seksizmy, etc.
Moderator: moderatorzy
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Re: humor forumowiczów
Właściwie powinieneś dostać ostrzeżenie do każdego postu w tym wątku, począwszy od postu, w którym nawiązałeś do "Klanu". Wybrałam ten, na którym skończyła się w danym momencie rozmowa.
Niestety, nie mogłam Ci dać ostrzeżenia za "ogólny stosunek do kobiet, mający znamiona obsesji".
I jeszcze raz przypominam - jeśli masz uwagi do mojego moderowania, napisz do Zbyszka lub w dziale poświęconym forum. Nie przedłużajmy tego off-topa.
Pozdrawiam.m.
Niestety, nie mogłam Ci dać ostrzeżenia za "ogólny stosunek do kobiet, mający znamiona obsesji".
I jeszcze raz przypominam - jeśli masz uwagi do mojego moderowania, napisz do Zbyszka lub w dziale poświęconym forum. Nie przedłużajmy tego off-topa.
Pozdrawiam.m.
Obsesję to masz Ty, na punkcie kobiet. Biedny Makaronik "dostał policzek", a myślisz, że jak kobiety się czują czytając Twoje posty?
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
To sobie chyba też powinnaś wtedy dać te ostrzeżenia - czy jesteś ponad innych użytkowników? Sama stworzyłaś off top w tym wątku czepiając się mojego zdania wyrażonego w komentarzu!moi pisze:Właściwie powinieneś dostać ostrzeżenie do każdego postu w tym wątku
- moi
- moderator
- Kontakt:
Nie dostałeś ostrzeżenia za robienie off-topa (zresztą usunie się go przy okazji), ale za swój stosunek do kobiet. Za posty pełne nienawiści i obraźliwych uwag pod adresem kobiet.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
To są subiektywne oceny - mnie obraża twoje upieranie się, że kobiety w Polsce mają gorzej od mężczyzn.moi pisze:Nie dostałeś ostrzeżenia za robienie off-topa (zresztą usunie się go przy okazji), ale za swój stosunek do kobiet. Za posty pełne nienawiści i obraźliwych uwag pod adresem kobiet.
Telenowele, jakbyś się nie zapierała - reprezentują najniższy poziom intelektualny i oglądane są w absolutnej większości przez kobiety i dla nich tworzone.
Ciebie obrażają fakty, ale ponieważ z nimi nie możesz walczyć, to wykorzystując swoją funkcję moderatora wcielasz w życie własną nienawiść do mężczyzn.
Poczytaj sobie to forum i to co piszę i jak to się ma do mojej nienawiści do kobiet!
Nie znoszę jednak miernoty, a miernotą są telenowele.
- moi
- moderator
- Kontakt:
Nie odwracaj kota ogonem. Napisałeś wyraźnie, że kobiety są głupie, bo oglądają coś takiego jak Klan. Zresztą, nie będę się wikłać w kolejna rozmowę na ten temat. Próbowałam z Tobą normalnie rozmawiać, argumentując. Ale to tylko zaostrza Twoją nienawiść do kobiet. Myślę, że przemyślisz moją propozycję umieszczania Twoich problematycznych postów w dziale "Varia" na poważnie.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
Proszę o cytat, w którym piszę co ty twierdzisz powyżej, że napisałem.moi pisze:Nie odwracaj kota ogonem. Napisałeś wyraźnie, że kobiety są głupie, bo oglądają coś takiego jak Klan.
- moi
- moderator
- Kontakt:
Nie, nie będziemy tutaj publicznie analizować Twoich postów, co już robiłam niejednokrotnie, gdy pisałeś na forum pod innym nickiem. Kto chce, może przeczytać i samemu wyciągnąć wnioski. Sprawę zgłosiłam już Zbyszkowi.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
Uczepiłaś się mojego postu z tego wątku i potem kontynuowałaś swoją misję dowodzenia, czegoś dowieść się nie da: telenowele są produkcjami niskich lotów i są produkowane dla kobiet oraz w większości przez nie oglądane.moi pisze:Nie, nie będziemy tutaj publicznie analizować Twoich postów
Miej odwagę albo się przyznać do błędu albo udowodnij, że pomyliłaś się, zapędziłaś z dawaniem mi tego ostrzeżenia.
Sama nie lubisz być nieuczciwie traktowana, więc sama nie postępuj nieuczciwie!
- moi
- moderator
- Kontakt:
Zapraszam na PW, PW do Zbyszka lub też do działu "O tym forum".
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
podobnie jak ogromnej liczby polskich mężczyzn. Wynika to z faktu, że mamy tu w ogóle do czynienia z dużymi liczbami. W Polsce żyje przecież ponad 40 milionów ludzi ! Jeśli miałbyś jakieś rzetelne dane, że tych kobiet jest więcej niż mężczyzn to je podaj. Twoje zdanie zawiera jednak jeszcze inną moim zdaniem fałszywą sugestię. Z faktu, że ktoś ogląda głupawe filmiki wcale nie wynika, że sam jest głupi. Taka sugestia zakrawa na obraźliwe pomówienie. Podobnie trudno stwierdzić, że "wrr, wrrr ..." w filmach z szybko poruszającymi się pojazdami "odzwierciedla umysłowość mężczyzn".Makaron pisze:... mądrości z telenowel odzwierciedlają umysłowość ogromnej liczby kobiet polskich.
Zostałem poproszony o zajęcie stanowiska ws. ewentualnych obraźliwych opinii o kobietach. Odszczepiłem tę cześć dyskusji od "humoru forowiczów", bo sprawa wcale nie musi być śmieszna. Oczywiście, że możemy podyskutować o przywarach kobiet lub mężczyzn. Myślę także Makaron, że merytorycznie trudno uczynić ci jakikolwiek zarzut. Jednak w moim odczuciu jakiś zapał w udowadnianiu niższości kobiet, odbierany przez wielu jako poniżający też da się w twoich postach wyczuć. Nie wiem skąd masz potrzebę zwracania uwagi forowiczów na ujemne oceny kobiet, nawet jeśli byłyby one zasadne, lecz jeśli nie zostałeś jakoś szczególnie przez kobiety skrzywdzony to może szukasz tylko przyjemności w nieusprawiedliwionej agresji. Jak jest na prawdę nie wiem. Na tym forum odnosimy się z szacunkiem do siebie indywidualnie, lecz także do grup.
Re: seksizmy, etc.
Uważam, że tylko podsycacie seksistowskie zachowanie Makarona. I czemu ja jestem autorem tego wątku
?

