Czym jest WOLNOŚĆ

duchowość, etyka, religia

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
W tematach dotyczących choroby proszę pisać w odpowiednim poddziale "dyskusji ogólnej".
F20
bywalec
Status: Elektrotechnik
Gadu-Gadu: 63718896

Re: Czym jest WOLNOŚĆ

Post autor: F20 »

Masz fajnie jestes jedynie splatany i poplatany chetnie tez byl bym taki oddalbym za to swoje skrzywienia bo jest mi juz bardzo ciezko.
Awatar użytkownika
Wspaniale
zaufany użytkownik

Post autor: Wspaniale »

schizofrenik82 pisze:Masz fajnie jestes jedynie splatany i poplatany chetnie tez byl bym taki oddalbym za to swoje skrzywienia bo jest mi juz bardzo ciezko.
Tobie dolega nerwica. Na to lekarstwa nie pomagają. Tylko psychoterapia. Dużo pracy nad sobą, może nawet lata.
F20
bywalec
Status: Elektrotechnik
Gadu-Gadu: 63718896

Post autor: F20 »

Wspaniale pisze:
schizofrenik82 pisze:Masz fajnie jestes jedynie splatany i poplatany chetnie tez byl bym taki oddalbym za to swoje skrzywienia bo jest mi juz bardzo ciezko.
Tobie dolega nerwica. Na to lekarstwa nie pomagają. Tylko psychoterapia. Dużo pracy nad sobą, może nawet lata.
Wiem co to jest nerwica to tez mam i tez miewalem. Niepotrafie sie z tego wygrzebac przez te durne skrzywienia te skrzywienia tylko ta nerwice napedzaja i utrzymuja.
Unknown
zaufany użytkownik
Status: Schizo
Kontakt:

Post autor: Unknown »

Obrazek
''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra

Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
marchewkowy
bywalec

Post autor: marchewkowy »

Mi się wydaje, że człowiek wolny nawet jeśli go przykuć kajdanami nadal będzie wolny.

Wolność polega na akceptacji rzeczywistości, nawet fakt że nie ma się wpływu na świat nie odbiera wolności, bo idąc tym tokiem rozumowania należało by się zastanowić czy ludzie u władzy są ludźmi wolnymi?
ODPOWIEDZ

Wróć do „filozofia”