden raz wpakuje piłkę do bramki rywali. Dzisiaj okazję na poprawienie bramkowego dorobku będą mieli Roben i van Persie, a lepszej sposobności na urzadzenie sobie konkursu strzeleckiego niż w meczu przeciwko takiej sobie Australii Holendrzy w tym turnieju pewnie już nie będą mieli. Następni przeciwnicy Pomarańczowych jeśli chodzi zadania defensywne poprzeczkę postawią zdecydowanie wyzej.
- amigo
- zaufany użytkownik
Neymar ma szanse,ale brazylia za bardzo sie nie popisala w meczu z meksykiem i moga nie dojsc daleko, no i oczywiscie muller, na dobrej drodze ten jest robben.Akatosh pisze:Jak myslicie, któremu z zawodników uda się zdobyć najwięcej bramek w tym turnieju?
Brazylia-meksyk to byl zaciety mecz, blizej wygrania byli brazylijczycy, ale meksyk tez mial szasne, szczegolnie dobre mieli strzaly z dystansu.Neymar bardzo dobrze zagral, swietnie dryblowal oraz ladnie gral w powietrzu.
No i dzisiaj gra hiszpania, jesli przegraja to moga sie pozegnac z mudnialem, ale wydaje mi sie ze beda lepiej przygotowani do meczu z chile.Na pewno trzeba zmienic xaviego i niech zagra koke.
Hiszpania-chile o 21
- Akatosh
- zaufany użytkownik
Tak, to prawda. Neymar był chyba najjaśniejszym punktem zespołu brazylijskiego. Nie mógł jednak zagrać do końca na miarę swoich możliwości - nie z własnej winy oczywiście tylko z powodu świetnej gry defensorów Meksyku, którzy skutecznie utrudniali mu taką grę do jakiej zdążył już nas przyzwyczaić. Był naprawdę bardzo dobrze pilnowany przez rywali i niejednokrotnie faulowany, co wybijało go z rytmu i wraz z upływem czasu powodowało coraz większą frustrację tego zawodnika.amigo pisze: .Neymar bardzo dobrze zagral, swietnie dryblowal oraz ladnie gral w powietrzu.
Przy tak niekorzystnym bilansie bramkowym (1:5 z Holandią) nawet remis sprawi, ze szanse awansu Hiszpanii do kolejnej fazy rozgrywek będą niemal zerowe. Oni muszą ten mecz wygrać, tak aby w ostatniej kolejce tylko i wyłącznie od nich zależało, czy znajda się w najlepszej szesnastce turnieju.amigo pisze: No i dzisiaj gra hiszpania, jesli przegraja to moga sie pozegnac z mudnialem, ale wydaje mi sie ze beda lepiej przygotowani do meczu z chile.Na pewno trzeba zmienic xaviego i niech zagra koke.
Hiszpania-chile o 21
Tego się nie spodziewałem na prawdę żeby Hiszpanie dostali z Chile !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ciekawy jestem jak dalej Niemcy się zaprezentują w następnym meczu bo jak zagrają tak dobrze jak z Portugalią to śmiem twierdzić, że to oni mogą zdobyć puchar.
Ciekawy jestem jak dalej Niemcy się zaprezentują w następnym meczu bo jak zagrają tak dobrze jak z Portugalią to śmiem twierdzić, że to oni mogą zdobyć puchar.
W całym chaosie jest kosmos
w całym nie porządku sekretny porządek.
w całym nie porządku sekretny porządek.
- Necro
- zaufany użytkownik
Hiszpania przegrała z Chile duża niespodzianka nie spodziewałem się ze Hiszpanie nie wyjdą z grupy myślałem że dojdą do pół finału mistrzostw chociaż bo do obrony tytułu nie byli moim faworytem może nie którym piłkarzom sezon w klubach kosztował ich wiele sił temu na turnieju słabo im to wyszło a szkoda.
Śmierć Wrogom Ojczyzny
- amigo
- zaufany użytkownik
Niemcy bardzo dobrze sie zaprezentowali z portugalia i maja realna szasne na zdobycie pucharu.Matt pisze:Ciekawy jestem jak dalej Niemcy się zaprezentują w następnym meczu bo jak zagrają tak dobrze jak z Portugalią to śmiem twierdzić, że to oni mogą zdobyć puchar.
Ja wiedzialem ze hiszpania tak skonczy, ta druzyna juz jest wypalona, brak im swiezosci i mlodych graczy.Ci wszysztko juz zdobyli, nie chce im sie biegac.
Jaki mecz polecacie na dzis ? Ja chyba bede ogladal urugwaj-anglia.
Urugwaj nie popisal sie w meczu z kostaryka a anglia miala trudnego przeciwnika i przegrali, podejrzewam ze bedzie to ciekawy mecz.
- Necro
- zaufany użytkownik
Jaki mecz polecacie na dzis ?
Jak najbarzdzej to anglia i urugwaj myśle że to bedzie ciekawy mecz dwie drużyny muszą wygrać żeby myśleć o awansie
Jak najbarzdzej to anglia i urugwaj myśle że to bedzie ciekawy mecz dwie drużyny muszą wygrać żeby myśleć o awansie
Śmierć Wrogom Ojczyzny
- amigo
- zaufany użytkownik
Wczoraj bardzo dobry mecz ghana-niemcy,pelny emocji, walka do ostatniego gwizdka.Pilkarze z ghany ladnie walczyli, niedlugo zagraja z portugalia o wszystko, beda mieli szanse, poniewaz portugalia jest kompletnie bez formy.
Messi uratowal argentyne od remisu, gol w 90 minucie.Hiszpania i anglia juz pozegnali sie z pucharu swiata.Hiszpania, zasluzenie odpadli, ale szkoda troche anglii bo walczyli do konca.
Messi uratowal argentyne od remisu, gol w 90 minucie.Hiszpania i anglia juz pozegnali sie z pucharu swiata.Hiszpania, zasluzenie odpadli, ale szkoda troche anglii bo walczyli do konca.
- Necro
- zaufany użytkownik
dzisiaj będzie ciekawy pojedynek pomiędzy Belgią a Rosją stawiam na belgów
Śmierć Wrogom Ojczyzny
- amigo
- zaufany użytkownik
Za pol godziny zacznie sie dobry meczyk.Sadze ze bedzie duzo emocji, urugwaj jesli chce przejsc do nastepnej fazy turnieju musi wygrac ten mecz.Zapowiada sie niezle widowisko.
- Kamil Kończak
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Jak zawsze kibicuję Włochom. A faworyci to wiadomo : Holandia, Niemcy, Brazylia, Argentyna, Francja no i moi Włosi. Stawiam na Holandię.
Pragniesz czegoś? - rób to bo zaczniesz o tym marzyć.
" May your love of the form culminite in the love of
the formless."
https://www.youtube.com/watch?v=0joS1fzwFcU
" May your love of the form culminite in the love of
the formless."
https://www.youtube.com/watch?v=0joS1fzwFcU