Czytam właśnie
Moderator: moderatorzy
Re: Czytam właśnie
Tatu - All the things She said
Ewa Woydyłło " Podnieś głowę"
Czy tylko sąd rozstrzyga w sporze? Mediacja i sądownictwo polubowne. Ministerstwo Sprawiedliwości
Josh McDowell "Mity edukacji seksualnej"
Czy tylko sąd rozstrzyga w sporze? Mediacja i sądownictwo polubowne. Ministerstwo Sprawiedliwości
Josh McDowell "Mity edukacji seksualnej"
- Catastrophique
- bywalec
"A Passion for Kindness" - Tamara Letter.
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
''Ocaliła mnie łza'' - Angele Lieby
Czytam podręcznik ekonomii "Economy in context" (a co jestem ambitna lekturowo jak Marilyn Monroe )
Omawiają wskaźniki ekonomiczne, które mają wpływ na dobroostan obywateli dane z Polski też są niestety dane nieaktualne zresztą nie umiem ich przeanalizować i powiedzieć co miało wpływ.
Omawiają wskaźniki ekonomiczne, które mają wpływ na dobroostan obywateli dane z Polski też są niestety dane nieaktualne zresztą nie umiem ich przeanalizować i powiedzieć co miało wpływ.
""Macroeconomics in context"
wczoraj prawie całą przeczytałam. Urszula Jaksik - Odwrócone życie.
Wyszukiwałam nowe książki, które chciałabym kupić/przeczytać i doszłam do liczby 60 <orany>
Dzięki temu, że ukradziono mi kartę odkryłam, że dużo podręczników jest dostępnych legalnie za darmo. Może autorami nie są jacyś najgenialniejsi geniusze, ale dla mojego pustego łba na razie wystarczy (uzupełniam informacje na innych stronach).
- karuna
- zaufany użytkownik
- Status: करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Dzigar Kongtrul
Twój Wybór. Praktyka autorefleksji na buddyjskiej ścieżce
Twój Wybór. Praktyka autorefleksji na buddyjskiej ścieżce
Odkryłam zapomniane na czytniku
Co się kryje w naszych genach?(Bartnik)
Schopenhauer's Porcupines
Nad życie. Czego uczą nas umierający (Harpula)
Co się kryje w naszych genach?(Bartnik)
Schopenhauer's Porcupines
Nad życie. Czego uczą nas umierający (Harpula)
Grace McCleen - Świat Judyty
Mocno się wgryzłam w
Historię pracy (Lucassen) i
Imperium bólu
Historię pracy (Lucassen) i
Imperium bólu
Lektury pomagają mi zapomnieć na chwilę
Bo ten pierwszy kapłan (ze szpitala) trochę takim niewierzącym księdzem mi się wydał, ale może nie, nie chciałabym skrzywdzić krytyką.
- herbertmarshall
- bywalec
"The Context of Scripture" Volume One, W. W. Hallo, 1553 strony, jak szaleć, to szaleć:)
- herbertmarshall
- bywalec
To mi przypomina:
"Boniecki opowiada też – z pomocą Goc - o tym, jak pod koniec marca w drodze na spotkanie z czytelnikami w Rzeszowie trafił na SOR. „Tuż po udarze myślałem, że prawdopodobnie niebawem umrę. Nie czułem żadnej trwogi, grozy przemijania. Zatrzymanie mózgu. Koniec” - zaznacza, I dodaje, że w tym momencie znikła u niego „wiara w niebo, w zbawienie”. „Zanik wiary... Nic się z nim nie da zrobić. Jest w środku, w człowieku” - twierdzi. Później przy okazji powrotu funkcji życiowych wiara powróciła, „ale chyba trochę inna”.
Czytaj więcej na: https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/ks-boniecki-udar
herbert marshall
Głupio napisałam.herbertmarshall pisze: ↑czw wrz 28, 2023 10:11 pmTo mi przypomina:
"Boniecki opowiada też – z pomocą Goc - o tym, jak pod koniec marca w drodze na spotkanie z czytelnikami w Rzeszowie trafił na SOR. „Tuż po udarze myślałem, że prawdopodobnie niebawem umrę. Nie czułem żadnej trwogi, grozy przemijania. Zatrzymanie mózgu. Koniec” - zaznacza, I dodaje, że w tym momencie znikła u niego „wiara w niebo, w zbawienie”. „Zanik wiary... Nic się z nim nie da zrobić. Jest w środku, w człowieku” - twierdzi. Później przy okazji powrotu funkcji życiowych wiara powróciła, „ale chyba trochę inna”.
Czytaj więcej na: https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/ks-boniecki-udar
herbert marshall