Jak jesteś taki mądry, to kup sobie korzeń arktyczny, uwierz i będziesz zdrowy. Udowodnione. Powodzenia.Wspaniale pisze:Ten specyfik to pewnie jakieś ziółka do kupienia w aptece, jakiś korzeń arktyczny
czy syberyjski. Grunt uwierzyć, że leczy, a wiadomo - efekt placebo czyni cuda, udowodnione.
Wreszcie odkryłem niesamowity specyfik!
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Re: Wreszcie odkryłem niesamowity specyfik!
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Kupiłem, ba, na zamówienie mi go sprowadzono - nie pomógł. I jakieś takie coś o nazwie Passiflor http://www.doz.pl/apteka/p4574-Passiflor_syrop_100_ml też sobie zamówiłem, bo miał pomóc i nic. Dlatego kiedy przeczytałem, że ktoś coś odkrył dla siebie, co mu pomaga, zapytałem, co to. Zamiast prostej odpowiedzi słowa bez treści. To jeszcze raz zapytam: co to? jaką ma nazwę? czy jest do kupienia?
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Chyba jasno napisałem. Przeczytaj sobie mój 2 i 5 post w tym wątku, a się wszystkiego dowiesz, co i jak.Wspaniale pisze:Kupiłem, ba, na zamówienie mi go sprowadzono - nie pomógł. I jakieś takie coś o nazwie Passiflor http://www.doz.pl/apteka/p4574-Passiflor_syrop_100_ml też sobie zamówiłem, bo miał pomóc i nic. Dlatego kiedy przeczytałem, że ktoś coś odkrył dla siebie, co mu pomaga, zapytałem, co to. Zamiast prostej odpowiedzi słowa bez treści. To jeszcze raz zapytam: co to? jaką ma nazwę? czy jest do kupienia?
Jakbym nie czytał nie widzę nazwy tego cuda, cudeńka, nazwy tego specyfiku.44 pisze:Chyba jasno napisałem. Przeczytaj sobie mój 2 i 5 post w tym wątku, a się wszystkiego dowiesz, co i jak.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Bo nie jest dla ciebie.Wspaniale pisze:Jakbym nie czytał nie widzę nazwy tego cuda, cudeńka, nazwy tego specyfiku.44 pisze:Chyba jasno napisałem. Przeczytaj sobie mój 2 i 5 post w tym wątku, a się wszystkiego dowiesz, co i jak.
Znaczy ściema.44 pisze:Bo nie jest dla ciebie.
Ja odkryłem lek na wszystkie nowotwory.
-
- bywalec
- Status: Elektrotechnik
- Gadu-Gadu: 63718896
Ja jestem sam jak palec z wyboru. A ty nie uroilas sbiexze ci osc wgardlecstanie ?. Dobrevleki bierzesz zaufaj mi.Eden pisze:Przed chwilą milutka Wigilia z matką. Bała się ości w karpiu smażonym, ale dała radę44 pisze:Bo nie jest dla ciebie.Jakbym nie czytał nie widzę nazwy tego cuda, cudeńka, nazwy tego specyfiku.
Włączam forum i nie wierzę - 44 tak się zachowuje w WigilięW tak uroczysty wieczór
Może sam jak palec jest.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Musicie się pogodzić z tym, że to jest moje odkrycie i mogę z nim zrobić, co mi się żywnie podoba. Nikomu nic do tego.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
JAHSZUA też nie chciał uzdrawiać pogan, przyszedł tylko do Żydów.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Dolewasz tylko oliwy do ognia.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
NIe.Eden pisze:44, chodziło ci o spowiedź świętą i Komunię świętąOt tak - po prostu
Komunia święta
![]()
44 napisał:
Otóż przyczyną wszystkich przyczyn schizofrenii jest ateizm lub lekceważenie naszego BOGA JAHWEH. Mentalnie zgrzeszyliśmy, mentalnie zachorowaliśmy. Tutaj rozwiązanie jest proste, aby się wyleczyć, najpierw trzeba się szczerze nawrócić.
viewtopic.php?f=11&t=8650
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Czy ty rozumiesz jaka jest różnica pomiędzy potępieniem grzechu danej osoby, a potępieniem danej osoby?Eden pisze:Ja próbuję zrozumieć - warunkiem jest nawrócenie na JAHWE - żadnej spowiedzi świętej, żadnej Komunii świętej.44 pisze: NIe.
Jak piszesz, nie jesteś Katolikiem, nie chodzisz do Kościoła. Jak mam się nawrócić na JAHWE - rozumiem, że wystarczy nienawidzić homoseksualistów, tak
Biedroń to zdeklarowany homoseksualista. Chyba że uważasz, że samo jego przyznawanie się do tego jest kamuflażem i homoseksualiści są medialnym wytworem. Na dworcach, kiedy byłem dzieckiem, często mnie zaczepiali proponując nocleg i obciąganie, więc wiem, że istnieją też tacy realni.Eden pisze:Jak żyję 41 lat na świecie, to nie spotkałem jeszcze gejów - może to tylko wytwór twojej wyobraźni?
-
- bywalec
Widze ze jestes bardzo glupiutki. Kobiety nie mialy sily przebicia w historii byly niczym a czesto byly traktowane jako nieczyste to dkatego Bog poslugiwal sie facetami.Eden pisze:W uzupełnieniu - znani homoseksualiści w historii:
- wszyscy malarze i rzeźbiarze, w tym Michał Anioł,
- Sokrates i jego kochanek Platon,
- JAHWE i JEZUS CHRYSTUS - oglądali się tylko za chłopcami i mężczyznami.
Nie sposób się z tym nie zgodzić.schizofrenik82 pisze:Widze ze jestes bardzo glupiutki. Kobiety nie mialy sily przebicia w historii byly niczym a czesto byly traktowane jako nieczyste to dkatego Bog poslugiwal sie facetami.Eden pisze:W uzupełnieniu - znani homoseksualiści w historii:
- wszyscy malarze i rzeźbiarze, w tym Michał Anioł,
- Sokrates i jego kochanek Platon,
- JAHWE i JEZUS CHRYSTUS - oglądali się tylko za chłopcami i mężczyznami.
-
- bywalec
Eden pisze:
144 tysiące chłopców, którzy nigdy nie splugawili się z kobietami. Fajny harem będę miał

Ostatnio zmieniony sob gru 28, 2013 5:57 pm przez F20, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- bywalec
schizofrenik82 pisze:Eden pisze:
144 tysiące chłopców, którzy nigdy nie splugawili się z kobietami. Fajny harem będę miał
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Ten specyfik nie leczy schizofrenii, tylko jak napisałem w pierwszym poście depresję i stany depresyjne, które często towarzyszą schizofrenii. Aktywizuje, dodaje energii, poprawia nastrój i samopoczucie, a to i tak dużo.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
To nie jest walerin forte, ani nic na bazie waleriany. Kiedyś brałem valused, fajnie uspokaja, działa jak afrodyzjak i nic poza tym.