I to jest podstawa!zbyszek pisze:Myślę także Makaron, że merytorycznie trudno uczynić ci jakikolwiek zarzut.
PS. Polityczna poprawność zabija wszelką dyskusję i bynajmniej niczego nie rozwiązuje, poza spychaniem problemów do podziemia. Fakt, że ktoś jest głupszy nie znaczy, że przestanie nim być tylko dlatego, że zakaże się mówić o tym. Tak samo jak fałszywe przedstawianie statystyk dotyczących liczby bezrobotnych nie zmniejsza bezrobocia.
To, że komuś w oczy kole prawda, to jest problem tej osoby i być może warto przepracować SWÓJ problem u na leżance u psychoterapeuty - czemu moderatorkę Moi bolą te tematy?
Mnie jako mężczyznę nie boli to - o tym już pisałem - że ktoś twierdzi, iż złodziejami samochodów w większości są mężczyźni - dlaczego Moi boli fakt, gdy ktoś napisze, że większość telenowel oglądają kobiety?
Makaron pisze:
A co tutaj jest "seksitowskiego"?

Makaron pisze:A co tutaj jest "seksitowskiego"?
Makaron

Jedni są głusi, inni słyszą głosy.
Nie zapominaj, Fuks, że to już nie wątek humorystyczny, a całkiem poważny 

A niby co miało być seksistowskiegoMakaron pisze:A co tutaj jest "seksitowskiego"?

Nie przypadkiem najbardziej wyczulone na fakty są kobiety, których te fakty dotyczą