.
Moderator: moderatorzy
Re: .
Nie wiem czy o to chodzi, ale coś jest nie tak. Zdarzyło się w kilku wątkach, że dana osoba widnieje jako autor ostatniego postu, natomiast po wejściu do wątku ktoś inny jest ostatnim autorem. Mimo kilkukrotnego sprawdzania, problem się powtarzał.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
trololo
Jeżeli wszyscy na tym forum są normalni albo za takich się uważają, to ja pewnie nie jestem i raczej nie chce być tak normalny.
Czy gdybyście mnie nie "poniżali" i nie "obrażali" (oczywiście twierdząc, że tego nie robicie tylko tak to odbieram)
miałbym powód i cel, żeby tu wchodzić i pisać posty?
tylko mam wrażenie, że o to wam chodzi. i tego chcecie. i sam tego chce. a wy mi w tym pomagacie.
może zróbcie tydzień miłych postów dla hopeisdead.
to pewnie nie bede już tu pisać, bo nie będę miał tej frajdy i przyjemności. raczej będę cierpieć, bo nie bede miał powodu do cierpienia.
Czy gdybyście mnie nie "poniżali" i nie "obrażali" (oczywiście twierdząc, że tego nie robicie tylko tak to odbieram)
miałbym powód i cel, żeby tu wchodzić i pisać posty?
tylko mam wrażenie, że o to wam chodzi. i tego chcecie. i sam tego chce. a wy mi w tym pomagacie.
może zróbcie tydzień miłych postów dla hopeisdead.
to pewnie nie bede już tu pisać, bo nie będę miał tej frajdy i przyjemności. raczej będę cierpieć, bo nie bede miał powodu do cierpienia.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Zbyszek udostępnił nową opcję do moderowania - strzałkę w roku każdego postu, dzięki której można go od razu przenieść do "niechcianych". Niestety, występują jakieś zakłócenia i posty wraz z dopiskami moderatorskimi nadal widnieją, jako ostatnie w wątkach, z których je przeniesiono do "Niechcianych". Muszę to zgłosić Zbyszkowi.mei pisze:Nie wiem czy o to chodzi, ale coś jest nie tak. Zdarzyło się w kilku wątkach, że dana osoba widnieje jako autor ostatniego postu, natomiast po wejściu do wątku ktoś inny jest ostatnim autorem. Mimo kilkukrotnego sprawdzania, problem się powtarzał.
Pozdrawiam.m.
- antygratis
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
A mnie się zdarzyło, że zdublowało wysłanego posta. Forum może być zabugowane.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.