Pytanie?

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Re: Pytanie?

Post autor: Catastrophique »

Biedactwa.
Zawsze pod wiatr ;(.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Post autor: Amannn »

Posty katastrofy i brak reakcji na nie ze strony moderatora Złego Kiciusia są teraz u Zbyszka.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Trzymamy kciuki xD.
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Post autor: Trickster »

Amannn pisze: pt lip 23, 2021 6:30 pm Posty katastrofy i brak reakcji na nie ze strony moderatora Złego Kiciusia są teraz u Zbyszka.
Ja nie rozumiem, czemu ty zajmujesz czas Zbyszka na osobistą batalię, skoro nie umiesz rozróżnić krytyki i docinek, od hejtu.... Ty chyba masz jakieś urojenie na temat Caty Amannn :/
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Ma, bo normalne to nie jest, ale zaslepionemu tego nie wytlumaczysz.
On wie, ze nic nie zdziala, ale mimo to probuje.
Szkoda mi go.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Zbyszek sam się do mnie zwrócił i prosił mnie o te posty. Odnośnie ciebie trikster też.
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Amannn pisze: pn lip 26, 2021 6:36 pm Zbyszek sam się do mnie zwrócił i prosił mnie o te posty. Odnośnie ciebie trikster też.
Toś się napracował, ale skoro i tak nic nie masz do roboty, to przynajmniej miałeś jakieś zajęcie XD
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
AcidHouse
bywalec
Status: Stara szkoła

Post autor: AcidHouse »

Trickster pisze: pn lip 26, 2021 8:29 pm
Amannn pisze: pn lip 26, 2021 6:36 pm Zbyszek sam się do mnie zwrócił i prosił mnie o te posty. Odnośnie ciebie trikster też.
Toś się napracował, ale skoro i tak nic nie masz do roboty, to przynajmniej miałeś jakieś zajęcie XD
On przynajmniej ma o 10 razy mniej postów, niż ty i jak wszyscy wiemy na forum nie jesteś od dawna.
JA gdybym był Marzeną, czy Kaśką skreśliłbym ciebie za pierwszym razem widząc twoją działalność kabaretowo - memową, w dodatku na forum dla schizofreników.
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Dziewczyny lubią facetów z poczuciem humoru 😜😛🤪😝
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Trickster pisze: pn lip 26, 2021 8:29 pm
Zbyszek regularnie pisze do Amannna i pyta go m.in o porady dot. zarzadzania forum ;).

Trick, wiesz co to oznacza?
Dostaniemy bana! :(

Wybaczcie, ciezko utrzymac powage ;).
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Mnie to już znudziło... I tak wszyscy jesteśmy nienormalni w jakimś stopniu i nic tego nie zmieni, więc po co się kłócić :/ Według mnie mądrzejszy czasem powinien ustąpić ;) Amannn powodzenia w zbieraniu materiałów na mnie, na pewno daje Ci to wiele satysfakcji, bo teraz możesz mieć cel w życiu, powodzenia :) Czekam na bana :lol:
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Trickster pisze: pn lip 26, 2021 10:59 pm Mnie to już znudziło... I tak wszyscy jesteśmy nienormalni w jakimś stopniu i nic tego nie zmieni,
Ty jesteś nienormalny i katastrofa nie obrażaj innych użytkowników. Poza wami dwoma nikt się tak nie zachowuje. Poczytaj sobie artykuły katastrofy i posłuchaj jego wykładu i wywiadu z nim tak jak pisał pogrzebany żywcem same komunały do tego jeszcze bardzo niebezpieczne jak ktoś by się zaczął nimi w życiu kierować.
Zdrowaśny
zaufany użytkownik

Post autor: Zdrowaśny »

Pozwólcie, że wtrącę swoje trzy grosze. Przeczytałem od pierwszego postu. Zrobiłem nawet więcej i pozwoliłem sobie wejść na stronę internetową użytkownika Catastrophique.
Moje pytanie jest następujące: jakie masz referencje poza tymi wypisanymi przez psychologa? To tak jakbym ja za referencje podał fakt że brałem w kursie dla ON lub chodził na WTZ i tam otrzymał potwierdzenie. Czy ukończyłeś jakieś studia? Druga kwestia piszesz, że jesteś w stanie udzielić pomocy każdemu w każdej dziedzinie czy sytuacji. To ja się pytam od czego są specjaliści w takim razie? Rozumiem masz już swoje doświadczenie, wiek, ale z tymi wykładami... to trochę przeginasz. Rozumiem, że słuchaczami są ludzie, nazwijmy ich, w potrzebie, ale są to ogólniki. Porównałbym to bardziej do tych spotkań na których namawiają starsze i niezaradne osoby do kupienia garnków z chin, które są super i i same gotują. A osoby te łykają oferty a potem płacz, że fortuna poszła na jakiś szmelc. Dla mnie możesz dalej coachować, prowadzić swoje wykłady. To tak jak Jackowski- niech sobie wróży i robi swoje, ale do mnie nie przemawia ani on ani ty. Poziom wykładów, jak już ktoś zauważył, nie jest wysoki. Cieszy mnie tylko fakt, że nie trafiłem na twoją działalność. Twój cyrk i twoje małpy...
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 46660127

Post autor: Chłopiec Papuśny »

A są jakieś filmiki, czy tylko ten jeden wywiad?
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Jest jeszcze wykład tak żenujący że strach się bać.
Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Amannn pisze: pn sie 02, 2021 9:40 pm Jest jeszcze wykład tak żenujący że strach się bać.
Podaj w takim razie link do wykładu. Zobaczę sobie przynajmniej kogo tak gorliwie zwalczacie.🤔
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Oto: tego bufona.

Ostatnio zmieniony wt sie 03, 2021 5:15 pm przez Amannn, łącznie zmieniany 1 raz.
the end
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: the end »

Tamten gość co wyobrażał sobie, że jak był mały to był słynnym piłkarzem. :) szacun
nic
Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Amannn jesteś zwycięzcą i podążaj do celu :lol: :P 😜😛🤪😝 😆🤣
Nawet znalazłem filmik dla Ciebie Amann by Cię zmotywować, obejrzyj 😆🤣😆🤣

Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Mam mieszane uczucia.
Fakt starają się być lepszymi, odważniejszym i. Drugi fakt być może mają chorobę psychiczną. Ciężko im się odnaleźć w naszej rzeczywistości. Powinniśmy się wspierać, nie dowalać sobie i szydzić. Jednak rozwalił mnie ten filmik, ale jestem całym sercem z nim.
Zablokowany

Wróć do „nasze środowisko”