.

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Gadu-Gadu: 9
Kontakt:

Re: .

Post autor: moi »

Nie zwracaj uwagi, Przegłosowany. To chyba miał być żart.

Pozdrawiam.m.
Orzeł

Post autor: Orzeł »

Zauważyłem to w momencie przeglądania listy Nieprzeczytanych postów, na rozpisce tematów było napisane HopeIsDead a jak wszedłem to post opublikował Przegłosowany, wcześniej pisałem z telefonu i nie mogłem opisać problemu.
Awatar użytkownika
mei
zaufany użytkownik

Post autor: mei »

Nie wiem czy o to chodzi, ale coś jest nie tak. Zdarzyło się w kilku wątkach, że dana osoba widnieje jako autor ostatniego postu, natomiast po wejściu do wątku ktoś inny jest ostatnim autorem. Mimo kilkukrotnego sprawdzania, problem się powtarzał.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Awatar użytkownika
lawenda
zaufany użytkownik

Post autor: lawenda »

raz tak zauważyłam, jakiś tydzień temu że na głównym forum wyświetlał się jeden użytkownik, a po kliknieciu wchodziło się do innego użytkownika.Tam też chodziło o Hope.
NNFOF
zbanowany
zbanowany

trololo

Post autor: NNFOF »

Jeżeli wszyscy na tym forum są normalni albo za takich się uważają, to ja pewnie nie jestem i raczej nie chce być tak normalny.

Czy gdybyście mnie nie "poniżali" i nie "obrażali" (oczywiście twierdząc, że tego nie robicie tylko tak to odbieram)
miałbym powód i cel, żeby tu wchodzić i pisać posty?

tylko mam wrażenie, że o to wam chodzi. i tego chcecie. i sam tego chce. a wy mi w tym pomagacie.

może zróbcie tydzień miłych postów dla hopeisdead.
to pewnie nie bede już tu pisać, bo nie będę miał tej frajdy i przyjemności. raczej będę cierpieć, bo nie bede miał powodu do cierpienia.
Awatar użytkownika
lawenda
zaufany użytkownik

Post autor: lawenda »

Nie da się, zebyś był lubiany przez wszystkich. I tak znajdą się tacy, którzy będą pisać negatywne posty.
Nie ma nawet na forum takiej osoby, która zbierała by same pochwały.
NNFOF
zbanowany
zbanowany

Post autor: NNFOF »

a trawa jest zielona. nie wiem czego nie zrozumiałaś. poza tym, żeby być miłym nie trzeba kogoś lubić.
Orzeł

Post autor: Orzeł »

Lubie misie.
Awatar użytkownika
moi
moderator
moderator
Gadu-Gadu: 9
Kontakt:

Post autor: moi »

mei pisze:Nie wiem czy o to chodzi, ale coś jest nie tak. Zdarzyło się w kilku wątkach, że dana osoba widnieje jako autor ostatniego postu, natomiast po wejściu do wątku ktoś inny jest ostatnim autorem. Mimo kilkukrotnego sprawdzania, problem się powtarzał.
Zbyszek udostępnił nową opcję do moderowania - strzałkę w roku każdego postu, dzięki której można go od razu przenieść do "niechcianych". Niestety, występują jakieś zakłócenia i posty wraz z dopiskami moderatorskimi nadal widnieją, jako ostatnie w wątkach, z których je przeniesiono do "Niechcianych". Muszę to zgłosić Zbyszkowi.

Pozdrawiam.m.
Awatar użytkownika
antygratis
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Post autor: antygratis »

A mnie się zdarzyło, że zdublowało wysłanego posta. Forum może być zabugowane.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
ODPOWIEDZ

Wróć do „nasze środowisko”