Z premedytacją..!

Moderator: moderatorzy

szary_wolf
bywalec

Re: Z premedytacją..!

Post autor: szary_wolf »

Meduzola pisze: ndz mar 16, 2025 1:55 pm
szary_wolf pisze: ndz mar 16, 2025 1:52 pm A kto tu mówi o grożeniu? Nic takiego nie napisałem
To zdefiniuj szaleństwo.
Skoro wiesz najlepiej wszystko to po co się mnie pytasz?
szary_wolf
bywalec

Meduzola pisze: ndz mar 16, 2025 1:53 pm
szary_wolf pisze: ndz mar 16, 2025 1:51 pm Ja ci tylko dobrze radze. Bierz leki.
No przecież pisałam, że biorę. W dawce zleconej przez psychiatrę. Rano i wieczorem. Ustawiam się w kolejce i łykam. Oczekuję, że zasugerujesz zmianę leku. To by było tendencyjne.
Nic ci nie sugeruje żadnej zmiany leku bo nie jestem lekarzem. Ale po tym co tu wszystko co przeczytałem to mam spore wątpliwości czy bierzesz leki. Ktoś kto jest w miare stabilny umysłowo nie pisze takich rzeczy.
Meduzola
zaufany użytkownik

Post autor: Meduzola »

A znasz mechanizm ich działania? Wiesz, z którą częścią mózgu związany jest dany objaw? Wiesz, co to są te receptory? Wiesz, co to jest neurodegeneracja? Omawiam te kwestie w różnych tematach, tylko że ty czytasz tutejsze posty tylko w doskoku. Zjawiasz się nieoczekiwanie jak Deus ex machina w starożytnym teatrze i myślisz, że jako anonimowa osoba możesz coś zarządzić w moim życiu. A przy tym nawiązujesz tylko do tej jednej kwestii, jakby była ona przodującą w tym wątku.
Ostatnio zmieniony ndz mar 16, 2025 2:23 pm przez Meduzola, łącznie zmieniany 4 razy.
szary_wolf
bywalec

Dobra rób jak uważasz. Ja już się nie będe wtrącał. Chciałem pomóc.
Meduzola
zaufany użytkownik

Acha
szary_wolf
bywalec

Meduzola pisze: ndz mar 16, 2025 2:07 pmAcha
No acha...
Zdrowaśny
zaufany użytkownik

Post autor: Zdrowaśny »

szary_wolf pisze: ndz mar 16, 2025 2:06 pm Dobra rób jak uważasz. Ja już się nie będe wtrącał. Chciałem pomóc.
Dzięki, że to zrobiłeś. Chciałem sam napisać że mój choroboradar wskazuje na to że przedmówczyni może nie brać leków.. ale wtedy to mi by się dostało. pozdrawiam
Meduzola
zaufany użytkownik

Piszę tak, jakbym była w silnym afekcie lub pobudzeniu psychotycznym, ale to ułuda. Takie odnosicie wrażenie.
szary_wolf
bywalec

Meduzola pisze: ndz mar 16, 2025 2:33 pm Piszę tak, jakbym była w silnym afekcie lub pobudzeniu psychotycznym, ale to ułuda. Takie odnosicie wrażenie.
Ja ci tylko powiem że ja też mam problemy. Niedawno straciłem ojca i zostałem sam jak palec na tym świecie ale biore leki a przynajmniej staram się brać leki regularnie. Tutaj w dziale o lekach na forum jest mój cały temat o zypsily i bojach i próbach aby unormować stan psychiczny. Ale te prochy biore bo innego nie mam wyjścia. Jak nie będe brał to popadne sam w kłopoty. A musze się pilnować bo tak jak napisałem jestem sierotą i jak sam sobie nie pomoge to nikt mi nie pomoże.
Meduzola
zaufany użytkownik

