żyć albo nieżyć o to jest pytanie

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Re: żyć albo nieżyć o to jest pytanie

Post autor: Słonecznik1 »

Ja ostatnio już z 15 dni wywaliłem zegar z pokoju , zamykam okno a i tak słyszę coś , nie mogę spać.

teraz zapeprzyłem siostrze 6 fajek spod poduchy jak spała , i taksie nie kapnie pewnie , pijaczyna
chciałem 1 to nie to sam sobie wziełem :)
nie chcieli byście mieć takiej siostry....
F20
bywalec
Status: Elektrotechnik
Gadu-Gadu: 63718896

Post autor: F20 »

Słonecznik1 pisze:Ja ostatnio już z 15 dni wywaliłem zegar z pokoju , zamykam okno a i tak słyszę coś , nie mogę spać.

teraz zapeprzyłem siostrze 6 fajek spod poduchy jak spała , i taksie nie kapnie pewnie , pijaczyna
chciałem 1 to nie to sam sobie wziełem :)
nie chcieli byście mieć takiej siostry....
Rozumiem ze posrednio nawijasz do tematu watku ze siostrze zyc sie odechciewa bo ma brata zlodzieja fajek.
Awatar użytkownika
maniek123
nadużywający
nadużywający
Gadu-Gadu: 560878

Post autor: maniek123 »

po twoim zdjeciu schizofrenik82 sugeruje ze jestes prawiczkiem i nigdy nie miales dziewczyny ba nawet sie nigdy nie calowales ale Ty mozesz trafic do nieba a ja do czyscca bo jestem nieco zlym czlowiekiem...
F20
bywalec

maniek123 pisze:po twoim zdjeciu schizofrenik82 sugeruje ze jestes prawiczkiem i nigdy nie miales dziewczyny ba nawet sie nigdy nie calowales ale Ty mozesz trafic do nieba a ja do czyscca bo jestem nieco zlym czlowiekiem...
.
Czasami afiszowanie się kobietami np. zdjęciu czy też w jakiś inny sposób chwalenie się świadczy o skrywaniu problemu. Zdjęcie i chwalenie się to tak zwany kamuflaż, który ma zasłonić np. że jest się gejem albo impotentem bo przecież ani gej ani impotent nie robił by sobie takiej reklamy.
Facet sukcesu któremu nic nie brakuje nie musi chwalić się swoimi osiągnięciami. Co do kobiet lepiej mieć tą jedyną niestety u mnie drogi Mańko albo Mańku niezależnie co tam skrywasz schizofrenia nieźle narozrabiała i dzisiaj mam duże problemy. Orientacja seksulana droga Mańko albo drogi Mańku jest zgodna z naturą.
Im jestem starszy tym mocniej myślę że może masz rację i tak przecież trudno trafić na tą osobę to poprubuje sobie wszystkiego to z tą to z tamtą po co się uwiązać.
Mam już przegrane w życiu znam swoje skrzywienia które mnie zrujnowały niedość że już nigdy nie będzie tak jak mogło by być to już nie będzie tak jak było z przed tego całego schizofrenicznego gówna. Nie chce mi się żyć. Mam tak popieprzone życie no że wziąść i tylko opanowywać. Schizofrenia zadbała o mnie na cacy.
Awatar użytkownika
Melancholik
zaufany użytkownik
Status: Brak

Post autor: Melancholik »

Ojoj, co za przepychanka słowna, oby to nie zabrnęło tylko za daleko... .

Moim zdaniem każdy ma plusy jak i minusy, czasami jednego więcej niż drugiego co tylko sprawia iż dana jednostka staje się ''ciekawsza''.
Dwa słowa(schizofrenia paranoidalna).
Awatar użytkownika
maniek123
nadużywający
nadużywający
Gadu-Gadu: 560878

Post autor: maniek123 »

aj bo wiesz ja juz taki jestem ale nie jestem ani gejem ani pedziem jestem AGRESOREM ZAPAMIETAJ TO
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik
Status: Karuṇā करुणा
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: Dobro »

To już wiesz coś o sobie Maniek.

Chcesz to zmienić?
:angelic-blueglow:
Awatar użytkownika
Melancholik
zaufany użytkownik
Status: Brak

Post autor: Melancholik »

Jak dla mnie Maniek to próbujesz dowartościowywać się kosztem innych, nie będę się rozpisywał bo nie chcę Cię obrazić ani nic z tych rzeczy ale jak to mawiają - ''żyj i daj żyć''.
Dwa słowa(schizofrenia paranoidalna).
F20
bywalec

maniek123 pisze:aj bo wiesz ja juz taki jestem ale nie jestem ani gejem ani pedziem jestem AGRESOREM ZAPAMIETAJ TO
Maniek do takich jak Ty nalezy swiat widzialem to nieraz wszystko polega na dobrej autoreklamie. Jestem zawsze cichutki i zawsze tyly ale nieraz ale nieraz widzialem ze preferuje sue tych ktorzy mowia jacy oni niesa trzeba stwarzac wrazenie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „autoagresja”