Naukowcy: Choroby psychiczne to cena wysokiej inteligencji
Moderator: moderatorzy
Re: Naukowcy: Choroby psychiczne to cena wysokiej inteligenc
a ja tam sie ciesze że mam schizofrenie bo ona wyklucza diagnoze upośledzenia intelektualnego w lekkim stopniu które to defakto też jest jak dla mnie życiem we własnym świecie bo pomyślcie sami jakie patrzenie i odbiór rzeczywistości musi być przy IQ 69 i my schizofrenicy i ci z IQ 69 żyjemy we własnych światach 

jednak z dwojga złego wole swoją schize
jak ja bym sie w.u.wił jakby mnie terroryzowali terapią pracą tego bym nie zdźierżył
a najlepsza terapia dla upośledzonych w lekkim stopniu to terapia pracą
a najlepsza terapia dla upośledzonych w lekkim stopniu to terapia pracą
-
- zaufany użytkownik
Ale fajne.piotr 84 pisze:a ja tam sie ciesze że mam schizofrenie bo ona wyklucza diagnoze upośledzenia intelektualnego w lekkim stopniu które to defakto też jest jak dla mnie życiem we własnym świecie bo pomyślcie sami jakie patrzenie i odbiór rzeczywistości musi być przy IQ 69 i my schizofrenicy i ci z IQ 69 żyjemy we własnych światach

-
- zaufany użytkownik
Hahaha! Ale fajne. 

Zagubina nie daj sie wrobić to nie jest fajne bo to świadkowie Jehowy sekta
napewno by ci nie byłoby fajnie jakby ci wciskali Biblie z " Broo]klińskiej rady żydów "
napewno by ci nie byłoby fajnie jakby ci wciskali Biblie z " Broo]klińskiej rady żydów "
-
- zaufany użytkownik
Ale ten obrazek jest śmieszny, a nie sekta.piotr 84 pisze:Zagubina nie daj sie wrobić to nie jest fajne bo to świadkowie Jehowy sekta