przed chwila byla awantura u mnie
Moderator: moderatorzy
Re: przed chwila byla awantura u mnie
po próbie samobójczej bliscy stali się delikatniejsi i wyrozumiali
Maniek, nie możesz robić takich rzeczy, bo prędzej czy później to skończy się tragicznie. Jeśli nie dajesz rady z opanowaniem emocji, czy myśli, umów się na wizytę u psychiatry i powiedz mu co się dzieje.
Jedni są głusi, inni słyszą głosy.
-
- zaufany użytkownik
- Status: Schizo
- Kontakt:
mamuskaJo pisze:Mi tez czasami nerwy puszcza
Jak wszystkim ludziom, tyle że tych "normalnych" się za to nie zamyka i nie pacyfikuje psychotropami.
Właśnie, jak już się dostanie jakąś diagnozę to każde zachowanie może być uznane za objawy szaleństwa. Psychiatryczna stygmatyzacja.mamuskaJo pisze:odkad jestem chora to widziane to jest jako oznaka szlenstwa...
''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
-
- zaufany użytkownik
.
Ostatnio zmieniony sob sty 05, 2013 8:57 pm przez Zagubiona we mgle, łącznie zmieniany 1 raz.
mowili ze jestes stuknieta?! :////
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
wcale mnie nie dziwi ze tak mowili domnie tez taksie mowi jak cos pokaze nerwow.
-
- zaufany użytkownik
.
Ostatnio zmieniony sob sty 05, 2013 8:57 pm przez Zagubiona we mgle, łącznie zmieniany 1 raz.
- maniek123
- nadużywający
- Gadu-Gadu: 560878
ale moj braciak cioteczny zagral rok starszy.ja na niego na facebooku:'' z dedykacja dla mielecha ktoremu w batlefield 3 wsadzaja kosy i ktory placze pozniej nocami przez to ''.bo jego ksywka to mielech. a on przyjezdza ze skarga do moich rodzicow ze z niego teraz wszyscy kolesie na grze sie smieja.to ja mowie do niego to chodz uderz mnie jak cos masz do mnie. a on nie nie ja ide na policje i zakladam ci sprawe za obraze.to ja mowie to idz wysmieja cie rok starszy 190 wzrostu ale co z tego jak 30 kg na biceps nie wezmie i mnie sie boi zal go...
bylem juz na pieńku siedmiu piekieł ale teraz chyba nawet sie nie spoce...instruktor kulturystyki i fitnesu pozdrawiam. IMPOSSIBLE IS NOTHING. najsilniejsi przetrwają slabi się powoli wykruszają...
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
To sie zgadaza, tylko pamietaj zeby nie odstawiac, bo wtedy sie czlowiek calkiem rozsypuje i nie zostaje z niego nic.
1200 to strasznie duza dawka, co na to Twoj lekarz? Po co ci tak wysoka dawka, zebys nie dostal komplikacji hormonalnych.
1200 to strasznie duza dawka, co na to Twoj lekarz? Po co ci tak wysoka dawka, zebys nie dostal komplikacji hormonalnych.
- maniek123
- nadużywający
- Gadu-Gadu: 560878
ok przemysle to ziomus pojde z tym do lekarza i pogadam z nim o tym...
bylem juz na pieńku siedmiu piekieł ale teraz chyba nawet sie nie spoce...instruktor kulturystyki i fitnesu pozdrawiam. IMPOSSIBLE IS NOTHING. najsilniejsi przetrwają slabi się powoli wykruszają...