Tatuaże
Moderator: moderatorzy
Re: Tatuaże
Ja już od 2 lat planuje zrobić sobie mały tatuaż w jakimś dobrym studio. Jeszcze do końca nie wiem co to by było. Myślę że to będzie tatuaż czarno-biały. Wizerunek jakiegoś człowieka, zwierzęcia lub mitycznego stworzenia. Muszę przemyśleć jeszcze co to ma być. Mam nadzieje że kiedyś w końcu się zdecyduje. Na pewno bym to zrobił w zasłoniętym miejscu tak by na co dzień jak chodzę tego nie było widać. Także pewnie gdzieś pod koszulką. Przewidywany koszt to coś koło 500 zł...
A Wy robicie sobie tatuaże? Jeśli tak to ile zapłaciliście i jakie studia polecacie?
A Wy robicie sobie tatuaże? Jeśli tak to ile zapłaciliście i jakie studia polecacie?
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
-
- zbanowany
- Status: piekarz i melorant
- Gadu-Gadu: 5473221
- Kontakt:
Tatuaze to patologia! margines spoleczny se je robi oraz zule und menele i patologia spoleczna najwieksza!
Moje gadu-gadu to 5473221 Ferox fetus! simian raticus and piskus absorbus und frater gemini! Subrufus!
https://mordobicia.fora.pl
https://starszegranie.fora.pl/
https://mordobicia.fora.pl
https://starszegranie.fora.pl/
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Czy samemu zaprojektowałeś?
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Ale tatuaże są jednak wyrazem psychicznego wypaczenia. Zapewne zależy od ilości.
Swego czasu na komisji wojskowej odrzucono mnie między innymi ze względu na liczne tatuaże - jakiekolwiek by ów czas nie były, zawsze pisali "szpecące skórę".
Do tego psycholog + psychiatra i facet totalnie do "D"upy
Swego czasu na komisji wojskowej odrzucono mnie między innymi ze względu na liczne tatuaże - jakiekolwiek by ów czas nie były, zawsze pisali "szpecące skórę".
Do tego psycholog + psychiatra i facet totalnie do "D"upy
- Ninaa
- zarejestrowany użytkownik
- Gadu-Gadu: 7654818
Moim zdaniem nie, ale to też zależy w jakiej formie to robisz. Bo jeżeli np. samodzielnie i nie mają dla Ciebie znaczenia wzory, to zastanawiałabym się nad tym jakie to ma podłoże.
Znaczenie snów - pomogło
- bryczines
- Gadu-Gadu: 61742860
Mam jeden, planuje następne
Trzeba zaakceptować to, że nie wszyscy widzą świat tak, jak ty go widzisz..
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Taki tatuaż?
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
"Wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. Wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą." Marek Aureliusz.
- Kiciuś_XXL
- moderator
Ogólnie tatuaże ładnie się prezentują o ile są fachowo wykonane. Jeśli są zakrywane i nie widać je na co dzień to tak, na twarzy zdecydowanie nie. Na dupie tak .Nie mam i nie będę miał, bo moda tatuaży się zmienia a one są na całe życie. Te robione przed trzydziestu lat dziś wyglądają odrażająco. To samo stanie się z dzisiejszymi za trzydzieści lat.
- ejfinn
- Status: Student
Osobiście nie spotkałem jeszcze osoby która by robiła tatuaż od tak bo boli (choć są osoby które lubią ostre drapanko przy dziaraniu ).
Predzej bym szedl w kierunku czy babol, brzydki tatuaz to forma autoagresji XD
Predzej bym szedl w kierunku czy babol, brzydki tatuaz to forma autoagresji XD
Ja sobie zrobilam tatuaz na nodze kiedy bylam w krytycznym momencie psychozy, no juz lekko mijała ale dalej. Wytatuowałam sobie "trust no one" z ang. "Nie ufaj nikomu". Bo mialam motyw psychozy zeby nikomu nie ufać. Jak myslicie czy na komisji sie doczepią ? Bylam w psychozie i ta myśl jest z psychozy czy moze byc problem ? Nie chcialam juz nigdy zaufac nikomu , nic mowic . Czulam sie zle.
- amigo
- zaufany użytkownik
Nie podobaja mi sie zbytnio u mezczyzn, ale u kobiet to mnie kreca.
- Józef80
- zaufany użytkownik
Nie mam i nie lubię tatuaży. Kojarzą mi się z więzniami i buntownikami czy subkulturą.
Czemu ty się, zła godzino,
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.
(Wisława Szymborska)
z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś - a więc musisz minąć.
(Wisława Szymborska)
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
a mi się kojarzą z durnowatą modą na wszystko, czyli rockmen ma to ja też muszę, albo raper ma na brzuchu to ja tak samo zrobię, nawet na golasa wyjdę.
Dno i metr mułu, nic więcej.
Dno i metr mułu, nic więcej.
- RSHFunkster
- zaufany użytkownik
- Status: zdrowy
- Kontakt:
Tatuaże to nic dobrego, na pewno to nie jest autoagresja, ale jest to szkodliwe dla organizmu pod aspektem zdrowotnym. Większość osób nawet nie wie, że tatuaże to praktyka magiczna.
F29
Nie wierzę w praktyki magiczne, ale tatuaży nie mam bo nie potrzebuję.