Czyżbyś sugerowała, że na drugiej połowie twarzy jest Quasimodo? ;-)think pisze:ta połowa twarzy faktycznie jest całkiem niezła
poznam kogos z lodzi ...kompletnie samotna
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Re: poznam kogos z lodzi ...kompletnie samotna

Haha, no conajmniej

Człowiek ma żal do człowieka, a życie jak osioł ucieka.
Pain makes people change.
Zobaczysz, jeszcze przejdę Ci dzisiaj przez myśl.
O ty! Nie obrażaj koleżanki!think pisze:no conajmniej

Hihi, nie powinna się obrazić, powtarzam - liczymy na więcej

Człowiek ma żal do człowieka, a życie jak osioł ucieka.
Może się obrazić, może nie. Lepiej uważać.think pisze:nie powinna się obrazić

- Roland89
- zaufany użytkownik
Roland kłamał ??
Ostatnio zmieniony pt maja 24, 2013 11:36 pm przez Roland89, łącznie zmieniany 1 raz.
Kocur Roland - smukły, podąża własnymi ścieżkami, przywiązuje się do miejsca jak i do ludzi, nocny drapieżca, ceni spokój, może ugryźć .
nie wiem jak można oceniać "ładność" człowieka po avatarze, w tym przypadku avatarze poli?
Chyba tylko takie pisanie to puste komplementy a obrażają inteligencję autorki, ale może się mylę...

Chyba tylko takie pisanie to puste komplementy a obrażają inteligencję autorki, ale może się mylę...

"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
Nic nie obrażają. Przecież można mieć i inteligencję, i fajną urodę ;-)

mozna, ale irytuje mnie jak ludzie pisza o kims kogo w ogole na oczy nie widzieli, po co te puste słowa? I tak mamy ich za wiele w życiu :/ No chyba ze autorka chce je przyjmowac to okey.
Ale to są komplementy: one są szczere, niewymuszone, więc nie widzę w tym problemu.

no wiem, domyslam sie. Dobra niewaznePetruccio pisze:Ale to są komplementy: one są szczere, niewymuszone, więc nie widzę w tym problemu.

W kazdym razie pola jak chcesz to mozemy sie na chwile spotkac bo jade do Karola do Łodzi w czerwcu/lipcu.
Jak zwykle tracisz świetną okazję, żeby nie obarczać ludzi swoimi wątpliwej jakości refleksjami. Komplementy są szczere i nikt nie obraża inteligencji Poli. Jeżeli ktoś nie chce, to po prostu nie pisze. Chyba mierzysz ludzi swoją miarą.Ralf pisze:nie wiem jak można oceniać "ładność" człowieka po avatarze, w tym przypadku avatarze poli?![]()
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
-
- zaufany użytkownik
Może nam po prostu chodziło o to, że Pola fajnie na zdjęciu wyszła i sprawia wrażenie ładnej. Nie każdy z nas wrzuca swoje zdjęcia i się chwali, a Pola jest odważna. Być może chcieliśmy być po prostu mili i żeby miło było Poli, co nie znaczy, że jesteśmy nieszczerzy.
- Roland89
- zaufany użytkownik
Gdybym ja wstawił zdjecie odpowiedzi zapewno nie byłoby zadnej, a idzcie mnie z taką szczerościa !!!
Wypowiedziałem sie bo zauważyłem coś smutnego w pierwszym poście Poli , a o fryzurze zażartowałem jedynie .
Wypowiedziałem sie bo zauważyłem coś smutnego w pierwszym poście Poli , a o fryzurze zażartowałem jedynie .
Kocur Roland - smukły, podąża własnymi ścieżkami, przywiązuje się do miejsca jak i do ludzi, nocny drapieżca, ceni spokój, może ugryźć .
...
Ostatnio zmieniony sob paź 05, 2013 5:20 pm przez Gosa, łącznie zmieniany 1 raz.
Eee, porzuć kompleksy! Może akurat jesteś tym jedynym! :-)

Bo się inne dziewczyny obrażą. Każda jest najpiękniejszagoslavg pisze:Ja jestem z okolic Łodzi, ale dla mnie Pola jest chyba... za ładna. Nie czuł bym się pewnie...

Oooooooogoslavg pisze:Ja jestem z okolic Łodzi, ale dla mnie Pola jest chyba... za ładna. Nie czuł bym się pewnie...

Ty żyjesz

Cieszę się, że Cię widzę.
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
za ładna? ;p
eeee....
ładna chyba jest, ale mało widać, w sumie chętnie bym się z Tobą pola spotkał. A może wpadniesz na ZLOT nad zalew Solina 20 lipca???
eeee....
ładna chyba jest, ale mało widać, w sumie chętnie bym się z Tobą pola spotkał. A może wpadniesz na ZLOT nad zalew Solina 20 lipca???

...
Ostatnio zmieniony sob paź 05, 2013 5:22 pm przez Gosa, łącznie zmieniany 1 raz.