Bo ci którzy wiedzieli co jest skuteczne już nie żyją?schizofrenik82 pisze:Niepowinno sie.amigo pisze:Zadne, nikt tu Ci nie udzieli takich infromacji.zuzanka99 pisze:prosze o pomoc, jakie leki sa najlepsze by sie zabic...
samobojstwo, jakie leki ?
Moderator: moderatorzy
Re: samobojstwo, jakie leki ?
Jedni są głusi, inni słyszą głosy.
-
- bywalec
- Status: Elektrotechnik
- Gadu-Gadu: 63718896
Sa ludzie co strzelali sobie w lep i przezyli bo kula tak niefartownie poszla ze jedynie okaleczyli sie i np oslepli.
Przy takich watkach trzeba ostroznie i zawsze dazyc zeby zapobiec smierci niezaleznie co taka osoba kieruje. Moga tu tez byc ludzie ktorzy targneli sie na wlasne zycie wiec i z wypowiedziami trzeba ostroznie bo moga czytac posty w tym watku a takie zdarzenia zawsze pozostawiaja slady w psychice. Ale takie zeczy zostawiam pod roztropnosc adminowi i moderatorom ktorzy dbaja o styl tego forum ktorych skromne osoby ziona rozwaga ze az mi w uszach piszczy.
Przy takich watkach trzeba ostroznie i zawsze dazyc zeby zapobiec smierci niezaleznie co taka osoba kieruje. Moga tu tez byc ludzie ktorzy targneli sie na wlasne zycie wiec i z wypowiedziami trzeba ostroznie bo moga czytac posty w tym watku a takie zdarzenia zawsze pozostawiaja slady w psychice. Ale takie zeczy zostawiam pod roztropnosc adminowi i moderatorom ktorzy dbaja o styl tego forum ktorych skromne osoby ziona rozwaga ze az mi w uszach piszczy.
-
- zaufany użytkownik
wlasnie dlatego powinna byc eutanazja by ludzie cierpiacy za zycia nie musieli sie bac ze moga zostac kalekami przyklutymi do lozka po nieudanej probie
Jak mnie ząb bolał to go wyleczyłem, a nie wołałem o eutanazję.Damian77777 pisze:wlasnie dlatego powinna byc eutanazja by ludzie cierpiacy za zycia nie musieli sie bac ze moga zostac kalekami przyklutymi do lozka po nieudanej probie
Ktoś by rzeczywiście mógł uznać, że nigdy nie przestanie.
No i co, jego strata.
Tak na prawdę eutanazja powinna być legalna, Ci co są mądrzy żyją idioci zabijają się sami - selekcja naturalna
Tak na prawdę eutanazja powinna być legalna, Ci co są mądrzy żyją idioci zabijają się sami - selekcja naturalna
Jedni są głusi, inni słyszą głosy.
najczęstszym skutkiem brania większej ilości leków psychotropowych jest paraliż ciała, zamiast szukać sposobu śmierci lepiej poszukać takiego leku który pozwoli na remisje i przywróci sens życia tak jak ja mam, też kiedyś tak cierpiałam i nie widziałam nadziei na życie
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Boże co za chory temat... i jeszcze do tego ten tytuł...
- maniek123
- nadużywający
- Gadu-Gadu: 560878
zacznijcie isc droga Jezusa a bedziecie szczesliwi jak ja Boze to jest takie proste czemu oni tak bladza...
- przegłosowany
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Boga nie ma. Idź drogą natury - sama Cię wyeliminuje. I nie sprzeciwiaj się, bo Cię zamkną.
W sumie obecnie nie ma już takich leków, które by powodowały bezbolesną i miłą śmierć.
Co najwyżej można zjeść 10 g paracetamolu i nieodwracalnie uszkodzić wątrobę - po jakimś czasie umrzesz, ale to potrwa i będzie boleć...
W sumie obecnie nie ma już takich leków, które by powodowały bezbolesną i miłą śmierć.
Co najwyżej można zjeść 10 g paracetamolu i nieodwracalnie uszkodzić wątrobę - po jakimś czasie umrzesz, ale to potrwa i będzie boleć...
gówno w proszku na kijoszku
-
- bywalec
Maniuś jeszcze raz zacytuje Twojego miłosnego maila do mniemaniek123 pisze:zacznijcie isc droga Jezusa a bedziecie szczesliwi jak ja Boze to jest takie proste czemu oni tak bladza...
Po jakiego diabła robisz z tego wszystkiego farsę ? co z Ciebie za inteligent ?maniek123 pisze:poruchamy sie w dupke
- maniek123
- nadużywający
oj braciszku ja nie lubie ruchac chlopcow...ale nabijam sie z takich prawiczkow czasami jak Ty i tak do nich pisze bo ich to podnieca remember this my friend...
-
- bywalec
Cóż za dyplomatyczna odpowiedź piszesz jak mocno wykształcony inteligentny inteligent o głębokiej wiedzy natury psychologiczno-filozoficznej który zawsze wie jak zageić tfu tfu znowu te cholerne przejęzyczanie chodziło mi jak zagaić.maniek123 pisze:oj braciszku ja nie lubie ruchac chlopcow...ale nabijam sie z takich prawiczkow czasami jak Ty i tak do nich pisze bo ich to podnieca remember this my friend...
-
- bywalec
Ta inteligencja która zionie z Twoich słów musi mieć jakiś ukryty cel inteligentnego człowieka i tylko na pozór zionie bezwstydnie ohydnie.
- maniek123
- nadużywający
szczerze ? wez leki bo troche nieskladnie piszesz w twojej chorobie powinienes brac leki i sie modlic
-
- bywalec
Jak chłopczyk od inteligentnej konwersacji i ruchania w dupkę może mówić o modłach i uzmysławiać konieczność brania leków ?maniek123 pisze:szczerze ? wez leki bo troche nieskladnie piszesz w twojej chorobie powinienes brac leki i sie modlic
- maniek123
- nadużywający
bo Bog kazal sie czlowiekowi radowac sie i zyc pelnia zycia ale tez chodzic do kosciola pomagac biednym i sie modlic to takie trudne pogodzic to wszystko ?
-
- bywalec
Przez Ciebie mam kryzys autorytetówmaniek123 pisze:bo Bog kazal sie czlowiekowi radowac sie i zyc pelnia zycia ale tez chodzic do kosciola pomagac biednym i sie modlic to takie trudne pogodzic to wszystko ?
- maniek123
- nadużywający
nie wiem stary serio...dla mnie w urojeniach Bog mowil ze jestem wyslannikiem Bozym moze tylko Ci najsilniejsi potrafia wierzyc i byc szczesliwy jak ja ???...