No rozumiem. W kwietniu będzie rok, jak straciłam mamę i mam takie odczucie, jakby wraz z nią odszedł kawałek mnie.
Meduzola
zaufany użytkownik

Życzyłabym sobie jakiś klasyczny antydepresant, bo Sertagen się kiedyś u mnie sprawdził, ale psychiatrzy z uporem są przekonani, że przy tej diagnozie ten lek nasilały objawy wytwórcze. W psychiatrii nie ma prawa do samostanowienia i przeraża mnie to, ile ludzi jest z tym pogodzonych. Tak więc dalej rozmawiam ze ścianą. Jestem bardzo spokojną osobą, ale werwę i rozmach kiedyś miałam. Dobrze by było, że y zbadał mnie neurolog, bo nie mam siły w mięśniach.
Ostatnio zmieniony pn mar 17, 2025 3:37 pm przez Meduzola, łącznie zmieniany 1 raz.
szary_wolf
bywalec

Tak jak ci napisałem nie będe ci ustawiał leków bo nie jestem psychiatrą ale ja w ogóle nie moge brać antydepresantów bo faktycznie mam po nich większe urojenia. Tak mówią mi lekarze i sam na sobie to odczuwałem jak je brałem.
Meduzola
zaufany użytkownik

"My tu gadu gadu, a tu się stodoła pali". Na szczęście wiem, o czym piszę...Niczego nie odwołuję.
szary_wolf
bywalec

Meduzola pisze: ndz mar 16, 2025 3:24 pm "My tu gadu gadu, a tu się stodoła pali". Na szczęście wiem, o czym piszę...Niczego nie odwołuję.
Skoro wszystko wiesz najlepiej to ja się nie wtrącam... :icon-mrgreen:
szary_wolf
bywalec

Meduzola pisze: ndz mar 16, 2025 3:15 pm Jestem bardzo spokojną osobą, ale werwę i rozmach kiedyś miałam.
???
Meduzola
zaufany użytkownik

Mam nadzieję, że w tym polu, gdzie sabotuje się istotę rzeczy, odpowiednie osoby wyłuskają to, co istotne, czyli myśl przewodnią.
szary_wolf
bywalec

Meduzola pisze: ndz mar 16, 2025 4:23 pm Mam nadzieję, że w tym polu, gdzie sabotuje się istotę rzeczy, odpowiednie osoby wyłuskają to, co istotne, czyli myśl przewodnią.
A kto co ci tutaj sabotuje? Że niby ja? A co ja ci takiego napisałem? Sama sobie krzywde robisz...
Meduzola
zaufany użytkownik

szary_wolf pisze: ndz mar 16, 2025 4:30 pm A kto co ci tutaj sabotuje? Że niby ja? A co ja ci takiego napisałem? Sama sobie krzywde robisz...
Nie widzisz, że sam jesteś impulsywny?
szary_wolf
bywalec

Meduzola pisze: ndz mar 16, 2025 4:46 pm Nie widzisz, że sam jesteś impulsywny?
Dziewczyno ja ci spokojnie, grzecznie odpisuje. Jak z pewnymi rzeczami się z tobą nie zgadzam to pisze o tym. No bo co mam ci przytakiwać?? To jest forum chyba to zauważyłaś i każdy ma prawo do wypowiedzi. Oczywiście w ramach regulaminu. Ale ja regulaminu nie złamałem. A co do impulsywności to jest to bzdura. Zresztą nie znasz mnie więc skąd możesz wiedzieć czy jestem impulsywny? Nie wiesz tego. Także...
Meduzola
zaufany użytkownik

Dobór słów zdradza stan emocjonalny. Dlaczego tak emocjonalnie podchodzisz do mojej osoby? Ja biorę leki, ale bez przekonania. W ramach takiej umowy społecznej... Nie martw się, że przeze mnie zabraknie w aptece leków dla Ciebie.
Ostatnio zmieniony ndz mar 16, 2025 5:01 pm przez Meduzola, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „nasze środowisko”